Super Moderator
- Konu Yazar
arkadaşlar Muğla MT den selly (selda) arkadaşımız sanırım 2-3 gün önce bir kaza geçirmiş bugün yoğun bakımdan çıkarmışlar
kendisi marmarisde bir sokaktan 30-40 km hızla ana yola çıkıyorken bir minibüs ona çarpmamak için sola kırmış ve selda minibüsün sağına yapışmış
kendisiyle kısa süreli konuşabildim kazanın nasıl olduğunu hatırlamıyor
ale:
her türlü uyarmama karşın gene kask takmamış:farao:
ve kendisinde ki hasar söylediği kadarıyla kafatasında kırık ve buna bağlı olarak kanama varmış sol omuzu çıkmış başka bişi yok dedi ama doktorlar konuşmasını istemediler telefonda kapatmak zorunda kaldık
kendisine acil şifalar diliyorum arkadaşlar hep söylüyorum her zaman full koruma full dikkat lütfen dikkatli sürün
çok geçmiş olsun seldacım umarım iyileşince burda bizle paylaşırsın olayı

kendisi marmarisde bir sokaktan 30-40 km hızla ana yola çıkıyorken bir minibüs ona çarpmamak için sola kırmış ve selda minibüsün sağına yapışmış
kendisiyle kısa süreli konuşabildim kazanın nasıl olduğunu hatırlamıyor
her türlü uyarmama karşın gene kask takmamış:farao:
ve kendisinde ki hasar söylediği kadarıyla kafatasında kırık ve buna bağlı olarak kanama varmış sol omuzu çıkmış başka bişi yok dedi ama doktorlar konuşmasını istemediler telefonda kapatmak zorunda kaldık
kendisine acil şifalar diliyorum arkadaşlar hep söylüyorum her zaman full koruma full dikkat lütfen dikkatli sürün
çok geçmiş olsun seldacım umarım iyileşince burda bizle paylaşırsın olayı