serseri motorcu bunlar olsa gerek :) .. ..!

Videolar Hep Düşerken Kesilmiş Başka Videoya Geçmiş Bide Düştükten Sonraki Hallerini Kameraya Çekselerdi O Zaman Anlardık Ne Kadar Profesyonel Olduklarını.Ben Bunların Motorlarını Kendi Paralarıyla Aldıklarını Düşünmüyorum İdda Sonucu Veya Kumardan Almışlardır Çünkü Alın Teriyle Alsalardı Motorları Böyle Hunharca Kullanmazlardı.Zaten Tiplerinden Belli Adamların Ne Oldukları.

Biz kendimiz motosikletçiler hakkinda boyle genelleme yaparsak, diger suruculere hiç kizmayalim.

Hem bagirip duruyoruz, bize serseri gozuyle bakip duruyorlar diye,
hem de ayni seyi kendimiz yapiyoruz.
Bu ne yaman çeliski anne!:)

Kendimiz motosikletçiler hakkında genelleme yapmıyoruz ki. Serseri olanları damgalıyoruz. Yani bize serseri gözüyle bakılıyor diye kızıyoruz ama bu kızma hakkı serserilik yapmayanlar için var. adam motosikletiyle serserilik yapıyorsa bize yanlış gözüyle bakılmasın diye adama serseri değil diyecek halimiz yok. Serseri motor üstünde de serseridir, araba içinde de serseridir, yayayken de serseridir.

Not: Bu yorumun videoyla ilgisi yoktur, videoyu izlemedim.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kendimiz motosikletçiler hakkında genelleme yapmıyoruz ki. Serseri olanları damgalıyoruz. Yani bize serseri gözüyle bakılıyor diye kızıyoruz ama bu kızma hakkı serserilik yapmayanlar için var. adam motosikletiyle serserilik yapıyorsa bize yanlış gözüyle bakılmasın diye adama serseri değil diyecek halimiz yok. Serseri motor üstünde de serseridir, araba içinde de serseridir, yayayken de serseridir.

Hala genelleme yapiyorsunuz.:pr:
Kendi fikrinizi desteklemek için bu sefer benim yazdigim seyi kullaniyorsunuz.
Yazimdan isinize gelen bolumu alinti yapip uzerine yorum yapiyorsunuz.
Alinti yaptiginiz kismi okuyan, benim serserilere destek oldugumu zannedecek?
Bu hos bi sey degil.

Ben oraya ne yazmisim?

Oku bakalim yaziyi bir daha.
Ben o alinti yaptigin cumleyi neye istinaden yazmisim?
Siz nereyi alip yorum yapiyorsunuz?

Sen bari yapma be suluboyam.:)

alan boş hepsi profosyenel bazıları değil tabii kendılerı çalışmışlar uğraşmışlar yapıyorlar . yav abe kızanlarım gelsenize beyav ıstanbule burada sürün bakelim bi kaç gün tövbede bılmezsiniki edesiniz bi daha motora binmem diye.

yorum yapmamıştım ama benim düşüncem bazı videolarda kullanıcıların uyuşturucu madde aldığını felan düşünüyorum,
özellikle kel ve üzeri çıplak olan düştü düşücek diye benim yüreğim ağzıma geldi burda
akıllı başında bi insan o şekilde öyle bi hareket yapmazdı. .

uyuşturucuyla hayatta binemezler o motora ama cesaret verici gaza getirici bazı şeyler var söylemiyim şimdi kesin onlardan atıyolar ;=

@coq
Senden önce yazılan her mesaja tekrar baktım ama hiçbirinde genelleme görmedim. Yapılan yorumların hiçbiri motorcuları genel olarak kapsamıyor, sadece videodaki motorcuları kapsıyor. Ben sana sorayım: Neye istinaden yazdın? :)

bir kaçı hariç çok güzel ve bilinçli yapılan akrobasi haraketleri bence gayet keyifli :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
@coq
Senden önce yazılan her mesaja tekrar baktım ama hiçbirinde genelleme görmedim. Yapılan yorumların hiçbiri motorcuları genel olarak kapsamıyor, sadece videodaki motorcuları kapsıyor. Ben sana sorayım: Neye istinaden yazdın? :)

Basliga bir bakmani tavsiye ederim.:)

Bir adam bir video asiyor.
Bu videoda serseriler de var, akli basinda olanlar da.
Ama videodaki akli basindakiler her hangi bir onem arz etmemis.
Topuna serseri deyip geçmis.
Eh motorcu boyle yaparsa????
Dedim bende.:wiinkk:

(Sana boyle bir açiklama yapmak zorunda kalacagim, emin ol aklima gelmezdi.)

coq hocam

başlıgı açan arkadaşın serseriler deyimini genelleme yapmak maksatlı kullandığını sanmıyorum. yanındaki gülümseme de bu tabirin espiri amaçlı oldugunu gösteriyo zaten... emre böyle bir genelleme yapmıyacak yani bilinçli motosiklet kullanıcısı ile diğerlerini ayırt edebilecek olgunlukta bir arkadaşımız.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Aman yarabbim.... Seni buralarda görmek ne güzel... Hemen bir horoz keselim....:bounce::bounce::bounce:
Bu benim açıklamama cevap olmuş..... Hemen cevap veriyim...:cat:

İşin gerçeği ne biliyormusun hatta en acısı.... Tamamen doğru olması... Öncelikle kişi kendini kurtarabilmeyi hedeflemeli serserilikten.... Herkes kendini kurtarabilse zaten serseriler kabak gibi açıkta kalıp soyutlanacaktır....:cat::cat:

kabiliyetten ziyade bütçe gerektiren haraketler. adamlarda motosikletde parçalarıda ucuz. böylece hepsi akrobasi yapabiliyor. ustası oluyor.sen gelde türkiyede yap. 300 dolar maaş al 3000 dolar çizilen parçaları deiştir. adamlardaise 3000 dolar maaş. çizilen parçalar 300 dolar. :D :D :D

bizzat we şahsen serseri değilim amma videodaki hareketlerden bi kısmını yapabilmeyi can-ı gönülden arzu ederdim :)

sonlardaki sarı motor aynı bi bufalo olmuş heee süperdi bence:p bir iki kısmını saymazsak

su tıp vıdeolara bırkere laf atan bırı olmasın kendımı kesıcem

bırakın artık ımrenıpte yapamadıgınız seylerı kotulemeyı yok kask yokmus yok korumasızmıs adamlar profosyonel yapmıslar ızleyın ıste

Son düzenleme:
neden bu kadar alınganlık yapan arkadaşlar oldu anlamadım doğrusu, kişilere veya topluluğa dediğim birşey değil videodaki yapılan riskli hareketlere hatta hayati tehlike arz eden hareketleri umursamadan yapan arkadaşların serseri olduğunu düşünüyorum SERSERİ demiyorum ! bi düşünceyi yok saymanız onun olmadı anlamına gelmez. :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar