Sentetik ve yarı sentetik Motor Yağları Hakkında...

Motorsiklet için üretilen sentetik veya sentetik bazlı yağlardan hangisini kullanıyorsunuz..? Memnunmusunuz...? Yorumlarınız..??:rendeer:

mert abi ben 5 yıldır shell advence 15 50 tam sentetık kullanıyorum acıkca cok memnunum makınadan yana hiç bi problem yasamadım sıcak bi sehırde yasadıgım ıcın 15 50 yi tercıh edıyorum baska bi bolgede ne kadar yararlı olur onu bilemem.bide en cok hosuma giden yag hiç eksilmiyor 800ml koyuluyorsa bosalttıgım yag kutusundaki ölçü yerini hep kontrol ederim 700le 800arasında kalıyor.saygılar abi..

mert abi ben 5 yıldır shell advence 15 50 tam sentetık kullanıyorum acıkca cok memnunum makınadan yana hiç bi problem yasamadım sıcak bi sehırde yasadıgım ıcın 15 50 yi tercıh edıyorum baska bi bolgede ne kadar yararlı olur onu bilemem.bide en cok hosuma giden yag hiç eksilmiyor 800ml koyuluyorsa bosalttıgım yag kutusundaki ölçü yerini hep kontrol ederim 700le 800arasında kalıyor.saygılar abi..

Fiyatı nedir onun..Fiyat fayda karşılaştırması yapmada yarar var herzaman hüsso..:rendeer:

yarı sentetık olanıda var birde mıneral olan var sarı kutuda lıtresi 9 lıra

hayır abi mıneral 9lıra ısteyene gonderebılırım:cherry:yarısentetık olan galıba 13lıraydı enson.ama yarın senın ıcın sorayım?dedıgım gıbı ben cok memnunum makınaya anahtar degmedi.farketmen ıçın bıdefa kullan vıtes gecısleri mukemmelın ustunde tavsıye uzerıne almadım bızzat 5 senedır kullanıyorum abi:cat:

bende daha bıkaç saat önce Castrol power1 racing 10w-50 aldım,tam sentetik, üzeerinde de artırılmış ivmelenme gücü ve zorlu koşullarda mükemmel performans falan yazıyor..ama daha önce hiç yağı kendim değiştirmemiştim :) o yüzden bilemiyorum...acaba benim motora gidermi.cbf150..

bende daha bıkaç saat önce Castrol power1 racing 10w-50 aldım,tam sentetik, üzeerinde de artırılmış ivmelenme gücü ve zorlu koşullarda mükemmel performans falan yazıyor..ama daha önce hiç yağı kendim değiştirmemiştim :) o yüzden bilemiyorum...acaba benim motora gidermi.cbf150..

Daha önce ne kullanıyordun..
?

walla bilmiyorumki..serviste değiştiryorlar,castrol modeli nedir bilmiyorum..ama açıktan :)

Ustalar kendilerine göre ne uygunsa koyarlar...Ama motorda en önemli şey yağ.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 ----------

Konuyu Toplam 12 Üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)
misafir gibi durmayın neden katılmıyorsunuz..?

Ben hep ondan kullanıyorum.Merak etme tıkır tıkır.:cat:

Kıvamlı bir yağ mı ?

Serdar abi bende çok yağ denedim. tam sentetik yağlar gerçekten harika. 10-50 tam sentetik castrol tavsiye edebilirim. veya garipsemezsen 0w-30 kullan motorun 115 demezse bir şey bilmiyorum(az eğilmen lazım üzerine:)). ben 0-30 kullanıyorum çok memnunum sabahları jiklesiz tek marşla çalışıyor.

Serdar abi bende çok yağ denedim. tam sentetik yağlar gerçekten harika. 10-50 tam sentetik castrol tavsiye edebilirim. veya garipsemezsen 0w-30 kullan motorun 115 demezse bir şey bilmiyorum(az eğilmen lazım üzerine:)). ben 0-30 kullanıyorum çok memnunum sabahları jiklesiz tek marşla çalışıyor.

0W-30 nedir..? Castrol mu..?
10W-50 Castrol denemedim ben hiç..!

0W-30 nedir..? Castrol mu..?
10W-50 Castrol denemedim ben hiç..!

0w-30 mobil tavsiye ederim. 10w-50 castrolde güzel ama 0-30 ayrı bir yağ

power1-racing(1).jpg

Castrol Edge 0W-30 Motor Yağı 4 Lt

Castrol`ün yeni nesil teknolojisi ile yüksek performanslı motorlar için geliştirilmiş tam sentetik bir motor yağıdır.Mercedes Benz, General Motors, BMW, VW gibi en önemli araç üreticilerinin spesifikasyon taleplerini karşılayan bir üründür. Yeni nesil teknolojisi sayesinde uzun yağ değişim aralığı boyunca yüksek performans sağlamak üzere özel olarak geliştirilen formülasyona sahiptir ve önemli ölçüde yakıt tasarrufu ve aşınmaya karşı koruma sağlar.

Bu araba yağı yanlız..:bounce:

Castrol Edge 0W-30 Motor Yağı 4 Lt

Castrol`ün yeni nesil teknolojisi ile yüksek performanslı motorlar için geliştirilmiş tam sentetik bir motor yağıdır.Mercedes Benz, General Motors, BMW, VW gibi en önemli araç üreticilerinin spesifikasyon taleplerini karşılayan bir üründür. Yeni nesil teknolojisi sayesinde uzun yağ değişim aralığı boyunca yüksek performans sağlamak üzere özel olarak geliştirilen formülasyona sahiptir ve önemli ölçüde yakıt tasarrufu ve aşınmaya karşı koruma sağlar.

Bu araba yağı yanlız..:bounce:

castrol edge i nereden çıkardın abi. mobil diyorum. aklına yatmıyorsa 0-30 ince kalır diyorsan 10w-50 castrol u al trizone yazıyor üzerinde misgibi de kokuyor ayrıca içerisindeki katkılardan:cherry:

Castrol 20W-50 daha iyi gelir bence..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 ----------

Bu kadar mı motoruna yağ koyan..?:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:49 ----------

castrol edge i nereden çıkardın abi. mobil diyorum. aklına yatmıyorsa 0-30 ince kalır diyorsan 10w-50 castrol u al trizone yazıyor üzerinde misgibi de kokuyor ayrıca içerisindeki katkılardan:cherry:

Ha mobil ha shell..Ha eş-el- mobil..ne fark eder ki..?:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar