Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar,
Benim sorunum, motordan ses geliyor sanki egzoz patlamış gibi, ama kontrol ettim değil ayrıca hızım 70'i geçmiyor zorlanıyor geri geri gidiyor sanki dün bir sorun yoktu bugün oldu subap tanmı acaba? Teşekkürler...
motorun ne bi yazsaydın nedir kaç silindir flan ii olurdu ama bujiden olabilir motor tek silindire düşmüştür,tek taraf egzosu soğuk dieri sıcakmı bi bak bi taraf silindir çalışmıyodur bence
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1-2 önerıde benden....
sesin sebebi silidirin eksoz bağlantı yerine bak..orda bi conta olur....kontrol et orayi ses kesilmezse eksozu komple sök...bi taraından tanzikli su tut..ici temizlenır...merak etme sorun olmaz...daha sonra bi ucunu tıka diger taraftan su doldur bak bakalım delik falan var mi...gayet acık seklide anlattım sanınırm....
motorun gitmeme sebebine gelince...kalkıstada eskisine göre uyuz uyuz kalkıyorsa baskı balatan bitiktir,,,yada kayis bitmeye baslimistır...
subap sesi geliyor mu motordan...subap sesini rölantide calisiırken şikir şikir duyarsin...