elinden geleni ardına koyma:farao:
ates olsan curmun kadar yer yakarsın...........
he o kadar yakarım sende o kadarsın zaten...
hakedene hakettiği kadar...
elinden geleni ardına koyma:farao:
ates olsan curmun kadar yer yakarsın...........
Ne oluyor ya.Şaka yapıyorsunuz değil mi? Kim kimin ölüm sürecini hızlandırıyor? Bu hızlandırmak dediğiniz öldürmek falan mı? Foruma bak ya.Ya biz burada fotoğraf,video, paylaşım görelim diyoruz.Hücre evine dönmüş burası
Ne oluyor ya.Şaka yapıyorsunuz değil mi? Kim kimin ölüm sürecini hızlandırıyor? Bu hızlandırmak dediğiniz öldürmek falan mı? Foruma bak ya.Ya biz burada fotoğraf,video, paylaşım görelim diyoruz.Hücre evine dönmüş burası
he o kadar yakarım sende o kadarsın zaten...
hakedene hakettiği kadar...
karışma bence...
isteyene gider.....
Oyle artık herkes haddini bilecek Onurcugum....
Yok oyle kendi kafasına gore insanlara trip yapma grup olusturma cabaları...
isteyene gider.....
Oyle artık herkes haddini bilecek Onurcugum....
Yok oyle kendi kafasına gore insanlara trip yapma grup olusturma cabaları...
Emre ve ailesi olarak diye başlayan arkadaşlarım gelenler vede gelemeyenler hepiniz ve hepimiz bir aileyiz herkesi bir renk dalgası resimlere baktıkça anlıyorum ki , çiçekçide baktığım farklı çiçekler siniz hepiniz bir bukette hepinizi görmek isterim bende, ayrıca bu topici açım beni mahçup eden "şafak" seni seviyorum kardeşim ama beni utandırmana gerek yoktu. .
Emre ve ailesi olarak diye başlayan arkadaşlarım gelenler vede gelemeyenler hepiniz ve hepimiz bir aileyiz herkesi bir renk dalgası resimlere baktıkça anlıyorum ki , çiçekçide baktığım farklı çiçekler siniz hepiniz bir bukette hepinizi görmek isterim bende, ayrıca bu topici açım beni mahçup eden "şafak" seni seviyorum kardeşim ama beni utandırmana gerek yoktu. .
bilmezsemde bildirirsin dimi artisliğin lüzumu yok...
azdan az çoktan çok gider erhan...
hani bi kaç günün hatrı vardı artık yok bilesin...
allahtan dünya küçük...
Ben aranızdaki tartışmaya zaten karışmayacağım da.Benim sorunum aranızdaki tartışmanın ARANIZDA kalması.Bir kere üslup falan hiç hoş değil. Seni de tanımam,Erhanı da tanımam.(Erhanı sadece yalovada gördüm ve ufak bir sohbetim oldu) Ama tartışacaksanızda bir seviyesi var değil mi?En azından onu koruyun.Hoş değil öyle "Ölüm Hızlandırmak" falan:cat: Kaldı ki sitede yalnız değilsiniz.Eşlerimiz de sitelerde.Biraz daha saygı çerçevesinde kalırsak daha hoş olur değil mi?
evet dunya cok kusuk elbet karsılasırız yine bir yerlerde sans eseride olsa..............
sırf bu sebepten hani eşe dosta saygıdan bırakıyorum burda...
emre sende kusura bakma bu topikte olsun istemezdim...
başka yerde devam ederiz erhan klavyenide al gel gezilere...
sırf bu sebepten hani eşe dosta saygıdan bırakıyorum burda...
emre sende kusura bakma bu topikte olsun istemezdim...
başka yerde devam ederiz erhan klavyenide al gel gezilere...
klavyenide alıp gel tamam mı yoksa çok ezilirsin...
ben kaçar bu saatten sonra başka kimsenin kalbini kırmak istemem...
heyt be yürüyün kim tutar sizi be![]()
Abi hafta sonu sende gelir misin bize![]()
cumartesi pazar akşam ları doluyum foto işine gidiyorum onurcum :rendeer: