kardeş aman da gelmesin zaten benimde başıma alır almaz gelmedi ve bu olay sadece benim başımada gelmedi.bigün allahın dağında saplamalar yüzünden kalırsan iinşallah kalmazsın beni hatırlarsın umarım.
bende sana bişey anlatim arkadaşım motor işi ne kadar kalıte olursa olsun şans işidir. ikincisi beni 6 tane arkadaşımda var ve ben bu motoru almadan önce hepsiyle konuştum sadece 1 tanesinde elektrik tesisatında montaj hatası vardı onuda garantıden değiştirdiler.ben 6 aydır bu motora biniyorum cross kullanıyorum hopluyorum dıyen adamların peşimden gittim atladıkları yerden atladım çıktıkları yerden çıktım. yazın 3 kişi bile bindim bir keresınde mecburen ve 17 km stabılıze yol gitmek zorunda kaldım.motorumda suanda sadece hava fıltresının karbüratöre baglandıgı ılaçlı yer koptu yerıne taktım ve garantıden parcva beklıyorum onun harıcınde sorunum olmadı senın başına gelen olay can sıkıcı geçmiş olsun ama bu herkezın başına gelecek diye bi kaide yok sonuçta binilen motor insan yapımı yapılan motoruda kullanan insan bu arada teneke dediğiniz bu motorlar türk malı sadece lastileri taiwan malı ve benım 4 ustamın 4 ü de orta sınıf için bu motoru tavsiye etti ve öyle aldım sana geçmiş olsun..şunuda eklim ilk aldıgım zamanlarda ustalarım her uzun yola gidişimin dönüşünde bazı yerlerin gevşeyeceğini ve sıkmam gerekebileceğini sölemişti bir süre sonra gerek bıle kalmaz demişlerdi ve aynen öyle oldu..
Son düzenleme: