Sencer (yürekçe) gelmiş, hoşgelmiş

abi hayırlısıyla bin artık su motora merak ediyorum resimleri bekliyorummm....

sencerciğim şimdiden hayırlı olsun, dönüş yolunda dikkatli gel.bekliyoruz.

Sencer,şimdiden hayırlı olsun.Güzel makine almışsın.Kazasız belasız nice kilometrelere inşallah.Cuma akşam gelmeye çalışacağım ama çok zor.

haydi hayırlı olsun diyelim o zamansa! GElmişken TEkirdağ'a da Gel :p

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Motorun uğurlu kadimli olsun.
Cuma günü büyük ihtimalle ben de orada olurum arkadaşlar.

Mersin İl Temsilcisi
herkse tek tek teşekkürm ediyorum. hepinizle tanışacağım için çok mutluyum :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 AM ----------

haydi hayırlı olsun diyelim o zamansa! GElmişken TEkirdağ'a da Gel :p

edirnede okudum üniversiteyi. o zaman mz motorumuz vardı 2 arkadaş ortaktık. çok geldim oralara ;) eminim şimdi de oldukça hareketlidir. malum üniv açıldı :bounce:

yahu gelmiş deyince bende kalayı basacaktım valla yürekçeye...benden habersiz gelmesi na mimkin efendiler...bu akşam yolda yarın sabah otogarda yakalarsak bir ara bende...:p

sabah ola hayrola...gsrsine bir barnak atmadan bırakmam...

Hayırlı olsun Yürekçe arkadaşımıza yeni motosikleti.
Hoş gelmiş sefa gelmiş .(sağsalim gelsinde . ) :)

Mersin İl Temsilcisi
yahu gelmiş deyince bende kalayı basacaktım valla yürekçeye...benden habersiz gelmesi na mimkin efendiler...bu akşam yolda yarın sabah otogarda yakalarsak bir ara bende...:p

sabah ola hayrola...gsrsine bir barnak atmadan bırakmam...

ellerini yıkayıp öyle barnaklayacan de mi :bounce: bir de mimkin ise eldiven kullan. malum, AİDS olayı, janbon gribi, leylek nezlesi vs vs vs birsürü hastalık peydah oldu :bounce:

abi senin sektör sağlık zaten...hijyen konusunda tedbirleri alacağından şüphem yok..şu işte bir katkımız olsun çok isterim haco...ama bu mesai şartlarında nasıl olcak bilmiyorum...

hayırlı olsun sencer abi kazasız belasız bin dönüşte İzmir'e de bekliyoz uğrayabilirsen:cat:

Mersin İl Temsilcisi
hayırlı olsun sencer abi kazasız belasız bin dönüşte İzmir'e de bekliyoz uğrayabilirsen:cat:

aklımdan geçmedin değil ama istanbuldan mersine gelip hemen işe gitmem gerekiyor hatta direk işyerine de gidebilirim. kelke vaktim olsa idi :pr::pr::pr: ama inşallah bir gün oraya özellikle senin için gelirim :rendeer::cat:

abi hayırlı olsun çok şanslısın :p ben geldiğimde biri kılını kıpırdatmadı dersem inanma :p canın istanbuldan dönmek istemicek inan süper insanlar seni bekliyor, babam ve oglumdan uzak dur :p dilaver abiye 3 metre yaklaşma üstüne sıçrar :p mete ile sakın motosiklet muhabbetine girme ilk motosikletten başlar :p
cadıyı sar sarmalaa çok özledimm

motoruda alınca sağsağlim geri dön inşallah.

Allah içine sindirsin

GKN

alt dudağımı alırım, makinaylada bi teker yaaparım :p
hoş bakmaya gittiğimizde test sürrüşünde güzel bi yokladım, ilk tekerini görmüş oldu makina :p

Mersin İl Temsilcisi
alt dudağımı alırım, makinaylada bi teker yaaparım :p
hoş bakmaya gittiğimizde test sürrüşünde güzel bi yokladım, ilk tekerini görmüş oldu makina :p

iyi alıştırsaydın bari, ilk nasıl öğrendiyse öyle yapar bu meretler

( alt dudak olayını bilahare düşündüm de, 1 alana bir bedava promosyon yapabilirim. hele bir deneyelim de :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar