- Konu Yazar
Motorsiklet için üretilen sentetik veya sentetik bazlı yağlardan hangisini kullanıyorsunuz..? Memnunmusunuz...? Yorumlarınız..??:rendeer:
mert abi ben 5 yıldır shell advence 15 50 tam sentetık kullanıyorum acıkca cok memnunum makınadan yana hiç bi problem yasamadım sıcak bi sehırde yasadıgım ıcın 15 50 yi tercıh edıyorum baska bi bolgede ne kadar yararlı olur onu bilemem.bide en cok hosuma giden yag hiç eksilmiyor 800ml koyuluyorsa bosalttıgım yag kutusundaki ölçü yerini hep kontrol ederim 700le 800arasında kalıyor.saygılar abi..
yarı sentetık olanıda var birde mıneral olan var sarı kutuda lıtresi 9 lıra
bende daha bıkaç saat önce Castrol power1 racing 10w-50 aldım,tam sentetik, üzeerinde de artırılmış ivmelenme gücü ve zorlu koşullarda mükemmel performans falan yazıyor..ama daha önce hiç yağı kendim değiştirmemiştimo yüzden bilemiyorum...acaba benim motora gidermi.cbf150..
Daha önce ne kullanıyordun..
?
walla bilmiyorumki..serviste değiştiryorlar,castrol modeli nedir bilmiyorum..ama açıktan![]()
bende daha bıkaç saat önce Castrol power1 racing 10w-50 aldım,tam sentetik, üzeerinde de artırılmış ivmelenme gücü ve zorlu koşullarda mükemmel performans falan yazıyor..ama daha önce hiç yağı kendim değiştirmemiştimo yüzden bilemiyorum...acaba benim motora gidermi.cbf150..
Ben hep ondan kullanıyorum.Merak etme tıkır tıkır.:cat:
Kıvamlı bir yağ mı ?
Serdar abi bende çok yağ denedim. tam sentetik yağlar gerçekten harika. 10-50 tam sentetik castrol tavsiye edebilirim. veya garipsemezsen 0w-30 kullan motorun 115 demezse bir şey bilmiyorum(az eğilmen lazım üzerine). ben 0-30 kullanıyorum çok memnunum sabahları jiklesiz tek marşla çalışıyor.
0W-30 nedir..? Castrol mu..?
10W-50 Castrol denemedim ben hiç..!
Castrol Edge 0W-30 Motor Yağı 4 Lt
Castrol`ün yeni nesil teknolojisi ile yüksek performanslı motorlar için geliştirilmiş tam sentetik bir motor yağıdır.Mercedes Benz, General Motors, BMW, VW gibi en önemli araç üreticilerinin spesifikasyon taleplerini karşılayan bir üründür. Yeni nesil teknolojisi sayesinde uzun yağ değişim aralığı boyunca yüksek performans sağlamak üzere özel olarak geliştirilen formülasyona sahiptir ve önemli ölçüde yakıt tasarrufu ve aşınmaya karşı koruma sağlar.
Bu araba yağı yanlız..:bounce:
castrol edge i nereden çıkardın abi. mobil diyorum. aklına yatmıyorsa 0-30 ince kalır diyorsan 10w-50 castrol u al trizone yazıyor üzerinde misgibi de kokuyor ayrıca içerisindeki katkılardan:cherry: