Vallahi 12 yıllık evliyim hiç göz rengine dikkat etmedim. Akşam gidince bir bakayım sonra sorulursa tufaya gelmeyelim.
ewet ewet hemen bakın zararın neresinden dönseniz kardır :mrgreen:
Vallahi 12 yıllık evliyim hiç göz rengine dikkat etmedim. Akşam gidince bir bakayım sonra sorulursa tufaya gelmeyelim.
Bende biricik Aşkım ın tam olarak hangi gün Doğum günü olduğunu unuttum,
Geçen sene yeni tanıştığımız için aklımda kalmıştı ve kutlamıştık,
Kara kara düşünüyorum kaç Aralık tı diye,
Kesin oyacak beni, hakettim![]()
Ben de eskiden hep unuturdum doğum günü veya yıldönümlerini artık telefonun takviminde kayıtlı , alarm veriyor . Artık kayınvalidenin doğum gününü bile arayıp tebrik ediyorum. Her erkeğe tavsiye ederim, duygusuz kalas'lıktan bir anda düşünceli eş rolüne geçiveriyorsun....
Güzel fikir, teşekkür ederim,
Hatunun gazabına uğramaz ve gazi olmazsambundan sonra uygularım.
ama sorun bu ilk doğum günü tarihini atlamadan paçayı yırtmak, nasıl öğrenecem şaşırdım kaldım, yatağa bağlar vallahi :queen:
Bir bahane ile kimliğine veya ehliyetini iste, mesela kimligindeki resme bakayim , sen bana yalan söylüyorsun aslında daha büyüksün....... Tamamen yaratıcılığına bağlı. Sen daha çok toysun yavvvvkurubuz abin sana yardımcı olur.....
Facebook doğumgünü tarihleri konusunda iyi bi hatırlatıcı oluyo çoğu zaman, tavsiye ederim. Bu arada sevgilisinin/eşinin göz rengini hatırlamayanlar sorum size? Siz sevgilinizle/eşinizle konuşurken gözlerinin içine bakmıyomusunuz nereye bakıyosunuz yahu?
Facebook doğumgünü tarihleri konusunda iyi bi hatırlatıcı oluyo çoğu zaman, tavsiye ederim. Bu arada sevgilisinin/eşinin göz rengini hatırlamayanlar sorum size? Siz sevgilinizle/eşinizle konuşurken gözlerinin içine bakmıyomusunuz nereye bakıyosunuz yahu?
Facebook ta da yazmıyor, gözlerinin içine bakma konusunda bişey yazardım ama mod giller kovalar beni .....
o da birsey mi ben adımı unutmustum , diye devam edermişim :mrgreen: şaka tabi![]()