selly nickli arkadaşımız kaza yapmış durumu iyi

Super Moderator
arkadaşlar Muğla MT den selly (selda) arkadaşımız sanırım 2-3 gün önce bir kaza geçirmiş bugün yoğun bakımdan çıkarmışlar
kendisi marmarisde bir sokaktan 30-40 km hızla ana yola çıkıyorken bir minibüs ona çarpmamak için sola kırmış ve selda minibüsün sağına yapışmış
kendisiyle kısa süreli konuşabildim kazanın nasıl olduğunu hatırlamıyor:pale:
her türlü uyarmama karşın gene kask takmamış:farao:
ve kendisinde ki hasar söylediği kadarıyla kafatasında kırık ve buna bağlı olarak kanama varmış sol omuzu çıkmış başka bişi yok dedi ama doktorlar konuşmasını istemediler telefonda kapatmak zorunda kaldık
kendisine acil şifalar diliyorum arkadaşlar hep söylüyorum her zaman full koruma full dikkat lütfen dikkatli sürün
çok geçmiş olsun seldacım umarım iyileşince burda bizle paylaşırsın olayı

yaaaa Allah korumuş,ucuz atlatmış,herzaman diyoruz kask,kask,kask hayat kurtarır..çok şükür km si fazla diilmiş aksi taktirde....düşünmek bile istemiyorum..acil şifalarrr..selly :salut::pale:

Geçmiş olsun demekten başka elimizden ne gelir ama şunu da söylemek istiyorum ister schooter olsun ister racing olsun her zaman tam koruma

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun,ölümden dönmüş.

Geçmiş olsun, konuşabildiğine göre hayati tehlikesi yok. İnşallah çabuk iyileşir.
Arkadaşlar asfalt aynı asfalt hangi motoru sürdüğünüze bakmaz. Hep tam koruma ile sürelim lütfen.

Bununla geçmiş olsun.Hasar baya ağırmış fakat ucuz atlatmış arkadaşımız.Bundan sonra korumasız çıkma demek abes olur herhalde?

Kafasında kaskı olsa belki bunlarda olmayacaktı ama buna da şükür geçmiş olsun.

Selly geçmiş olsun umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun müsait olursak bi geçmiş olsuna geliriz

Alper hangi hastahanede yatıyor selly biliyor musun

çok geçmiş olsun ya ama neden böyle yapıyolar anlamıyorum o kadar millet söylüyo var bi bildikleri di mi takın şu kaskı giyin çeketi dizliği her türlü korumayı kardeşlerim

yazık olmuş ölebilirdi de.. ne diyelim geçmiş olsun, inşAllah bundan sonra kask taksa bari :pale:

şu zamana kadar kaskın dikkatini anlamamış.bu ders olup inş anlar...çok çok geçmiş olsun diliyorum :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cok gecmıs olsun arkadasımıza acıl sıfalar dılıyorum,eskı saglına kavusması dılegı ıle.

Acil şifalar.:pale: Herkes bana birşey olmaz diyerek binerse motora ...

geçmiş olsun.

ablacım, TAKSİ, otobüs veya minibüs gördünmü kaçacaksın TR trafiğinde.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar