Bu tür forumları 2003 lü yılların başından beri takip ederim.Konuları açar, okur üstünede düşünürüm.Şükür birşeyler bildiğimi anlatmak için ben Fransa'da diye cümleye başlamıyorum.Ne yapacagimizi yazdik.
Forumda bununla ilgili onlarca baslik, yuzlerce anlatim var.
Sen okumaya tenezzul etmiyorsun, bari baskalarini engelleme.
aç oku!!!!!
Rab dan çok şey bekliyorsunuz))
Eğitim şart.
Demek ALLAH TELAŞ ETMİŞ ve Fırlamış yerinden ?? dalgamı geçiyorsun sen birader burda.Melekler Allah'in huzuruna çikmislar.
Büyük telas içindeler.
Efendim demisler Almanya'da patlama oldu, otoyol üzerindeki köprülerden biri çökmek üzere!!!!
Allah, hiç telaslanmadan, bosverin, almanlar halleder demis.
Ertesi gün melekler ayni telasla huzura varmislar.
Efendim!!!!
Amerikaya dogru yaklasan büyük bir hortum var binlerce insan ölecek.
Allah yine hiç telaslanmadan bosverin demis.
Amerikalilar çoktan önlemlerini almistir.
Bir kaç gün sonra melekler yine pür-telas huzura varmislar.
Allah'im.
Türkiye'de hafif bir rûzgar çikti perisan olacaklar.
Allah telasla firlamis yerinden.
Acele edin demis, çabuk olun.
Bu türkler, herseyi benden beklerler!!!!!!
![]()
Demek ALLAH TELAŞ ETMİŞ ve Fırlamış yerinden ?? dalgamı geçiyorsun sen birader burda.
Senin derdin ne birader.Konulara yazdıklarından anladığım Seninde pek haberin yok Adabı-Muhaşeretten.Lafı konuştuğum kişi cevap versin bir zahmet.Evet forumlara girer okurum.Edebiynen konuşmayanlara üslup bu birader.Allahla ilgili sorunun mu var ? O kadar cümle yazdım burayı almışsın.Coq a daha önce verdiğim cevaplardan alıntı yapsaydın.Senin derdin ne birader?
bilmem kac senesinden beri forumlardaymışsın ama hala adabı-muhaşeret öğrenenmemişsin
birader falan filan hitapları oturup düşünürmüşsün
bunuda bir düşün önce..
Vaktim servetimdir,Senin derdin ne birader.Konulara yazdıklarından anladığım Seninde pek haberin yok Adabı-Muhaşeretten.Lafı konuştuğum kişi cevap versin bir zahmet.Evet forumlara girer okurum.Edebiynen konuşmayanlara üslup bu birader.Allahla ilgili sorunun mu var ? O kadar cümle yazdım burayı almışsın.Coq a daha önce verdiğim cevaplardan alıntı yapsaydın.
Bu tür forumları 2003 lü yılların başından beri takip ederim.Konuları açar, okur üstünede düşünürüm.Şükür birşeyler bildiğimi anlatmak için ben Fransa'da diye cümleye başlamıyorum.
Demek ALLAH TELAŞ ETMİŞ ve Fırlamış yerinden ?? dalgamı geçiyorsun sen birader burda.
Senin derdin ne birader.Konulara yazdıklarından anladığım Seninde pek haberin yok Adabı-Muhaşeretten.Lafı konuştuğum kişi cevap versin bir zahmet.Evet forumlara girer okurum.Edebiynen konuşmayanlara üslup bu birader.Allahla ilgili sorunun mu var ? O kadar cümle yazdım burayı almışsın.Coq a daha önce verdiğim cevaplardan alıntı yapsaydın.
servetini harcama ozaman burda tufeyli birader.Vaktim servetimdir,
De get birader.....
Başlığa yorum yapmış fıkrayla Allah yerinden fırlamış telaş etmiş şöyle olmuş böyle olmuş.İnsan yaratıcıya inanmayabilir,sana katılıyorum kendi tercihidir.Bunu alay konusu edecek olursa başkalarından duyacağı lafı göze almalı.İnançsızsan,kendine saygı duyulmasını istiyorsan başkalarının inandığını alay konusu yapmayacaksın.frantisec, orada sence dalga mı geçiliyor? İlkay abi başlığa yorum yapmış. Hadi farzet ki geçmiş dalga, farzet ki, kendi tercihi değil mi?
.
kötü bir yalancisin.Bu tür forumları 2003 lü yılların başından beri takip ederim.Konuları açar, okur üstünede düşünürüm.Şükür birşeyler bildiğimi anlatmak için ben Fransa'da diye cümleye başlamıyorum.
Trafikte araç kullanmayi beceremeyip, suçu Allah'in sinavina, basiret baglanmasina yüklemeye devam ederseniz, daha çok insan gömeriz bu kafayla.
Yok efendim kimse bu durumda ne yapacagini bilemezmis,
en tecrubeli motorcunun basireti baglanirmis.
Hayir arkadaslar,
bilemeyen sizsiniz,
basireti baglanan da sizsiniz.
Kaderinize razi olacaginiza, ögrenin su isi.
Kimse ezilmesin.
Kimse böyle poktan sebeplerle,ölmesin, sakat kalmasin.
1-Anlama ile ilgilibir sorunu olan sensin.Konuşmalarında sürekli bulunduğun yerden örnek vermelerin bana bu cümleyi kurdurttu.kötü bir yalancisin.
Hiç bir sey okudugun yok bu birinci yalan.
Ben fransada diye baslayan bir cümlem yok, bu da ikinci yalan.
Gerçi birinciden çok emin degilim.
Belki de okudugunu anlamiyorsun.
Ama okusaydin ya da anlayabilseydin, inan su an burada bos bos tartisip duruyor olmazdin.
Dip not:
çok merak ettim su
ben fransada
kalibi ile baslayan cümlelerimi.
Bir link verde görelim su cumlemizi.

Ne refleksi yahu.Abicim bu kadar inanılmaz reflekslere sahipsen git savaş pilotu ol. .
Ne refleksi yahu.
Videodaki kazayi önlemek için reflekse ihtiyaç yok.
araç kullanmayi bilmek yeter.
Anlatamiyoruz....
Anlatamiyoruz,
anlatamiyoruzr: