Şerefsiz hırsızların yaptıgı işe bakın yaa :(

çok geçmiş olsun... ama iki motor da alarmsız ve kilitsizmiş anladığım kadarıyla şaka olduğunu pek düşünmüyorum malesef büyük bir şanssızlık ve tesadüf olmuş bence...

allah kimsenin basına vermesin insallah hemen bulunur.geçmiş olsun kardes

Geçmiş olsun, insanlar elimizde, kapımızın önünde gördükleri herşeyde hak görüyorlar kendilerine, ben de her gece iki kilit bir Ayet-el Kürs-i ile bırakıyorum ama aklım yine de onda kalıyor, ama bence bu insanların açlığı değil vicdansızlık.

Allah belalarını versin onların,ben yakaladım birisini dayaktan heryerini kırdım sakat bıraktım az bile oldu bir daha yakalarsam yine yaparım yok öyle bedavadan milletin malına göz dikmek adamı oyarım ben oyarım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kefen paraları olur inşallah,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun,
çok sıkıcı bir durum.
Ben daha motor almadım ama tek düşündüğüm aldığım zaman motorumu nereye koyacağım?!
Otoparka koymayı düşünüyordum ama artık karar verdim, kesinlikle otoparka koyacağım.

geçmiş olsun
bu aralar polislerin yaptıgı denetimlerde bulunma ihtimali yüksek.
inşallah bulunur.

allah belalarını versin boylelerin...etraf şerefsiz dolu..inanamıyorum ya..geçmiş olsun abi..çoluğundan çocuğundan eşinden dostundan..belkide canından çıkar çalan mahluğun..yazık...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Yok böyle birşey bunları toprak kabul etmeyecek lanet olsun hepsine kan kussunlar yedikleri haramlar her taraflarından çıksın bu kadar ah yedi ceddine kadar yaksın onları. ::rantinp:

Geçmiş olsun arkadaş umarım hemen bulursun :pale:

Eralp hocam, sabah duydugumdan beri soktayım! Bu hırsızlar senin makinelerin anahtarını kopyalıycak kadar yakın yada herhangi bi sekilde elde edecek daha once muhattap oldugun birileri olabilir mi?

abi geçmiş olsun...
dürüst insanların emekleri ile kazandıklarını bu şerefsizler götürüyor ben buna uyuz oluyorum...inşallah yakında çıkar abi motorların.

Abi çok geçmiş olsun. Ama onlarında hesap verecekleri bi gün olacak elbette...

geçmiş olsun arkadaşım. alın terimize el uzatanların elleri kırılsın

diyecek birşey bulamadım...bana birileri senin motorlarla ilgili hırs yapmış gibi geldi..bir art niyetmi var sanki?çünkü en adi şerefsiz hırsız bile bunu yapmaz gibi geliyor ama?yaparmı yoksa?ne acaip oldu insanlar..azıcık içi sızlar insanın be..

çok geçmiş olsun kardeşim sendeki şansta çöldeki bedevide yoktur be ıkı motor aynı gun umarım bulunur dostum sıkma canını cana gelecegıne mala gelsin. herseyde bir hayır vardır

şerefsizler atık kağıt toplayıcıların çöp kutularını kontrol ettiği gibi açıktaki motorları kontrol ediyorlar. işlerine yarayanı alıp götürüyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar