Şerefsiz hırsızların yaptıgı işe bakın yaa :(

çok çok geçmiş olsun abi,inşallah bulunurlar,benımde akşamları park edebileçegım bır yerım yok,bende korku içindeyim,çalinaçaklar dıye,tekrar geçmiş olsun abi.

bunları hapse atmakla çözülmeyecek bu iş. 2-3 tanesini halk linç edecek sokağın ortasında, bak bir daha oluyor mu böyle olaylar?

vay şerefsizler vay.
Aynı gün 2 motor birden şaka gibi.
Çok çok geçmiş olsun. Motorlarınızı paralı otoparklara koyun arkadaşlar sokakta bırakmaya gelmez. Adamlar araba çalmayı bırakıp motorlara dadandılar.
Daha kolay bunlar için.

üzüldüm valla arkadaşım çok geçmiş olsun inşaallah bulunur vede dualarında yanındayız (karaktersizler için)

Son düzenleme:
Abi çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah bulursun bu hırsızlık yapan yaratıklarında allah belasını versin haysiyetsiz onursuz şerefsizler...

geçmiş olsun çalanların Allah belalarını versin.ilaç paraları olsun.
öyle kanunlar var ki adamı yakalayıp bir güzel dövsen adam haklı çıkıyor.
yakalanıp bir yolunu bulup çıkıyorlar.

bir de işin ahlaki boyutu var.o daha kötü bençe.eskiden 3 5 tane kanı bozuk vardı bir şekilde yaşayıp gidiyordu insanlar.şimdi zihniyet giderek değişiyor.
bir yere gelmek için sebat edip çalışan insanlar azalıyor herşeyi bir anda önünde isteyen insanlar çoğalıyor.
neyse inşallah motorlar bulunur ve hırsızlar yakalanır.

Çok geçmiş olsun inanın üzüldüm umarım bir yerlerinden acısı çıkar insanın ekmeği ile oynamak kadar kötü bir şey olamaz bilerek yada bilmeyerek...
Ya siyaset yapmak istemiyorum ama bu affı çıkaran şerefsiz karaktersiz hırsızları bir iki gece içeride tutup tekrar aramıza bırakan zihniyeti şiddetle kınıyorum...

acaba iki motoru olduğunuzu bilen birisi mi?bence alarm değil de bu işin tek çaresi kasko yaptırmak sanki.
Eralp Hocam, yazı ve makalelerinizi hep okurum,saygı duyarım size.Çok üzüldüm, kabus gibi birşey...

Büyük geçmiş oLsun. Allah bi yerden aLır bi yerden verir.

Kafalari patlasin. Legen kemikleri kirilsin itlerin.
Serefsiz adiler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eralp hocam büyük geçmiş olsun.
iki motorun da peş peşe çalınmış olması tuhaf bir durum. Bence hırsızın senin tanıdığın biri olma ihtimali yüksek. İyi düşün.... İnşallah o adi o... çocuğunu bulursun da yüzüne okkalı bir balgam fırlatırsın.
tekrar büyük geçmiş olsun.

Geçmiş olsun üstad. Bu kanı bozukları eskilerin tabiriyle Taksim meydanında sallandıracaksın ki ibret-i alem olsun. Çalanın yanına kar kaldığı sürece bu tür olaylara ne yazık ki şahit olmaya devam ecedeğiz. Birde bakarsın senin motoru çalanlar onu satıp çaldıkları diğer malların paralarıyla utanmadan Çırağan Sarayında düğün bile yaparlarsa şaşırma...

abi gecmis olsun da,,,

ya muzur bir arkadasin saka yapmasin 12 saattede 2 motor bi garip geldi bana...
insallah bulunur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar