Sezonun İlk Pikniği

Bugün havayı birdenbire güzel bulunca...
Oturduğumuz yerden pikniğe karar verdik...
Öncelikle yiyecek tedariğini yaptıktan sonra ruhsatlarını yeni aldığımız tüfeklerimizi de denemek aklımıza geldi...
Tüm hazırlıklar tamamlandıktan sonra Sündiken Dağı eteklerine vurduk kendimizi...
İlk mola yerimizdeki fotoğrafımız.Kavacık Köyü Sırtları.

Ve devamı...(Motorize Balıkçı)Nuri Abi

İşte mola yerinden Eskişehir ve Anadolu Üniversitesi Su Sporları Göleti...

Tüfek atışları başarı ile sonuçlandı.Vurulan 6 adet çaytabağı,1 adet bira kutusu,1 adet soba borusu.

İşte piknik yeri...(Hazırlıklara Başlıyoruz.)

Mangal başı beklerim,Vay benim emeklerim!!

İşte kayıntı hazır...:p

İşte piknik yerini ziyaret eden motosiklet grupları...
Güneşi gören geliyor...:queen:

Belki bu resimlerden sonra gaza gelir de kendinizi doğaya atarsınız...:bounce:

afiyet olsun ağabeylerim. yahu bu hafta sonu bir yerde mangal yapmak Gazianteplilere mahsus bi alışkanlık biliyordum beni yanıltınız abilerim be:mrgreen:

Yarın ben bu kompozisyonu deneyeyim bakalım:cherry: Süper kayıntı toronaga abi:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel gezi olmus bizde yarın bişeyler yapıcaz bakalım
paylasım için teşekkürler

super güzel poligon seçmişsiniz kendinize :rendeer:

yahya abi aşk olsun yani :pale: kardeşin kurs köşelerinde sen mangal başında :pr:
insan ararda aytaçcım çık kursun köşesine, biz adalardan geçerken alalım seni. boş ver dersi. kendimizi doğaya atalım der :p
abicim şaka bir yana çok ama çok iyi yapmışsınız. afiyet bal şeker olsun :)

Valla helal olsun arkadaş... Ben ne zaman fırsat bulupta şöle mangal yapacam öf öf

abi ilk gezi yazmışsın biz yerde kar varken gezi ve mangala gittik sizdemi tatlı su motorcuları çıktınız yoksa havalar ısındı yollara düştünüz :p

abi ilk gezi yazmışsın biz yerde kar varken gezi ve mangala gittik sizdemi tatlı su motorcuları çıktınız yoksa havalar ısındı yollara düştünüz :p

Yok boracığım havanın karından soğuğundan değil uzun süreden beri ilk defa böyle bir fırsat yakaladımda hafiften dışarı açılabildim yoksa kar yağdığı günlerde bile motor hiç garaj beklemedi.
Bu arada inşallah fırsat olurda sen Alanya'ya gitmeden seninlede bir mangal yaparız.:cat:

yahya abi aşk olsun yani :pale: kardeşin kurs köşelerinde sen mangal başında :pr:
insan ararda aytaçcım çık kursun köşesine, biz adalardan geçerken alalım seni. boş ver dersi. kendimizi doğaya atalım der :p
abicim şaka bir yana çok ama çok iyi yapmışsınız. afiyet bal şeker olsun :)

Aytaççığım şimdilik fotoğraflarla idare et bilahare (yani kurslar dersler sınavlar bittikten sonra) özellikle seni davet eder mangalın kıralını yaparız.....:cat:
çünkü hayatın açı gerçeklerini tatmadan mangal okadarda zevkli sayılmaz...:cat: :bounce: :bounce: :bounce:

Son düzenleme:
motorize balıkçımızdan bahsettin ama balık tutmamişsınız.ben balıklı resim isterim:mrgreen: .balık, olta dedinmi bende bütün olaylar biter.:p

motorize balıkçımızdan bahsettin ama balık tutmamişsınız.ben balıklı resim isterim:mrgreen: .balık, olta dedinmi bende bütün olaylar biter.:p

ah be abim az erken söylesen olurdu av yasakları başladı yoksa ayıbettin dükkan senin.
motorize balıkçıda sezon kapandığı için kendini böyle dağlara vurdu..

Yahya abi yüreğinize elinize sağlık iyi yapmışssınız darısı başımıza artık :mrgreen:

tebrikler çok güzel olmuş. ayrıca tüfeklerinize hedef olanların canlı olmamasına çok sevindim. ben hayvanların hedef olmasına karşıyım. :)farao: )

ayrıca birayı fazla kaçırmadınız inşallah:mrgreen:
elinize sağlık, darısı başımıza. :cat:

Yahya bey kardeşim;Helal olsun hem motosiklet gezisi,hem piknik,hem de atıcılık sporu.Tam benim kafadan:p
Yeni tüfekleriniz hayırlı olsun bu ara.Ortak gezilerimizde benim otomatiği de bi konuşturalım...(cansız hedefe tabii)

paylaşımınız için saolun bizde bi çorlu yapıp geldik mangaldaki köftelerde güzel görünüyor:cat:

abi hemen polisi arıyom sizi arkol mayinesine alsın nisbetttttttttttttttt ha
hadi afiyet olsun saygılar

Yahya bey kardeşim;Helal olsun hem motosiklet gezisi,hem piknik,hem de atıcılık sporu.Tam benim kafadan:p
Yeni tüfekleriniz hayırlı olsun bu ara.Ortak gezilerimizde benim otomatiği de bi konuşturalım...(cansız hedefe tabii)
sağolasın sayın doktorum inşallah otomatiğini konuşturabileceğin gezilerde buluşuruzi:cat:

bira konusundaki endişelerinizi ve duyarlılığınızı paylaşıyorum
zaten fotolarda görünenden harriç tüketim yapılmadığı için kaygılanmayın ....
Haddimizi biliriz çok şükür.....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar