Sezon sonu sürüşü - Honda 1000RR

Haftasonu havayı iyi bulunca biraz viraj yapadım dedim, yine Kızılcahamam taraflarındaydım.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam güzel geziyorsunuz tebrik ederim.

Lakin bende dahil olmak üzere forum ahalisi Videolardan ziyade, güzel anlatım eşliğinde resimli gezi raporlarına daha bi aşinayız.

Hocam güzel geziyorsunuz tebrik ederim.

Lakin bende dahil olmak üzere forum ahalisi Videolardan ziyade, güzel anlatım eşliğinde resimli gezi raporlarına daha bi aşinayız.

Keşke Ankara-Kızılcahamam arasında anlatmaya değer bir şey olsada anlatsam Sinan kardeş, sadece viraj yapmaya gittiğimiz için anlatacak pek bir şey olmuyor maalesef. Yoksa gezi raporu yazmayı çok seviyorum bende ;)

bravo çok güzel gazlamışsınız :thumleft:
sizin paylaşımlarınızı izledikçe ankarada olası geliyor insanın...çünkü tam benim kafadansınız:cat:
benim de motosiklette en zevk aldığım şey virajdır tabiki bir de bunu çekim yaparak belgelemek
burada takıldığımız motorcu arkadaşlar var ama sizin yaptığınız şu etkinlik gibi etkinliğe pek gelemiyorlar :salut:
sizin kadar uzman bir şekilde dönemiyorum yani''knee down'' yapamıyorum ama iyi kafa dengi bir ekip olurduk heralde
emeğinize sağlık :king:

bravo çok güzel gazlamışsınız :thumleft:
sizin paylaşımlarınızı izledikçe ankarada olası geliyor insanın...çünkü tam benim kafadansınız:cat:
benim de motosiklette en zevk aldığım şey virajdır tabiki bir de bunu çekim yaparak belgelemek
burada takıldığımız motorcu arkadaşlar var ama sizin yaptığınız şu etkinlik gibi etkinliğe pek gelemiyorlar :salut:
sizin kadar uzman bir şekilde dönemiyorum yani''knee down'' yapamıyorum ama iyi kafa dengi bir ekip olurduk heralde
emeğinize sağlık :king:

Teşekkür ederim. Viraj benimde motosiklet üzerinde en keyif aldığım şey. Ben de Antalya da olmayı isterdim aslında, sizin o taraflarda çok keyifli virajlı yollar var. Ege-Akdeniz turu yaptığımda Kumluca, Demre virajlarının tadı damağımda kalmıştı. Umarım bir gün beraber sürebiliriz...

HJC kask kullanan bir ben varım sanıyordum. Yalnız olmadığımı bilmek güzel :cherry:

Ekipmandan motora videodaki her şey yerli yerinde. Kazasız sürüşler :)

Çok güzel bir video bravo

Zevkle izledim :)

Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim...

HJC kask kullanan bir ben varım sanıyordum. Yalnız olmadığımı bilmek güzel :cherry:

Ekipmandan motora videodaki her şey yerli yerinde. Kazasız sürüşler :)

Teşekkürler, HJC RPHA10 Lorenzo Carbon modelini kullanıyorum. Türkiyede satılmıyor maalesef, kaskdan oldukça memnunum...

Keşke Ankara-Kızılcahamam arasında anlatmaya değer bir şey olsada anlatsam Sinan kardeş, sadece viraj yapmaya gittiğimiz için anlatacak pek bir şey olmuyor maalesef. Yoksa gezi raporu yazmayı çok seviyorum bende ;)

Ankara-Kızılcıhamam arasında/civarında anlatılacak baya bişey var...:)

çok güzel bir video olmuş, inşallah hep böyle müsait yerlerde güvenliğinizi ön planda tutarak sürüş yapmaya devam eder ve asla şeytana uymazsınız :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler varmı yokmu karar verin :)

Bence çok güzel bir video olmuş rabbim kazadan beladan korusun inşaallah .. Bence amaç viraj olmuş onun için anlatılacak bir şey yok zaten video anlayana çok şey anlatmış.. bu sürüş kaç km sonra yada kaç yıl sonra oluşuyor hocam ..
Rabbim kazadan beladan korusun ...

O da gittiğiniz yolla alakalı hocam, ben de yolları(diğer) kastetmiştim aslında :)

Sanırım offroad yollardan bahsediyorsun, güzel fotoğraflar çekilebilir haklısın ;)

Bence çok güzel bir video olmuş rabbim kazadan beladan korusun inşaallah .. Bence amaç viraj olmuş onun için anlatılacak bir şey yok zaten video anlayana çok şey anlatmış.. bu sürüş kaç km sonra yada kaç yıl sonra oluşuyor hocam ..
Rabbim kazadan beladan korusun ...

Teşekkür ederim güzel yorumun için. 8 yıldır motosiklet kullanıyorum, km olarak tam hesaplamadım ama 60-70 bin km civarı bir tecrübem var...

Teşekkür ederim. Viraj benimde motosiklet üzerinde en keyif aldığım şey. Ben de Antalya da olmayı isterdim aslında, sizin o taraflarda çok keyifli virajlı yollar var. Ege-Akdeniz turu yaptığımda Kumluca, Demre virajlarının tadı damağımda kalmıştı. Umarım bir gün beraber sürebiliriz...

evet en güzel virajlar kumluca-kemer arası virajlardır 140-150 ile dönebileceğiniz geniş uzun açısı iyidir
antalyaya 2. bir defa gelme şansınız olursa haberim olsun sizinle kemer yolu virajlarını beraber ağlatırız :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar