Sevgili E-M-R-E ve Ailesine Tesekkurler

Ne oluyor ya.Şaka yapıyorsunuz değil mi? Kim kimin ölüm sürecini hızlandırıyor? Bu hızlandırmak dediğiniz öldürmek falan mı? Foruma bak ya.Ya biz burada fotoğraf,video, paylaşım görelim diyoruz.Hücre evine dönmüş burası

:queen: :queen: :queen: ŞAKA ŞAKA :queen: :queen: :queen:

Ne oluyor ya.Şaka yapıyorsunuz değil mi? Kim kimin ölüm sürecini hızlandırıyor? Bu hızlandırmak dediğiniz öldürmek falan mı? Foruma bak ya.Ya biz burada fotoğraf,video, paylaşım görelim diyoruz.Hücre evine dönmüş burası

karışma bence...

isteyene gider.....
Oyle artık herkes haddini bilecek Onurcugum....
Yok oyle kendi kafasına gore insanlara trip yapma grup olusturma cabaları...

ben nasıl yaptım olm allah allah :p

ufakbi kopyalama hatası :)

ikinizide ayamın altına alacam hee

noluyo len size kıymıkmı battı akşam akşam

Son düzenleme:
karışma bence...

Ben aranızdaki tartışmaya zaten karışmayacağım da.Benim sorunum aranızdaki tartışmanın ARANIZDA kalması.Bir kere üslup falan hiç hoş değil. Seni de tanımam,Erhanı da tanımam.(Erhanı sadece yalovada gördüm ve ufak bir sohbetim oldu) Ama tartışacaksanızda bir seviyesi var değil mi?En azından onu koruyun.Hoş değil öyle "Ölüm Hızlandırmak" falan:cat: Kaldı ki sitede yalnız değilsiniz.Eşlerimiz de sitelerde.Biraz daha saygı çerçevesinde kalırsak daha hoş olur değil mi?

isteyene gider.....

bilmezsemde bildirirsin dimi artisliğin lüzumu yok...
azdan az çoktan çok gider erhan...
hani bi kaç günün hatrı vardı artık yok bilesin...
allahtan dünya küçük...

Emre ve ailesi olarak diye başlayan arkadaşlarım hepimiz bir aileyiz zaten! gelenler vede gelemeyenler herkes bir renk dalgası gibi, resimlere baktıkça anlıyorum ki , çiçekçide baktığım farklı çiçeklersiniz hepinizi bir bukette görmek isterim bende, ayrıca bu topici açıp beni mahçup eden "şafak" seni seviyorum kardeşim ama beni utandırmana gerek yoktu. .

Son düzenleme:
isteyene gider.....

Abi aynı şeyleri sana da söylüyorum.Sende evli barklı bir adamsın.Bir taneniz altta kalın, hiiiiiiiiç önemli değil.

Emre ve ailesi olarak diye başlayan arkadaşlarım gelenler vede gelemeyenler hepiniz ve hepimiz bir aileyiz herkesi bir renk dalgası resimlere baktıkça anlıyorum ki , çiçekçide baktığım farklı çiçekler siniz hepiniz bir bukette hepinizi görmek isterim bende, ayrıca bu topici açım beni mahçup eden "şafak" seni seviyorum kardeşim ama beni utandırmana gerek yoktu. .

Sağlam mesaj olmuş ya.Anladığım kadarıyla sizde evlisiniz ve ailenizle kalıyorsunuz değil mi? Bu arada alperin dükkan açılışında sizde vardınız herhalde:silent:

Son düzenleme:
Emre ve ailesi olarak diye başlayan arkadaşlarım gelenler vede gelemeyenler hepiniz ve hepimiz bir aileyiz herkesi bir renk dalgası resimlere baktıkça anlıyorum ki , çiçekçide baktığım farklı çiçekler siniz hepiniz bir bukette hepinizi görmek isterim bende, ayrıca bu topici açım beni mahçup eden "şafak" seni seviyorum kardeşim ama beni utandırmana gerek yoktu. .

HİÇ GEREK YOKTU !! :) :queen: :queen: :queen: :queen:

bilmezsemde bildirirsin dimi artisliğin lüzumu yok...
azdan az çoktan çok gider erhan...
hani bi kaç günün hatrı vardı artık yok bilesin...
allahtan dünya küçük...

evet dunya cok kusuk elbet karsılasırız yine bir yerlerde sans eseride olsa..............

Ben aranızdaki tartışmaya zaten karışmayacağım da.Benim sorunum aranızdaki tartışmanın ARANIZDA kalması.Bir kere üslup falan hiç hoş değil. Seni de tanımam,Erhanı da tanımam.(Erhanı sadece yalovada gördüm ve ufak bir sohbetim oldu) Ama tartışacaksanızda bir seviyesi var değil mi?En azından onu koruyun.Hoş değil öyle "Ölüm Hızlandırmak" falan:cat: Kaldı ki sitede yalnız değilsiniz.Eşlerimiz de sitelerde.Biraz daha saygı çerçevesinde kalırsak daha hoş olur değil mi?

sırf bu sebepten hani eşe dosta saygıdan bırakıyorum burda...
emre sende kusura bakma bu topikte olsun istemezdim...
başka yerde devam ederiz erhan klavyenide al gel gezilere...

evet dunya cok kusuk elbet karsılasırız yine bir yerlerde sans eseride olsa..............

klavyenide alıp gel tamam mı yoksa çok ezilirsin...
ben kaçar bu saatten sonra başka kimsenin kalbini kırmak istemem...

Son düzenleme:

msn den silip blocklamasaydım oradan yazısırdık arkadaslar kusuruma bakmayın ama bazen birileri cıkıp dur demeli boyle seylere..

Ben senin gibi klavye erkegi degilim merak etme..
bir gun sende anlayacaksın bunu hiç endisen olmasın......

çekirdek çıtlayan bi smile yokmu ::sos::

ya bırakın geyik muhabbetini yemezük abiler

klavyenide alıp gel tamam mı yoksa çok ezilirsin...
ben kaçar bu saatten sonra başka kimsenin kalbini kırmak istemem...

Eyvallah Hell(Adını bilmiyorum, bir ara bağışlarsın) Bu arada ikinizde haftaya kibirinizi bırakın.Herkes bıraksın.Haftaya hem gelin sohbet edelim.Hemde şu muhabbeti Cem abi ve diğer büyüklerin yanında halledin.Ayrıca bizde bir gitar bir de bağlama var.Sana gitar klavyesi Erhan'a da bağlama klavyesi hediyem olsun.Orada atışırsınız.Tartışmaya giren 3. kişilere de bi keman klavyesi veririz olur biter:p Teklifte ciddiyim.Kuyucadısı organizasyonluğunda aynı tayfayı ve daha fazlasını bekliyoruz.Herkese saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar