polisler kanun'u uygulamıslar.cezası ne ıse tam olarak uygulanması gerekır.bu tip insanlar yuzunden polisimiz asabı bozuk ve agresıf.kısmen haklılar da.kolay degıl
Plaka yok kask yok birde yakalanınca polise dayak haaBazen diyorumki ehliyet alırken pratisyen doktordan saglık raporu almak yerine ilgili branşlardaki uzman doktorlardan rapor isteseler. Özelliklede psikiatriden ...
Bu arada söz konusu plakasız mototsiklet;
![]()
Aslına bakarsanız olay çok yanlış ve üzücü lakin inanın izmit'li bir motosiklet kullanıcıs olarak ne kadar sevindiğimi anlatamam.Burada ki şahinler (motosikletli trafik polisleri) o kadar artist o kadar kendini birşey sanmış kişiler ki aklınız durur.İzmit'li olan arkadaşlar biliyordurlar.Devlet memuru edasından uzak ve ellerindeki yetkiyi motosiklet kullanıcılarını sıkıştırmak için kullanan kişiler.Çok biliyorum koca motorlarıyla gençleri kovalarken kaza yaptırdıklarını.Bunlar olmaması gereken şeyler ancak birinin bunu yapması hoşuma gitmedi desem yalan olur.Belki vatandaş'a nasıl davranılması gerektiği konusunda bir irkilir kendilerine gelirler.
Herkese saygılar...
ıyı olmus unutmayın kartaldakı olen arkadasımız ıcın basın acıklaması yaptıktan sonra emnıyet serıtınde duranların plakalarına ceza geldı hıc yoktan bence ıyı olmus bıraz akıllansın bu polıs mılletı artıslıge gerek yok
ıyı olmus unutmayın kartaldakı olen arkadasımız ıcın basın acıklaması yaptıktan sonra emnıyet serıtınde duranların plakalarına ceza geldı hıc yoktan bence ıyı olmus bıraz akıllansın bu polıs mılletı artıslıge gerek yok
Olayda polisin tavrı ne olursa olsun bu apaçilerin yaptığı dallamalıktan başka bir şey değil...
Polislerin işi gerçekten çok zor...Meslek icabı çalışma şartlarını ve uğraştıklarını yakından görüyorum...Onlara bazı konularda hak vermemek elde değil...Amaaaaa;
Arkadaş çoğu memurda da yetkiyi aşan laubali durumlar sözkonusu...Mesela geçen gün Yeşilköy'de arkadaşı bekliyorum...Pat bir ekip arabası önce bir geçti beni sonra geri geri geldi...İndiler arabadan kimlik alalım dedi...Tabi dedim...Nerede oturuyorsun dedi...Şimdi ne alaka arkadaş bakırköy de olsa veya kadıköy de olsa ne farkeder...Neyse avukat kimliğimi gösterdim peki dediler gittiler...Hemen ardından Büyükçekmece de motorlu polisler durdurdu...Kimlik istedi yine..Ne işyapıyorsun diye sordu...Yine soruyorum ne fark eder?Berber olsam ne olur,şöför olsam ne olur...Avukat olduğumu söyleyince...Biz bir bakalım bazıları söylüyor öyle sonra kimlik çıkmıyor deyince gösterdim...teşekkürler buyrun deyip gittiler...
Şimdi bizim memurumuzda şöyle bir tavır sözkonusu..."sen bi gel bakalım"...Bir kere vatandaşa böyle bir hitap olmamalı...arkadaş değilim ahbap değilim...Haa çok nazik ve düzgün memurlarda var...Ben de zaten bugüne kadar mesleğimi öne sürerek herhangi zorluk çıkartmadım...Gocunacak bir durumunuz yoksa bırakın mesleğini yapsın adamlar ama keyfi uygulamalar ve laubali tavırlar olursa bende her türlü zorluğu yaparım...
Not:Arka arkaya 2 kere durdurmuşlar bilader sende galiba eşkıya tipi var diyen arkadaşlara teesüf ederim...
Yani sanırım birazda karşısındaki insana göre muamele yapıyorlar..