Servise gittim Parça Fiyatları

Merhaba arkadaşlar Bugün motorcuda birkaç parça deiştim

1 buji,hava filtresi,dikiz aynalar,yağ değişti Ve işçilik ve birkaç vida sıkıldı Toplamda 80 tl ödedim sizce nasıl?

Buji 5 tl
hava filitresi 15 tl en cok
dikiz aynalar da en cok tanesi 15 tl olsun
yağ 15 tl desen

15 - 20 tl işçilik iyimtrak :)

Buji 5 tl
yağ 15 tl desen

Bu durumda Normal Yani Çünkü adam o kadar uğraştı ayrıca vidaları sıktı falan lastikleri şişirdi vs..İçim rahat ya helal Olsun. o Kadar Üzerinde Motorun geziyoruz Biraz masraf yapmamız şart en azından parçalar sıfırlandı..

Buji 5 tl
yağ 15 tl desen

buji 5 de olabilir 25 te.
aynalar 7 liradan 30 liraya kadar çıkablir.
yağ 10 ile 25 arası yine.
hava filitresi dedğin gibi 15 en fazla..
iyi gibi ...

yani bencede iyi fiyatları uygun tabi adamlar para kazanıcak ama Maksat *AZIK yememek:)

Sizin motorunuz büyük ihtimalle çin, dolayısıyla buji 2.5, hava filtresi 7.5, yağ 12, aynalara da 25 desek toplamda 47 lira yapar.yalnız bu 47 lira benim gidip aldığım maliyet, adama gelişini bilemem sonuçta çok para alıyorlar. 30-40 lira işçilik çok fazla o değişenler için, çünü hiç bir zorluğu yok.Sonuçta bana göre fazla:rendeer:

tabiki Çin motoru Benimki.Adam toplam 80 tlden işçilik dahil eminim 50 tl kazandı Ticaret böle.ee Kendinde yapamıyorsan ve adam akıllı bi tanıdık ustan yoksa samimi Bayılcaksın:pale:

tabiki Çin motoru Benimki.Adam toplam 80 tlden işçilik dahil eminim 50 tl kazandı Ticaret böle.ee Kendinde yapamıyorsan ve adam akıllı bi tanıdık ustan yoksa samimi Bayılcaksın:pale:

eğer garantin bittiyse veya yoksa, bir dahaki bakımda ustayı izle, aynılarını kendin yap, ucuza getir işi :wiinkk:

Dostlar dün atlattığım küçük kaza sonucu motorumda aşagıda listeleyecegim parçalar ve işçilik söz konusu mondial 150RE için ;
elcikler + siperlik + aynalar ve fren levyelerini degiştirmem gerekiyor .... parça ve işçilik konusunda endişeliyim servisi bir rakam çıkaracak ama genel olarak sizlerin bilgilerine ihtiyaç duymaktayım yardımlarınıza şiğmdiden çok teşekkür ederim

kuralkan.net adresinde kanuni yedek parça fiyatlarını bulabilirsiniz. Diğer markalar için de az çok fikir verir sanıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paşa Naber Kanka :)

Kadıköyde ki Servisemi Gittin :)

birazda ustaya kalsın çokta abartı bir fiyat değil motorun yeni halinden memnunsan sorun yok

motorun honda olaydı 200 kaattı bu işlemler :cherry:

arkadaş ayna diyor....bizim ana bakım 75 civarı...ikiayna 40 dan 80....iyi salladın başkan:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:27 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 AM ----------

Aynen katılıyorum dostum ben yeni değiştim iki ayna artı işçilik 250 tl pazarbaşı honda
Bence ucuz yaptırmışsın hiç karıştırma daha

engin abi öper am önce tatlı dili ve sohetiyle uyuşturur avını anlayamazsın...:p

Valla kullanırken iyi günde iyi Ama sorun Çıkardığında İnsanın Hoşuna gitmio Maddi Ve manevi:pale:

TVS Apache kullanıcısıyım, Bende yetkili servislerin hepsini gezdim ilk başlarda 80 - 100 TL para ödüyordum. Yağ, yağ filtresi, buji, hava filtresi.. 2 vida sıkımı iş tamam :) 100 TL.
Başka yetkili servis aramaya başladım ki bakım fiyatı 40 - 50 TL. ye kadar düştü aynı işlem aynı orijinal parça artı işçilik kat kat iyi.. Malum motor garantili olunca mecburen yetkiliye gitmek zorunda kalınıyor..

Benim servis Hasanpaşada var gerçi orginal servisi ama kapandı..Serkan usta vardı oda ayrıldı Kaldık ortada :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar