Yapmada
anlatmada güzel kardeşim
Türkiyede yaşadığınıda sakın unutma olurmu kardeşim,
Adım Hıdır elimden gelen budur.
Sizde trafikte sevgi saygı konulu bir panel düzenleyin
bakalım kaç kişi katılacak güzel yurdumda )
.................Anlatamıyorum kesinlikle. Ben belki sizden daha agresifim trafikte. Belkide bugüne kadar 10 kavgaya karışmak zorunda kaldım, 8ini hastanelik ettim... Ama buraya gelip anlatmak ayrı birşey. Hele bir de olması gereken buymuş yada normalmiş gibi aktarmak...
Bakın, sadece gençler değil, herkes böyle yazılardan etkilenir. Bilinç altında etki yaratır. Genç ve olgunlaşmamış kişilerde doğrudan davranışlara yansır anca sizin benim gibi kişilerde de böyle durumlarda "lan dövecem şimdi,,, kaskı kafasına indirmek lazım valla,,, 2 tane patlatsan anlar heralde,,, zor tutuyorum kendimi" gibi iç geçirmelere sebep olur. Ve bunun sonu da gayet kavga ile sonlanabilir. Onun sonu nasıl biter Allah kerim...
Trafikteki durmu düzeltmek, düzeltmeye çalışmak, trafikte(yada uygulamada diyelim) örnek olmaya çalışmak ayrı, burada bişeyler yazarak insanlara ulaşmak apayrı bir konudur. Siz bunun farkına varabilirseniz inşallah uygulamada da ilerlemeye daha hızlı devam edeceğiz.
Üzerinize alınacaksınız doğal olarak ama bence bu konunun silinmesi gerek. Trafikte öyle veya böyle adamı dövdüğünü(yada kulağını çektiğini) ballandırarak anlatan bir konunun silinmesi gerektiğini düşünüyorum. Tabi bir de bir soru var; ben bunları kime anlatıyorum...
ben öküz möküz anlamam öküze birşey olursa adamdan sayarlar.ADAM a bişey olabilir tabide
ÖKÜZ e bişey olmaz merak etme dostum )
Eyvah eyyvaahhben öküz möküz anlamam öküze birşey olursa adamdan sayarlar.
bilmem duydunuzmu bir tarihte sirkecide aynı senin gibi düşünene biri belediye otobus soforune okuz diye kaskla kafa atmıştı adam mefta olmuştu ama
motor kulanıcısı bulunamadı.
buna birşey olursa sen acık bir şekilde ortadasın :queen::queen::queen:
Hiç sorma yahu büyük eşşeklik oldu işin orasıZippir kardes yaptigin olayi bende tasvip etmiyorum.
Hadi sinirlendin bir tokat askettin.
Kaskla niye vuruyorsun?
Yazik gunah yahu.
Bir kask kolaymi aliniyor?
Dunyanin parasi....
Diğer sürücüler bizi diğer araçlar gibi zannediyorlar bir kazaya karıştığımızda hiç bir şey olmayacak zannediyorlar, o nedenle diğer araçları nasıl ciddiye almıyorlarsa motorlarıda ciddiye almıyorlar.
.
bir dahaki hafta dayağı kim atacak şimdi? kuramı çekecez aramızda :cherry:sepetciye katiliyorum.1/2 gune kalmaz unutur.
keske adresini alsaydin.
iki gunde bir hafiza tazelemeye giderdik.![]()