Trafikten haberdar olmadığımı nerden çıkardın.Yada trafikte benim gibi arkadaşları cebine sokacağını nerden çıkardın ?Ne konuda beni cebine sokacan sürüş konusunda mı ?,bilgi konusundamı ?Ayrıca cebine sokulmaz,CEPTEN ÇIKARTILIR

r:

l: Deyimlerden bile haberin yokken nasıl beni cebine sokmayı düşünüyorsun bu konularda.Küçük bir çocuğun koşarak bir sürücünün önüne atlayıp kazaya sebebiyet vermesinden dolayı annesini ve cocuğu suçlamamdan mı çıkarttın.
Gel seninle iddiasına girelim Sürücüye 1 tl bile ceza yazılmamıştır bu kazada.
Evet cebime sokarim sizin icin biraz ters olmus...
Ama bizde burada sizlerin cebimden cikaririm demesi gibi cebime sokarim tabirini kullaniriz..
Onun icin sana ve digerlerine biraz garip olabilir..
Deyimlerden haberim olmayabilir ama trafikte bilgi yada pratik olarak senden ilerdeyim..
Yazdiklarini, konusma tarzini görüyorum burada az cok.. Bu fikri buradan üretiyorum..
O senin deyiminle sürücü benim deyimimle öküz arkadas Türkiyede ceza almayabilir..
Ama burada olsa onun anasini bile aglatirlar bunu bilesin...
Sana burada gercekten olmus bir olayi anlatayim..
Köyün birinde kirmes yani panayir varmis..
Hertaraf bayrak afis ve birsürü sey senin anliyacagin..
Yani köye giren panayiri görmese bile bayraklardan falan burada birseyin oldugu anliyacak..
Ve bu sürücü bir sarhos u eziyor..
Olay tabiki mahkemeye kadar gidiyor...
Sürücünün dedigi.. Ayni sizlerin basindan beri sayikladiginiz olay..
Ama aniden önüme atladi bu sarhos..
Hakimin dedigi ney biliyormusun?????
Orada okadar bayrak, pankart vardi yolda.. Orada birseylerin oldugunu ve yola sarhos insanlarin cikabilecegini düsünmeliydin ve ona göre davranmaliydin
Tabiki bunlari yurdumda söyleyebilecek hakim yada düsünebilecek insan cok az malesef..
Onun icin senden trafikte cok cok ilerideyim bunu bilesin...
---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:22 ----------
Buradan anlıyoruz ki iyi ki sende trafik polisi değilsin. Zira duygular ile hareket edilecek bir pozisyon yok ortada. Görünen köy kılavuz istemiyor gayet düz bir mantık var.
Motorkafa'nın söylediği herşeye son derece katılıyorum. Barış Şuşut'un cevap yazdığı topiclerde resmen hava daralıyor, oksijen azalıyor. Bu forum neden insanları kendine benzetme yeri oldu hiç anlamıyorum.
Fevkalade forumun amacından sapıldığını düşünüyorum. Hesapta forumda siyaset konuşmak yasak lakin insanlar sürekli aba altında sopa göstermek suretiyle dini, siyaseti konuya dahil etme çabasındalar.
Türkiye'nin gidişatının inanılmaz bir tahammülsüzlüğe ve kendisi gibi düşünmeyeni linç etmeye doğru gittiğini düşünüyorum. Açıkcası sonumuzun hayırlı olacağını düşünmüyorum.
Ben hicbirzaman duygusal olarak yaklasmam olaylara..
Duygusal olarak yaklastiginda yanlis yaparsin cünki...
Sizinde dediginiz gibi görünen köy kilavuz istemez...
Ama simdi neden politikaya girdiniz anlamadim..:silent:
Hem benim fikrim, sizsiniz sizin gibi düsünmeyenleri linc edecek.....
Gercekten sonumuz hayirli olsun..