Ses ve hız 70'den yukarı çıkmıyor?

Merhaba Arkadaşlar,
Benim sorunum, motordan ses geliyor sanki egzoz patlamış gibi, ama kontrol ettim değil ayrıca hızım 70'i geçmiyor zorlanıyor geri geri gidiyor sanki dün bir sorun yoktu bugün oldu subap tanmı acaba? Teşekkürler...

motorun ne bi yazsaydın nedir kaç silindir flan ii olurdu ama bujiden olabilir motor tek silindire düşmüştür,tek taraf egzosu soğuk dieri sıcakmı bi bak bi taraf silindir çalışmıyodur bence

bsd

O zaman silindirin çalışıyordur :) Zaten tek silndir, tek buji, 1 emme sübabı, 1 ekzos sübabı. elzem birşey olsa zaten gidemez yolda kalırdın.

Ekzos manifoldunda çatlak olabilir.

O zaman silindirin çalışıyordur :) Zaten tek silndir, tek buji, 1 emme sübabı, 1 ekzos sübabı. elzem birşey olsa zaten gidemez yolda kalırdın.

Ekzos manifoldunda çatlak olabilir.

Ekzos manifoldu hızı etkiler mi daha önce 100 ve üzeri yapıyordu şimdi 70'i geçmiyor zorlanıyor ...Teşekkürler...

1.buji dehiştir (maliyeti az zaten ):cat:
2.egzozunu kontrol et :cat:
3.karbüratör filtresine bak :cat:
Olmassa tamirciye git :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1-2 önerıde benden....
sesin sebebi silidirin eksoz bağlantı yerine bak..orda bi conta olur....kontrol et orayi ses kesilmezse eksozu komple sök...bi taraından tanzikli su tut..ici temizlenır...merak etme sorun olmaz...daha sonra bi ucunu tıka diger taraftan su doldur bak bakalım delik falan var mi...gayet acık seklide anlattım sanınırm....
motorun gitmeme sebebine gelince...kalkıstada eskisine göre uyuz uyuz kalkıyorsa baskı balatan bitiktir,,,yada kayis bitmeye baslimistır...
subap sesi geliyor mu motordan...subap sesini rölantide calisiırken şikir şikir duyarsin...

Cevaplarınıza çok teşekkür ederim...Rolantide ses gelmiyor.En iyisi dediğiniz gibi tamirciye gitmek...

Sorunum cevabını paylaşmak istedim sorun hava filtresinin borusundaymış değişti problem kalmadı...Teşekkürler...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kimse bilememiş.... :queen::queen::queen::queen: Hadi bakalım güle güle bin... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar