seneye 250 likleri 20 binden almaya hazırmısınız?

2025e 15 gün kaldı konuyu hortlatalım seneye 250likleri 400den mi almaya başlarız

Motosikleti
D400
şu an binilebilir 250'likler 250-300 bandında geziyor.

350'yi geçmesi garanti zaten ama birisi çıkar bi halt yer, biraz fazla çalarsa 400 500 gider bu rakam :D

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bu sene yiyecek ekmek bulursak iyi. Ben gecelik faizlerin % 4000 (evet dörtbin) olduğu dönemlerde bile böyle bereketsizlik görmedim.

Motosikleti
DUKE 250
seneye 250likleri 20 binden yağ bakımı yaptırmaya hazırmıyız :)

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Sıfır kmlerden bahsediyorsun diye düşünüyorum.

Motosikleti
D400
Okadar büyük bir fiyat artışının olacağını hiç sanmıyorum. Biraz abartmıyor musunuz?

adamlar doları birkaç haftada 2.5 katına cıkardı.

1 senede motor fiyatları 2 katına çıktı.

olamayacagına inanıyorsan hükümete güvenini geri kazanmışsın sanırım :queen:

Okadar büyük bir fiyat artışının olacağını hiç sanmıyorum. Biraz abartmıyor musunuz?

forza 250 çantalı 286.500 tl olmuş yılbaşı geçsin 350i zorlar çok rahat 1 kasımda 2.el bir araba aldım sıfırlara da bakıyorum gözüme ssangyong korando takıldı 1590 fiyatı vardı bütçemi aştığı için alamadım ve bu ay ne göreyim 1900 olmuş fiyatı 310 bin tl zam gelmiş yaklaşık olarak %20, dolar artmadı kur cortlamadı kuzey kutbunda penguenin ayağına buzul parçası takılmadı

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
şaka yaptım ben, konunun ilk cevabını kopyala yapıştır yaptım sadece, dönün bakın yazım hatasıyla beraber kopyala yapıştır yapmışım hatta.

ben biraz işin çakallık kısmına yöneliyorum şu an.. şimdi işsizlik parasızlık mevzuları artacak ve zor durumda kalıp motorunu satanlar olacak... işte o günler için para biriktiriyorum, düşene bir tekmede ben vuracam, öölücülük yapacam yeni yılda acil satıcılara.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yav bu ne amotorluktur. fiyatlar katlanmışşşmış

2015 asagari ücret 950-1000 tl
2025 asgari ücret 24.000 olsa

kaç kat artmış ? 24 oluyor galiba. sanki ücretler aynı kalmış gibi ezbere yorumlar neden yapılıyor ?
cahillik bence.

kawasaki yine zam yapmış, adamlar doymadı yav. honda iyi yine bayadır zamlamıyor fiyatları.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache

kaç kat artmış ? 24 oluyor galiba. sanki ücretler aynı kalmış gibi ezbere yorumlar neden yapılıyor ?
cahillik bence.

senin düşündüğünü millet de düşünüyor ama sen bir ayrıntıyı kaçırıyorsun, piyasa ölüyor artık, kredi imkanları daha fazla kazık, artık millet ev kirası ve faturalara ve gıda tüketimine daha fazla oran ile para ödeyince artık para arttıramıyor ve yükselen faizler yüzünden araçta alamıyorlar...

yani eskiden 5 ay para biriktirip aldığım motosikleti şu anda 15 ay para biriktirsem alamıyorum çünkü fiyat uçmuş oluyor..

yani durum bu, muhtemelen senin cebinde hazır para var yada sen hazır para üzerinde hesap yapıyorsun... öyle değil işte, 6 aylık düşünmen gerek en az ki o bile yetmez motosiklet almak için para biriktirmeye.

edit: yani biraz insaf, millet parasını bitcoin de mi saklayacak altında mı yoksa dolar mı yoksa euro mu nasıl saklayacak parasını? baksana herkes ne yapacağını şaşırdı, yıl başından sonre devülasyon olduğu zaman biz ne yapacağız? ben şu anda gsr600 motorumu tamir ettirecektim ama yıl başından sonrasını bekliyorum, paramı tl olarak saklamıyorum.. önümü göremediğim için paramı cebimde tutuyorum şu an.

belki işsiz kalacağız ne biliyorsun?

Son düzenleme:
senin düşündüğünü millet de düşünüyor ama sen bir ayrıntıyı kaçırıyorsun, piyasa ölüyor artık, kredi imkanları daha fazla kazık, artık millet ev kirası ve faturalara ve gıda tüketimine daha fazla oran ile para ödeyince artık para arttıramıyor ve yükselen faizler yüzünden araçta alamıyorlar...

yani eskiden 5 ay para biriktirip aldığım motosikleti şu anda 15 ay para biriktirsem alamıyorum çünkü fiyat uçmuş oluyor..

yani durum bu, muhtemelen senin cebinde hazır para var yada sen hazır para üzerinde hesap yapıyorsun... öyle değil işte, 6 aylık düşünmen gerek en az ki o bile yetmez motosiklet almak için para biriktirmeye.

edit: yani biraz insaf, millet parasını bitcoin de mi saklayacak altında mı yoksa dolar mı yoksa euro mu nasıl saklayacak parasını? baksana herkes ne yapacağını şaşırdı, yıl başından sonre devülasyon olduğu zaman biz ne yapacağız? ben şu anda gsr600 motorumu tamir ettirecektim ama yıl başından sonrasını bekliyorum, paramı tl olarak saklamıyorum.. önümü göremediğim için paramı cebimde tutuyorum şu an.

belki işsiz kalacağız ne biliyorsun?

sevgili sinan oğancı kardesim (hshshs)

https://onurozdemir.com.tr/2015/02/14/honda-motosiklet-2015-fiyat-listesi/

2015 yılında asgari ücretli biri pcx almak için 7.5 ay calışmak durumundaymış.
şimdi ise, (asgari ücret 24.000 tl olursa) pcx 6.4 maaşıyla alabilecek.

bunu yazarak ekonomi iyi demiyorum yanlış anlaşılmasın.
kredi imkanı tabiki eski oranlardan olmayacak cünkü enflasyon var.

burda her sene gelip 250 cc motorların fiyatının ne kadar olduğu, kaç kat artmış uff be diyerek konuşup eğlenmek isteyenlere acıyarak bakıyorum onu söyleyim.

Motosikleti
D400

cahillik bence.

ekonomi, enflasyon alım gücü böyle hesaplanmıyor ama sen bilirsin tabi.

ekonomi, enflasyon alım gücü böyle hesaplanmıyor ama sen bilirsin tabi.

killing abinle takıla takıla aynısı olup çıktın yemin ediyorum.
arada =) bu şekilde gülen yuzde koymaya başladın bilmem farkındamısın.

neyse,

kim ekonomi(!),enflasyon, alım gücü hesapladı ?
sizlerin buraya gelip, her sene motorlar kaç tl oldu diye eğlenmize karşı, dikkate alınması gereken ve nedense hiç dikkate almadığınız ücret artışlarını da koydum.

yani alım gücünü dikkate almayan asıl sizler oluyorsunuz.
insallah anlamışındır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar