Servis Için Verdiğim 74 Km Motor çalindi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
34 DD 6771 PLAKALI MOTORUMU BAKIM İÇİN GÖTÜREN JİNLUN SERVISINDEN GERİ GELMEDİ. DEFELARCA TELEFONLA ARAMAMA RAĞMEN SONUÇ ALAMADIM
SERVIS VE SATIŞ YERİ KAPANDIĞINDAN DOLAYI SAVCILIĞA EMNİYETİ SUISTIMALDEN DOLAYI BİLDİRDİM MOTORUMUN TRAFİK ŞUBE MÜD. ÇALINTI BİLGİSİNİ VERDİM.:silent:

Allah allah yaaaa trajikomik bir durum geçmiş olsun sonuç nedir peki?

Çok ciddi bir durum. Bu servis neredeydi adı ne. Serviste başka motor vardıysa akıbetleri ne durumda. Şaşılacak bir durum. Servise bak bu ne cürret. Hemen Jinlun'u kim getiriyorsa haberdar etmeli. Servise bak yaw. Hem kapatım sıvışmış hemde motoru götürüyor. Ne cesaret ne yüzsüzlük.

Moderatör (forrap)
Geçmiş olsun dostum...Arkadaşların da dediği gibi jinlunu getirenlerle konuştun mu? :silent:

Geçmiş olsun bu kadarda değil artık ya biz kime güveneceğiz sanki şaka gibi...

geçmiş olsun arkadaşım da sen neden kendin götürmedin. ben hep kendim götürüyorum da ondan sordum:silent:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
koca doğuş otodan koca wolksvagen passat çalınıyosa senin motorun çalınması pek zor olmasa gerek:pr:
umarızki bulunur

Geçmiş olsun plaka ve ruhsatı çıkarttıysan mesele yok inşallah bulunur enteresan ya ........

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kardeş bende motor almayı düşünüyomda böyle haberleri duydukça soğuyom motordan hem aldığım zaman nereye koyacam bi bulsam hemen ybr 125 hazır ama biz apartmanda oturduğumuz için koyacak yer yok!!!:(

beyler bence servis motoru çalıp ortadan kayboldu ise ithalatçı firma bu konudan direk sorumludur çünki üretici-ithalatçı firmanın güvencesi nedeni ile o servis lere gidiliyor bu nedenle durumu jinlun ile de görüşmende fayda var yoksada mahkemeye ver bak nasıl veriyorlar motorunu ...

arkadas gecmis olsun...ama keske almasaydin su dandik cin mallarini yaaaa...umarim bi an once kavusursun motoruna....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar