ambulansları sevdiğimizden ya da hal hatır sormak için mi arıyoruz?
!
evet abi ben hal hatır sormak için arıyom genelde
ambulansları sevdiğimizden ya da hal hatır sormak için mi arıyoruz?
!
evet abi ben hal hatır sormak için arıyom genelde![]()
polisin amiri yok mu, amiri versin cezasını vatandaşa ne oluyor ki
hacı sen allahına doğru söyle ne yaptılar sana![]()
amiri zamannında ceza verecekte vatandaş hep kendi arasında çekiştiriyor. kaç şikayet gitti acaba. insanımızda bu konuda kusurlu, sonuçta o memur işini layıkıyla yapmak zorunda eksik yada yanlış yaparsa maaşını hak etmiyor demektir.vatandaş haksız zaten, diyoruz onu ama poliste kaşınıyomuş bayadır. amiri zamanında cezasını verseydi olmazdı bunlar
daha 13-14 yaşlarındayken bir otobüs polisten dayak yemiştim sebepsiz yere. suçlu bile olsam dayak ne oluyo. hadi onuda geçtim teker teker gelin lan bari. durum budur
aram iyi değildir ama çokta önyargılıda değilim yinede. dün çevirme vardı mesela, motorumun sele altını kontrol ediyo karanlıkta, polise bide ışık tuttum iyice baksın diye, sallamayabilirdimde, baksın karanlıkta, bişe göremesin. neyse, kontrolü yaptılar, kolay gelsin dedim, çıktım yola. ters davranmadıktan, görevini düzgün yaptıktan sonra kim ne diyebilirki.
Plaka yok kask yok birde yakalanınca polise dayak haaBazen diyorumki ehliyet alırken pratisyen doktordan saglık raporu almak yerine ilgili branşlardaki uzman doktorlardan rapor isteseler. Özelliklede psikiatriden ...
Bu arada söz konusu plakasız mototsiklet;
![]()
arkadaşlar ben trafik polisinin kimden olursa olsun dayak yediğine malesef üzülemeyeceğim çünkü sadece trafikte biz motorsiklet sürücülerinin eksiği olabilir düşüncesiyle hareket ettiklerini düşünüyorum sakaryada bir dünya dolmuş var ve yüzde 90 sanı kazalı hepsi arkadan vuruk müşteri almak için her an başka araçları gözetmeksizin yolcuya yöneliyorlar trafik kuralları ise dolmuştan ineceğin zaman geçerli burası durak değil durak harici yolcu indiremiyorum trafik polisleri bizlerle uğraşmayı bıraksınlarda bu trafik canavarlarını kovalasınlar biraz
Bazı arkadaşlarda polis Allah bilir ne yaptı da başına bu iş geldi demiş.Daha dün ikindi üzeri çevirmeye denk geldim.Polis kasksız ve ters yönden giren araçlara ceza yazıyordu.
Ters yönden giren bir aracı durdurdu.Adam daha arabadan iner inmez bağırmaya başladı. Polis sakin ve kibar durumu izah ediyor.Polis AB Polisi oldukça adam kişnemeye devam etti. Bağırıyor dediysek kendini savunmak değil,arada polisi görüp ters tarafa kaçan araca niye ceza yazılmıyormuş da sadece kendine yazılıyormuş.Allahtan polisler 3 karşı taraf 2 kişi de olay daha fazla büyümedi.Yoksa üzülerek buna benzer bir konu daha açabilirdim.
Yani burda olay polisin ters bir hareket yapması veya hatalı olması değil.Adamın üste çıkarak cezadan kurtulma yollarını araması.
Haberdeki olaya gelince, işte bizde burda hep düştüğümüz hataya düşüyoruz.Her zamanki gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz.Olayın detayları hakkında bilgimiz yok.
Dipnot:Bu ülkede can güvenliği yok diyenlerin artık, bu ülkede polisin bile can güvenliği yok demesi lazım.
Sen uzulme bakalim polise
Ama motorun bir gun calininca sakina polise filan gitme bildirmek icin.
Senin uzulmedigin , hatta dayak yesin dedigin polis neden senin calinti motorunu bulmak zorundaki , degilmi ?
Senin gibi bir insana yardim etmeleri gerekmiyor bence...
vatandaş haksız zaten, diyoruz onu ama poliste kaşınıyomuş bayadır. amiri zamanında cezasını verseydi olmazdı bunlar
daha 13-14 yaşlarındayken bir otobüs polisten dayak yemiştim sebepsiz yere. suçlu bile olsam dayak ne oluyo. hadi onuda geçtim teker teker gelin lan bari. durum budur
.
vallaha polisin birşey bulduğu yok ben daha polisin çalıntı bir motor bulduğunu görmedim sen gördün mü?
valla hacı demek benim başımdan geçenler senin başından geçseydi tamamen polis düşmanı olurdun:queen:
lisede nerdeyse her hafta bi posta dayak yerdik (yaf arkadaş aklıma geldikçe gençken harbiden çok ateşli delikanlılarmışız diyorum şimdi olsa kesinlikle o zamanlardaki gibi polise kafa tutmazdım delikanlılık işte)