Sevgililer Günü Hediyeniz Hazır mı?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben bu tür yapay günleri pek sevmem.Ticari amaçlar uğruna icat edilmiş günler bana göre değil...Ciddi anlamda böyle düşünüyorum ve aynı düşünceyi kız arkadaşıma da aşıladım:pHediye felan almayacağım,sevgililer günü geçsin sonra belki:)Hediye felan düşünmüyorum yani...Düşünenler düşünsün:)

Sen derinden aşılamışsın...Ama aşının süresi geçince geçenlerin acısını da çıkaracaktır merak etme....Daha çok zarara girersin...Bence ucuz yollu atlatmaya bak.....:cat:

bende pek sevmiorum ama gelde kıza anlat :S

Anlatamassın....Anlamış gibi yapar ilerde ısıtıp ısıtıp pilav gibi önüne koyar...Ye yiyebilirsen....Bence sende ucuz yollu atlatmaya çalış....:cat:

şu tektaş reklamlarını görüyorum ve acaip sinir oluyorum,
ya kardesim alan var alamayan var, hanımlar görüp özeniyor işte
ramazanda iftara 5 dakka kala pastırma reklamı cıkmıs gibi bakıyolar reklama
aynen zap....

işiniz zorr:queen: no problemo:bounce: no cry no women :cherry: :wiinkk: :rendeer:

Ben bu tür yapay günleri pek sevmem.Ticari amaçlar uğruna icat edilmiş günler bana göre değil...Ciddi anlamda böyle düşünüyorum ve aynı düşünceyi kız arkadaşıma da aşıladım:pHediye felan almayacağım,sevgililer günü geçsin sonra belki:)Hediye felan düşünmüyorum yani...Düşünenler düşünsün:)

Aynen bende senin gibi düşünüyorum ve de senin yaptıgın gibi bunu kız arkadasıma da asıladım... Ama ayıp olmasın ayın 15 inde gidip alacam bi hediye maksat kazık yememek.. Haberlerde cıktı bu aksam bi kırmızı gül 7 ytl. Orkide 100 ytl dedi Azım acık kaldı valla...

Neyse arkadaşlar herkesin sevgililer günü kutlu olsun:rendeer:

işiniz zorr:queen: no problemo:bounce: no cry no women :cherry: :wiinkk: :rendeer:

Avatarında arkandan tekme yedin gibi geldi bana :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sevgililer günü; günümüzde genelde evli olanlar için değil, evli olmadan sevgili olanlar için kullanılıyor. Senin dediğin manada anlayan, çok az kişi olduğunu zannediyorum.

Sen öyle zannet....Kazın ayağı öyle olmuyor.....Öööle bekliyorlar....Bide aaaa hiç gerek yoktu demezlermi.......:queen: :queen:

Arkadaşlar yorum yazan herkese çok teşekkürler :rendeer: Benim hediyem belli oldu sanırım. Kız arkadaşım uzakta olacağı için birbirimize vereceğimiz en güsel hediye bir kaç saatlik bir msn görüşmesi olacaktır :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

euheuh süper ya ah bide ben aşılayabilsem gerçi istemıyorum dıyor ama en azından bi yemek şart :)

bizdeki şans bu kadar olur zaten bea! kız arkadaşımız yokmuş gibi birde fabrikaya gidicez bütün gün karanlıkda tozda çamurda sıcakda höööööööööööööööööööönnnnnnnnnnnmmmmm:salut:
yaraaalıyım bennnnnn yaraallııııııı !!!!:mrgreen: :) :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tavşanlı güzel terlikler var Ondan aldım :) bide yemek yersek tamamdır sanırım ama lüzümsuz bigün tamamen Bütçeye zarar

Hakikaten çok güzel geçen 2.5 saatlik bir görüşme oldu uzakta olmanın bir önemi olmadığını aradaki güçlü sevgi bağıyla anlıyor insan bu en güzel hediye benim için :)

ben taze fasulye aldım...kilosu 8ytl 2kg aldım al pişirip ye,,yedikçe beni hatırla dedim:p

evli çiftlere yavsiyem olsun:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar