Sencer (yürekçe) gelmiş, hoşgelmiş

Super Moderator
Hoşgeldin diyeyim şimdiden, yarından itibaren bir süre ben yokum İstanbul'da, iyi eğlenceler.

yürekce istanbula gelir sende davet edersin de biz gelmezmiyiz dilaver :wiinkk:

hoşgeldin yürekce :rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
şaşırdımmmm

YT_SERVAN (DİLAVER)
GKN
METEHAN
sizlerin yardımları sayesinde hayallerimdeki motorun sahibi olabildim. inşallah 8 ekimde otobüse binicem ve 9 ekim cuma sabahaı orda olucam. sizlerle tanışmaktan büyük onur ve zevk ( yanlış anlaşılma olmasın, ruhani zevk :p )duyacağım :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:43 AM ----------

bu arada motoruma bir adet motosiklet.net stickerı( bana ve mersindeki arkadaşlara) ve bir adet L beden tişört istiyorum. gelmişken ne varsa alıp döneyim.

şaşırdımmmm

YT_SERVAN (DİLAVER)
GKN
METEHAN
sizlerin yardımları sayesinde hayallerimdeki motorun sahibi olabildim. inşallah 8 ekimde otobüse binicem ve 9 ekim cuma sabahaı orda olucam. sizlerle tanışmaktan büyük onur ve zevk ( yanlış anlaşılma olmasın, ruhani zevk :p )duyacağım :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:43 AM ----------

bu arada motoruma bir adet motosiklet.net stickerı( bana ve mersindeki arkadaşlara) ve bir adet L beden tişört istiyorum. gelmişken ne varsa alıp döneyim.

sticker ve tişört olayını ben hallederim yürekce :rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
sticker ve tişört olayını ben hallederim yürekce :rendeer:

yaşassıın, biliyordum evet evet, bütün cadılar kötü değiiilll, en azından okuyup kendini kurtarmış bir cadı elbet vardır diyordum :queen::queen:

yanılmamışım :wiinkk::rendeer:

yaşassıın, biliyordum evet evet, bütün cadılar kötü değiiilll, en azından okuyup kendini kurtarmış bir cadı elbet vardır diyordum :queen::queen:

yanılmamışım :wiinkk::rendeer:

bunlar sadece reklamlar ne kadar kötü biri oldugumu geldiğinde göreceksin hah hah hahhhh ::whip::::sapka:: :queen:

İnsallah o gun donus yolunda hava guzel olurda guzel kardesimin guzel yolculugunda ilk mola yeri ben olurum...:rendeer:

inşallah muratçım. planlarımı ona göre yapmaya başladım. hakkımızda hayırlısı olsun...

Aman diyim en sagdan yada en soldan gitme otoyolda
cunku sagdan soldan gelen gecen makascilarin haddi hesabi yok istanbulu cikana kadar orta seridi takip et kartala gelene kadar....

hoşgelmiş sefa gelmiş neden gsr 600 diye belirttin anlamsız :D orda olmaya çalışcazz :d

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Yürekçe,
Allah rizasi için bir avatari bari bir hafta kullan yahu.:)
Her seferinde kim bu diye bakiyorum.:silent:
Gozum alismis uyeyi avatardan tanimaya.
Yazilari okumak zor geliyor.
Gazete dergilerin de hep resimlerine bakarim zaten.:p:cherry:

Hadi hayirli olsun motorun.

Mersin İl Temsilcisi
Yürekçe,
Allah rizasi için bir avatari bari bir hafta kullan yahu.:)
Her seferinde kim bu diye bakiyorum.:silent:
Gozum alismis uyeyi avatardan tanimaya.
Yazilari okumak zor geliyor.
Gazete dergilerin de hep resimlerine bakarim zaten.:p:cherry:

Hadi hayirli olsun motorun.

tamam abi, ama hani bayanlar bunalımdayken sık sık saç değiştiryo ya. işte ben de avatar değiştiryorum. çok yakında uzun süre kalıcı bir avatarım olacak (inşallah)

motoru değiştirdiğini şimdi öğrendim sencer abi hayırlı olsun.
şimdiden iyi buluşmalar sencer abinin muhabbeti çok tatlıdır tanışmaa şerefine nail olmuştum :cherry:

Mersin İl Temsilcisi
motoru değiştirdiğini şimdi öğrendim sencer abi hayırlı olsun.
şimdiden iyi buluşmalar sencer abinin muhabbeti çok tatlıdır tanışmaa şerefine nail olmuştum :cherry:

estafurullah yaa, utandım şimdi beenn::utangac:::utangac:::utangac:
o şeref bana aitti kardeşim. inaşşalh en kısa sürede görüşmek dileğiyle :)

inşallah abi ne zaman istersen gelde gelelim git de gidelim:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar