sevgilinizin göz rengini unutursanız ne olur??

insanın hayatında detaylara takılan bir hatun olunca böyle şeyleri de göz ardı edemiyor malesef... bir bayanın, kocasını sevgilisini vs. farketmez herzaman köşeye sıkıştıracak bi sorusu, meselesi konusu vs. birşeyi mutlaka olur olmasa bile napar eder ortaya bişey çıkarır..amaç, elindeki kozlar bitmeye başladıgı anda yenilerini elde etmek ve bu şekilde baskın olabilmektir ben böyle düşünüyorum :) o gün bize de bu şekilde yansıdı neyseki geçiştirdik konusu açılmadı 2 gündür :) bu akşam da optimumda buluşcaz gitmeden güzel bi çiçek hazırlatıyım dedim ama bu mevsimde papatya bulunmazki.. en azından çukulataya da hasta.. onunla kandırırım yanında bi de kahve iki de süslü cümle :) iş tamam :)

***extrem hocam imzanız çok güzel :) insanın honda alası geliyor

Son düzenleme:
Ohaaaaa hacı bende kız arkadaşımın gözleri ne renk bilmiyorum :cyclopsan opsss inş. sormaz :queen: yanına gidince hemen bakıcam :cherry:

Bende biricik Aşkım ın tam olarak hangi gün Doğum günü olduğunu unuttum,

Geçen sene yeni tanıştığımız için aklımda kalmıştı ve kutlamıştık,

Kara kara düşünüyorum kaç Aralık tı diye,

Kesin oyacak beni, hakettim :(

Son düzenleme:
Bende biricik Aşkım ın tam olarak hangi gün Doğum günü olduğunu unuttum,

Geçen sene yeni tanıştığımız için aklımda kalmıştı ve kutlamıştık,

Kara kara düşünüyorum kaç Aralık tı diye,

Kesin oyacak beni, hakettim :(

Ben de eskiden hep unuturdum doğum günü veya yıldönümlerini artık telefonun takviminde kayıtlı , alarm veriyor . Artık kayınvalidenin doğum gününü bile arayıp tebrik ediyorum. Her erkeğe tavsiye ederim, duygusuz kalas'lıktan bir anda düşünceli eş rolüne geçiveriyorsun....

Ben de eskiden hep unuturdum doğum günü veya yıldönümlerini artık telefonun takviminde kayıtlı , alarm veriyor . Artık kayınvalidenin doğum gününü bile arayıp tebrik ediyorum. Her erkeğe tavsiye ederim, duygusuz kalas'lıktan bir anda düşünceli eş rolüne geçiveriyorsun....

Güzel fikir, teşekkür ederim,
Hatunun gazabına uğramaz ve gazi olmazsam :) bundan sonra uygularım.
ama sorun bu ilk doğum günü tarihini atlamadan paçayı yırtmak, nasıl öğrenecem şaşırdım kaldım, yatağa bağlar vallahi :queen:

Güzel fikir, teşekkür ederim,
Hatunun gazabına uğramaz ve gazi olmazsam :) bundan sonra uygularım.
ama sorun bu ilk doğum günü tarihini atlamadan paçayı yırtmak, nasıl öğrenecem şaşırdım kaldım, yatağa bağlar vallahi :queen:

Bir bahane ile kimliğine veya ehliyetini iste, mesela kimligindeki resme bakayim , sen bana yalan söylüyorsun aslında daha büyüksün....... Tamamen yaratıcılığına bağlı. Sen daha çok toysun yavvvv :) kurubuz abin sana yardımcı olur.....

Facebook doğumgünü tarihleri konusunda iyi bi hatırlatıcı oluyo çoğu zaman, tavsiye ederim :). Bu arada sevgilisinin/eşinin göz rengini hatırlamayanlar sorum size? Siz sevgilinizle/eşinizle konuşurken gözlerinin içine bakmıyomusunuz nereye bakıyosunuz yahu?

Bir bahane ile kimliğine veya ehliyetini iste, mesela kimligindeki resme bakayim , sen bana yalan söylüyorsun aslında daha büyüksün....... Tamamen yaratıcılığına bağlı. Sen daha çok toysun yavvvv :) kurubuz abin sana yardımcı olur.....

Bayram tatilimizde denerim,
yemez ama bakalım ne olacak,
şimdilerde bi sorsa kendi doğum gününü otu yedik ... :)

Facebook doğumgünü tarihleri konusunda iyi bi hatırlatıcı oluyo çoğu zaman, tavsiye ederim :). Bu arada sevgilisinin/eşinin göz rengini hatırlamayanlar sorum size? Siz sevgilinizle/eşinizle konuşurken gözlerinin içine bakmıyomusunuz nereye bakıyosunuz yahu?

Genelde " ben konuşurken yüzüme bak " der.

Facebook ta da yazmıyor, gözlerinin içine bakma konusunda bişey yazardım ama mod giller kovalar beni .....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o da birsey mi ben adımı unutmustum , diye devam edermişim :mrgreen: şaka tabi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ahahah duymasınlar ...:mrgreen:

Renklerin algılanması ile ilgili genler X kromozomunda bulunur. Erkekler XY, kadınlar XX kromozomlarına sahiptirler. Erkeklerdeki X kromozomunda renk algılama ile ilgili kod hatalıysa, bunu kompanse edecek bir başka X kromozomu olmadığı için, kadınlarda renk ayırt etmedeki başarısızlık %0.5 iken erkeklerde %8 oranında görülür.

Erkeklerin (genel olarak) daha uyumsuz giyinmelerini bu bilimsel gerçeğe dayandıranlar da var tabi....

Ama sen bu gerçeği özür niyetine kullanabilirsin :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar