"Sezonu kapattık" mı?

Sezonu kapattınız mı?

• Ohoo sen ne diyorsun... Yaz biter, ben biter. Çok oldu kapatalı.

Oy: 4 4.1%
  • Sonbaharda da bindim ama ekim-kasım gibi kapattım.

Oy: 1 1.0%
  • Aralık başı gibi kapattım.

Oy: 11 11.2%
  • Ocak ya da şubatta kapatırım artık.

Oy: 22 22.4%
  • İnat ettim kapatmayacağım.

Oy: 60 61.2%

• Kullanılan toplam oy
    98
Motoru eylül 10da aldım. 2500 km'deyken sezonu kapatmaya niyetlendim. Şimdi 4500 km oldu hala kapatamıyorum sezonu. Motordan başımıza birşey gelmezse donarak öleceğiz bu gidişle.

Benim önce ellerim üşümeye başladı. Kör topal bi elcik ısıtma yaptım hallettim.

Sonra Bering montuma rağmen hafiften üst taraf üşümeye başladı. Yün iç donu ve yün kazak giyerek onuda çözdüm.

30 küsür yıldır ağrımayan belim ağrımaya başladı :). Gittim dedemin giydiğine benzer yün bi bellik aldım. Bel ağrımda kesildi gibi :)

Boynum üşümeye ve kaskımın içine soğuk hava girmeye başladı. Gittim 10 milyona polar bi boyunluk aldım. Uçlarınıda kaskımın içine sokuyorum. Artık kaskın içine hava mava girmiyo. Ama bende dakikada 3 veya bilemediniz 4 kez nefes alabiliyorum :)

Geçen gün uzun bi gezi sonrası bacaklarım dondu. Revit Factor pantalon aldım. Gram soğuk geçirmiyor. Eşime bu pantalonu aldığımı söylemeyin o benim kendisine pırlanta yüzük almak için para biriktirdiğimi sanıyo :)).

Ve tabiki sezon açık ama biyerim daha üşürse ne malzeme alacak param nede enerjim kaldı bilesiniz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
NE KAPATACAZ BEEEEEEEEEE DÜSE KALKA BİNİN DELİLİK DEĞİL Mİ BİNERİMDE BİNERİM HERGUN DONUYORUM AMA GENEDE BINIOM SIKILMA MIKILMA YOK BENCEDE BİNİN.KIŞIN KARDA PATİNAJ CEKEMSİ ZEVKLİ OLUR HEM KARA DÜSÜNCÜKTE PEK BİŞİ OLMAZ YAW :)
BENDE MOTOR SEZONLUK DEĞİL ÖLÜMLÜK
:rendeer:

ohooo çok oldu çünkü scooter ve okulda olmak motosiklet zevkini kısıtlıyor ama bi enduro yada cross okul mokul dinlemez o zaman sizde şaşacaksınız ben bi cross alayım dururmu hiççç

Moderatör (forrap)
Benim sezonum yılda 12 ay sürüyor:wiinkk: Tabi bunda İzmir de olmamın da büyük etkisi var,kars veya benzeri bir karasal iklim yaşanan ilimizde olsam ve kar ortalaması metreleri bulsa yine sezonum 12 ay sürmezdi heralde:)

Benim önce ellerim üşümeye başladı. Kör topal bi elcik ısıtma yaptım hallettim.

Sonra Bering montuma rağmen hafiften üst taraf üşümeye başladı. Yün iç donu ve yün kazak giyerek onuda çözdüm.

30 küsür yıldır ağrımayan belim ağrımaya başladı :). Gittim dedemin giydiğine benzer yün bi bellik aldım. Bel ağrımda kesildi gibi :)

Boynum üşümeye ve kaskımın içine soğuk hava girmeye başladı. Gittim 10 milyona polar bi boyunluk aldım. Uçlarınıda kaskımın içine sokuyorum. Artık kaskın içine hava mava girmiyo. Ama bende dakikada 3 veya bilemediniz 4 kez nefes alabiliyorum :)

Geçen gün uzun bi gezi sonrası bacaklarım dondu. Revit Factor pantalon aldım. Gram soğuk geçirmiyor. Eşime bu pantalonu aldığımı söylemeyin o benim kendisine pırlanta yüzük almak için para biriktirdiğimi sanıyo :)).

Ve tabiki sezon açık ama biyerim daha üşürse ne malzeme alacak param nede enerjim kaldı bilesiniz :)

finalde iyi güldüm allahda seni güldürsün :p

valla prom biliosun motorumu daha 5 gün önce aldım
yani ben sezonu yeni açtım yeterki yağış olmasın abi

hastayım ayaktayım

3 haftadır öksürüyorum ama bırakamıyorum.. bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum.. bir gün binmedim deli oldum yolda..

çıkmaz ayın son çarşambası belki kapatırım sezonu
full korumanın yanında, full ısınma maske ,belllik,içlik olunca
vın gelir, tırıs giderim..

Sezonu bir açabilirsek kapatmayacağız ama... Malum daha yeni aldık, aldığımız gibi de bakıma soktuk... Ne olur ne olmaz, yok yağ sorunu vardır, yok balatalar bitmiştir, yok endoplazmik retikulumuna tokat yemiştir... Bİr elden geçmesinde fayda var...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
kar yağmadığı sürece devam ederim.
pazartesi gecesi benden başka motorcu yoktu bağdat caddesinde kapatan çok olmuş demekki

Süper Moderatör (BBRR)
daha yeni başladık be ne kapatması ben sezonu yazın kapıyom iş güç gezmeye vakit olmuyo ..

Motorunda sezonumu olurmuş yaw biz harbi motorcuyuz :wiinkk: (BU YAZIM YANLIŞ ANLAŞILMASIN)

Kapatırım

Oyumu ocak yada şubat ayında kapatırım diye kullandım.
Maalesef motorum güzel yol ve güzel hava isteyen bir motor.
İkinci bir motor ise bu sene imkansız.
Şimdiden kış boyunca arabada dinleyeceğim MP3 leri kayıt etmeye başladım.
Bir iki hafta sonra sanırım yılın ilk karı düşer ve ben garajda ellerim uyuşmuş bir vaziyette motoru dağıtmaya başlarım.
Aslında bunu şimdi yapmam lazım ama yerleri kuru görünce dayanamayıp yine biniyorum.
Motoru sökmeye bir türlü kıyamadım. Yani ilk kar düşene kadar bekleyeceğim.
Geçen sene de böyle oldu.
Ben bugün yaparım, yarın yaparım derken bir akşam işte çalışırken motorun üstüne yılın ilk karı yağdı.
Hafta sonunu garajda geçirmiştim.
Akıllandım diye düşünüyordum ama galiba bu senede aynısı olacak.

Ne kapaması yahu; İstanbul'dan etkinlik haberleri daha yeni patlamaya başladı :mrgreen: halı saha maçı, beyaz show, sinema-tiyatro-bowling, ilk yardım kursu derken motorları soğutma fırsatımız bile olmayacak ( :silent: inşallah yani )... :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar