sertifika elimde :)

abiler sertifikayı aldık pazartesi inş. ehliyetimi alıcam valla alnıma yapısıtıracam polislerin yanından geçicem inadına cooook cekstırdınız bana diyecem :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlısı olsun

Nasıl olur yaa 8 temmuzdaki sınava girip mi aldın sertifikayı (ist damısın) acele cevap pls bana ayın 8-10 arasında alırsın dediler kurstan bu işte bi terslik var çürüdü garajda motor yaaa
hayırlı olsun...

I3luee' Alıntı:
abiler sertifikayı aldık pazartesi inş. ehliyetimi alıcam valla alnıma yapısıtıracam polislerin yanından geçicem inadına cooook cekstırdınız bana diyecem :)
hayırlı olsun arkadaşım. darısı tüm ehliyetsizlere
sen yinede polis amca ve teyzelerle iyi geçin derim :cherry:

evet

8 temmuzda girdim sınava bizim kurs bıraz acele etmıs benım arkadaslar da daha alamadı

ıslatırız

ıslatırız ama bide yeni motorumu alıyım ole ıslatacağız ama ybr ile keeway speed 150 arasında kaldım hanggisinı alsam keewayın servisi cok yakından tanıdığım abim ama ybr nin de adı var bılmıyorum ne yapsam

hayırlısı olsun kazasız belasız vukaatsız kullanmayı nasip etsin.banada haftaya dediler :salut: biran önce almak istiorum tetikteyim heran ceviriceklermiş gibi gelio :salut:

HAYDİ HAYIRLI OLSUN BAKALIM.

GELİŞİM İBOOO BAK MİLLETİN KURSLARI TESLİM ETMİŞ :queen:

BEN BOLUDAYIM. İLK ONCE PERSEMBE DOSYALARINIZI ALABİLİRSİNİZ DEDİLER.pERSEMBE GÜNÜ GELDİ SABAH 8 DE GİTTİM KURSA. KAPALI..10 GİBİ TEL ETTİM.. DEDİLER MİLLİ EĞİTİMDEN DOSYALARINIZ GELMEDİ. PAZARTESİ GÜNÜ GELİP ALABİLRSİNİZ. BAKALIM PAZARTESİ NOLCAK.. KAÇ ZAMANDIR BEKLİyoruz.2 gün daha beklicez mecbur

saolun abiler inş.. motorumu da alınca cok ıyı olıcak o zaman gezilerinize fln bende katılacağım tabı ıslerden fırsat bulabılırsem

Bu nasıl iş ya ibo okudun mu bugün daha aradım çarşamba diyolar gözünüzü seviyim cezaları size fatura edicem valla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar