seneye 250 likleri 20 binden almaya hazırmısınız?

Motosikleti
D400
killing abinle takıla takıla aynısı olup çıktın yemin ediyorum.
arada =) bu şekilde gülen yuzde koymaya başladın bilmem farkındamısın.

neyse,

kim ekonomi(!),enflasyon, alım gücü hesapladı ?
sizlerin buraya gelip, her sene motorlar kaç tl oldu diye eğlenmize karşı, dikkate alınması gereken ve nedense hiç dikkate almadığınız ücret artışlarını da koydum.

yani alım gücünü dikkate almayan asıl sizler oluyorsunuz.
insallah anlamışındır.

killing ile konusmuslugum yok forum dısında.

bir troll olarak bu konuyu fazla ciddiye almıssın bence :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
killing ile konusmuslugum yok forum dısında.

bir troll olarak bu konuyu fazla ciddiye almıssın bence :queen:

ulen azıcık tokatladım başladın yine trol mrol ağlaşmaya.
ekonomi dersi veriyorum tesekkur ederim edeceğine laf sokmaya calışıyosun.

neyse ya, siz buraya sürekli gelip motor fiyatları x kat artmış diyerek ağlaşmaya devam edin.
allahın birim paracılarından başka ne beklenir sddfd

Merhabalar arkadaşlar 350 bin bandını geçmiyecek şekilde motor bakıyorum önerebileceğiniz model varmıdır.

Yeni yılda fiyatlar çok artarmı , yeni kasa motorları beklemeye değermi. suziki z500, yamaha tecxmax 250,300 ktm 390 adventure ,duke modelleri aklımdaki motorlar.

Merhabalar arkadaşlar 350 bin bandını geçmiyecek şekilde motor bakıyorum önerebileceğiniz model varmıdır.

Yeni yılda fiyatlar çok artarmı , yeni kasa motorları beklemeye değermi. suziki z500, yamaha tecxmax 250,300 ktm 390 adventure ,duke modelleri aklımdaki motorlar.
[/QUOTE]

https://shbd.io/s/s5VpqNkX

ilk sahibinden, kazasız aksesuarlı ve o bir africa.
fiyatı bence 285 yapar, pazarlık var demiş.

nakit 340 bin e ktm 390 adv alacağına şunu alsan ne kadar havalı olursun.
biri seni yolda bırakabilir, kramnk kırabilir yağ pomoası arıza yaıabilir. diğeri zaten taş gibi.km den belli.bi düşün derim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

https://shbd.io/s/s5VpqNkX

ilk sahibinden, kazasız aksesuarlı ve o bir africa.
fiyatı bence 285 yapar, pazarlık var demiş.

nakit 340 bin e ktm 390 adv alacağına şunu alsan ne kadar havalı olursun.
biri seni yolda bırakabilir, kramnk kırabilir yağ pomoası arıza yaıabilir. diğeri zaten taş gibi.km den belli.bi düşün derim.[/QUOTE]

Oha herif amma gezmiş, ortalamaya vursan yılda 27.000 km ediyor. Hey maşallah.

350 nin bi tık üzerinde hornet var hocam düşünürsen?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
]Dibini sıyırmış...Her ne kadar afrika da olsa ben bulaşmazdım bu km ye... 97-98 olsa tamam derim ama yeni nesile hiiiç girmem şahsen..

Motosikleti
D400
ulen azıcık tokatladım başladın yine trol mrol ağlaşmaya.
ekonomi dersi veriyorum tesekkur ederim edeceğine laf sokmaya calışıyosun.

neyse ya, siz buraya sürekli gelip motor fiyatları x kat artmış diyerek ağlaşmaya devam edin.
allahın birim paracılarından başka ne beklenir sddfd

cok üzülüyom la sana ben. neyse haklısın, sensin, kralsın, en süpersin.

oldu mu, mutlu musun? :p

bu konuyu her gördüğümde moralim bozuluyor .
neden ? diye sormayın .

cok üzülüyom la sana ben. neyse haklısın, sensin, kralsın, en süpersin.

oldu mu, mutlu musun? :p

seni sinsi seni.

tabiki haklıyım. tek fiyatı artan motormuş gibi davrandık, maaş artışını hesaba katmamak amatorluktu diyeceğine laf cakmaya calışıp trol falan demen yakışıyor mu ??

tabiki yakışıyor.

Motosikleti
D400
seni sinsi seni.

tabiki haklıyım. tek fiyatı artan motormuş gibi davrandık, maaş artışını hesaba katmamak amatorluktu diyeceğine laf cakmaya calışıp trol falan demen yakışıyor mu ??

tabiki yakışıyor.
tamam da motordan konusuyoruz çiçeğim. su an gündem o.

maaşı işin içine katsan bile şu mantıkla bak; alım gücü diye birşey var. asgari ücretli birşeyleri sıkarak 10 yıl önce kücük cc bir motor taksidine girebiliyordu simdi cektiğinin 2 katını ödüyorsun krediye ve hepsini geçtim kiralar maaştan yüksek.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
tamam da motordan konusuyoruz çiçeğim. su an gündem o.

maaşı işin içine katsan bile şu mantıkla bak; alım gücü diye birşey var. asgari ücretli birşeyleri sıkarak 10 yıl önce kücük cc bir motor taksidine girebiliyordu simdi cektiğinin 2 katını ödüyorsun krediye ve hepsini geçtim kiralar maaştan yüksek.
Bütün bu olumsuzlukları düzeltmek o kadar kolay ki?

Asgari ücrete yalan resmi enflasyon %45 seviyelerindeyken %30 yapabilecek 6 okka malzemeye sahip bir hükümet aşağıdakileri de hayli hayli yapabilir istese:
  • Ücretlileri de vergi mükellefi yapacak, ücretlerlerden vergi kesintisi yaptırmayacak (sadece sigorta kesilecek), vergi mükelleflerinin belgelendirebildikleri tüm harcamaların vergi matrahından düşebilmesine izin verecek, tıpkı şirketlerde olduğu gibi üç aylık bir de yıl sonunda gelir vergisi beyannamesi doldurtacak. (Bu şekilde kanun-dışı faaliyetler hariç her şey otomatik olarak kayıt altına alınmış olur. Günlük cirosu aylık kazancımı aştığı halde aylık vergi tutarım kadar yıllık matrah gösteren o.ç.'ları da vergi vermeye başlar. Dolaylı vergiler ve ücretli üzerindeki vergi yükü azalır...)
  • Çocuk sayısından fazla mesken gayrımenkula sahip kişilerin her fazladan gayrımenkulu için logaritmik artan ölçüde ağır vergilendirme yapacak + ek teşvikler konularak sermayenin betona / rantiyeye değil üretime / reel sektöre (borsa, tahvil vs.) yönlenmesini sağlayacak.
Ama misyon bu ülkeyi daha ileriye / iyi noktalara taşımak ol-MA-dığı için ne yazsak boş...

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gençler ben seneye 250'likleri 20.000'den almaya hazırım. Hadi bakalım gönderin, gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar