Servis Yanlış Yağ mı Öneriyor?

şimdi mesela yağ deil TL :) adam kendi yağını koycakki fazla para alabilsin bende esnafdım iyi bilirim dilleri zihinlerini!
şidmi meseleye gelim aydınlan.
piyasada ben motor yağıyım diye gezinen pek çok marka var her yerde bulunabilen benzin istasyonu markaları gibi!
şimdi tek bir örnek vericem yeticek.
şimdi ktm 620 motora gidip 10-50 castrol tam sentetik aldık koyduk ettik vs.dedim sen motoru dene ilk çalışması sesi bg tırmanışı nası bak 3.gün olum motor devriyaj kacırıyo bune diyince dedim he buda tırt yağı alırken cok araştırdım sitesindende baktım özellikle balatalar kacırmasın die ama malum.
sonra biraz daha araştırdım kıtayı yükselttim motul yağ aldım koydum dedim bide bunu dene eger yag deilse ben balataları değişcektim cünkü.
ve şok motorda gram sorun kalmadı sesi dahi değişti sadece 10-40 koydugumuz için daha ince kaldı.
eger motorunuz söküldüyse, devryj balatası vs.bi müdahale olduysa sıvı conta silicon capak vs.nin ilk atılımı için 200-500 km markası petrol istasyonu olan bir yağ kullanabilirsiniz sonrasında sadece motosiklet için üretilen devriyajı heba etmiyen bir yağ kullanabilirsiniz.motorunu seviyosan motul al bayinden al 5tl fazla verirsin en azıncan için rahat olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar