sezonu kazayla kapattım... :(

Geçmiş olsun tronic.:rendeer: Allah beterinden korusun.Bende yaptım yağmurlu havada kaza seni çok iyi anlıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tronic,

Çok geçmiş olsun. İyi ki korumalı montun ve kaskın varmış. Yoksa dirsek, bel ve kafanda ağır hasar olabilirdi.

Ben senden bir şey rica edeceğim. Genelde her kaza yapandan istiyorum. Bu kazada hasar gören TÜM korumaların fotoğrafını çekip siteye yerleştirebilir misin?

Tekrar geçmiş olsun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun kardeşim sende bişey yokya önemli olan bu zaten ha bu arada istanbulun asfaltını demekki sen bozuyorsun anlaşıldı:queen: neyse ilkbaharda adam gibi motor alırsın inşallah lastikler daha kalın olsaydı düşüceğini zannetmiyorum kendine iyi bak ilkbaharda gezilere hazırlan:rendeer:

tronik arkadasım cok geçmiş olsun allahtan bi şeyin yok. Allah beterinden saklasın aman full korumaya devam et sen seneye bana lazımsın bolu gezileri için :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kardeşim büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın bir daha böyle bişey yaşamaman dileğiyle tabi her acı tecrübeden alınacak dersler de vardır :wiinkk:

verilmiş sadakan varmış allah daha kötülerinden hepimizi korusun
gecmiş olsun

Dostum büyük geçmiş olsun!
Dediğin gibi ; motorcunun , motorcudan başka dostu yoktur...:cat:
Kuryelere bazen hızır gibi yetişiyor.Ben de çok şahit oldum.
Birkez daha korumanın önemini anlamış olduk...
Birdaha kaza yapmaman dileğiyle.73

@MrCool
En kısa zamanda buraya koyucam dostum.Zaten bir mont zarar gördü.

Necdet abi , teker kalınlığı tabii ki çok önemli ama ön tekerim kaydığı için hiç bir şekilde kurtaramadım.Arka teker kaymış olsaydı kurtarma şansım vardı ama ön teker olunca kendimi artistik patinajcı sandım bir anda :cherry:
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler.Yağmurlu havalarda hem trafikteki görünürlüğümüz azalıyor hem de frenaj çok daha zorlaşıyor.
Ben artık tatlı su motorcusu oldum Hasanım donniedarkom.:p
Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Çok geçmiş olsun tedbirli ve güvenliğinde ne kadar önemli olduğunuda yaşadığın kazayla görmüş olduk.
Kazasız sürüşler..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kardeş

Tam görünmez kaza olmuş. Islak zeminde yağ hakikaten görünmez.

Geçmiş olsun.

Gerçekten çok üzücü, geçmiş olsun... Tam koruma ile motora binmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiş oldun. Umarım Senin başına gelen bu üzücü kazayı en hafif şekilde atlatmanda korumalarının büyük faydası olduğunu arkadaşlarımız bir kez daha görür ve tam koruma olmadan kimse motoruna binmez...

Umarım yaşayacağın en büyük ve son kaza bu olur. Kazasız keyifli sürüşler dilerim...:rendeer:
+9999999999999999999999999999
cok gecmis olsun.korumalar olmasaydi nelerin olabilceigini dusunmek bile istemiorm,allah hepimizi buutun motor kullananlari kazadan korusun,,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar