- Konu Yazar
arkadaşlar bugün sahilde kendi grubumuzla otururken yanımıza bir serseri oturdu ve bu kişi 1 saat önce arkadaşımada sarkıntılık etmiş (neyse burasını geçelim) şarkı gitar derken 15dk sonra biz 3 kişi ve bu serseri kaldık çocuk bize aynen şöyle dedi ''ortam içinde kulaktan kulağa konusuyorsunuz ne ayak şuan gülüyorum ama sinirden'' orada onun ağzını burnunu kırmak öldürene kadar dövmek geldi içimden yanımdada dediğim gibi 2 arkadasım var ben ve onlardan birine söylüyor bunları (yanımda muşta taşıyordum kavga etmek gibi bi amaç için değil çok olay oluyor 2-3 kişi tarafından kıstırılırsam diye normalde boks ile uğraşıyorum önlem olarak yani) sonra biz bu olayı sorun çıkarmadan kapattık hala elim titriyor pişman oldum belkide orada ağzına vurmadığıma neyse uzun lafım kısası pek korkutucu görünmeyen biriyim ve kavga etmek istemiyorum böyle değmeyecek kişiler ile bana onlara gözdağı vermek ve sadece bakarak korkutmak için ne tavsiye verebilirsiniz ? (korkutucu görünmek diyebiliriz kısaca insanlar masum bir sıfatım olduğunu söyler hep)