Seleyi tırmıklayan kediyi tekmeledim pişmanım

geçenlerde çalıştığımız evde kadın yemek verdi xilla tipi olduğu için bahçede yiyioruz etli pilav vardı kedi geldi ben de verdim yedi sonra bi da verdim ..bi müddet sonra bana acaip bi şekilde tısslamaya başladı korktum valla içeri kaçtım napim ben şimdi bu kediyii nankör..insan delleniyo birden:mrgreen:

İrfancım inanmıcan ama en çok sevdiğim hayvanlardan biri Kral Kobra Yılanı...ve sana Kobra diye hitap ediyorum hiç düşünmedin bu adam neden bana kobra diyor...:p çok asil hayvan..valla lan...:mrgreen:

(lukasa bi coşku veriyoz çaktırma ):queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
bu arada selamun aleyküm millet :) bayağı bi koptum mt den ama en kısa zamanda aranızdayım , metecim gıdığından öperim kanka, nasılsın dostum ,

ulem kutup ayusu senide boşlamaya gelmiyo bir kaç zaman başı boş bıraktık seni gidip kediye tekme atmışsın :cherry::queen:

ohhhh çek şimdi vicdan azabını kendinle başbaşa :cherry::queen:

yeminle aklıma geldi daha konunun başını okurken kediydi seleydi ,döşemeydi derken ahaaa dedim kesin senin motürün derisini kazıdılar, yine şanslı kediymiş tekmeyle yırtmış işi :cherry::queen:

geçen akşam benim motürün üstünede tünemiş hayvan, o yağmurlu serin gecelerde , çamurlu ayaklarıyla koltuğu çamurlamış ama derisine ilişmemiş ,

yavvv komple koltuğu kemirse ne olurki :cherry::p altı üsyü pisssssttttt derim kaçar gider :cherry::p

Kocaeli İl Temsilcisi
İrfancım inanmıcan ama en çok sevdiğim hayvanlardan biri Kral Kobra Yılanı...ve sana Kobra diye hitap ediyorum hiç düşünmedin bu adam neden bana kobra diyor...:p çok asil hayvan..valla lan...:mrgreen:

ulem 6 aydır düşünüyom düşünüyom çözemedim kanka valla muhabbeti özledim yeminle sizleri özledim hatta şu anda yorgunluktan turşu gibiyim

fakat yine kısacık girip bakayım dedim o yüzden çok takılamıyorum kanka ama gönlüm sizlerle bitirmem gereken işlerim var kobra işi yarım bırakmayı sevmez :)

---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

Bi daha bana finalCUP dersen..
eeee..şey..
ulen ağız tadıyla tehdit bile edilmiyorsun..
görmemiş olsaydım keşke seni...

metedir ne yapsa yeridir :cherry::queen: nasılsın ünalcım yarım kalan,jimiye sardım 1 hafta sonra inşallah bitecek valla pan tılt olayları filan tam bir pro jimi jip oluyor yeri zamanı gelince paylaşırım ,

yaptığım arkadaş sıkıştırıp duruyor bayramdı tamirattı vs. bu güne dek sarktı gitti şunu bitireyimde oda rahat etsin bende :)

kal sağlıcakla..

bu arada selamun aleyküm millet :) bayağı bi koptum mt den ama en kısa zamanda aranızdayım , metecim gıdığından öperim kanka, nasılsın dostum ,

ulem kutup ayusu senide boşlamaya gelmiyo bir kaç zaman başı boş bıraktık seni gidip kediye tekme atmışsın :cherry::queen:

ohhhh çek şimdi vicdan azabını kendinle başbaşa :cherry::queen:

yeminle aklıma geldi daha konunun başını okurken kediydi seleydi ,döşemeydi derken ahaaa dedim kesin senin motürün derisini kazıdılar, yine şanslı kediymiş tekmeyle yırtmış işi :cherry::queen:

geçen akşam benim motürün üstünede tünemiş hayvan, o yağmurlu serin gecelerde , çamurlu ayaklarıyla koltuğu çamurlamış ama derisine ilişmemiş ,

yavvv komple koltuğu kemirse ne olurki :cherry::p altı üsyü pisssssttttt derim kaçar gider :cherry::p

Kobra hayatımız hızlı bir şekilde akıyor ve değişiyor...Allah kaza bela vermesin gayrısı yalan...

özledik aga seni daha dün akşam kulaklarını çınlattık MUTU nikli arkadaşla...aga kediyi köpeği görcek durumda değilim valla gündemim farklı...Allah emanet ol...

Bi daha bana finalCUP dersen..
eeee..şey..
ulen ağız tadıyla tehdit bile edilmiyorsun..
görmemiş olsaydım keşke seni...

Arkadaşım bak mekanını biliyorum...:king: tenhada yakalarım makinan zaten kıymetli bişey ayar oluyorum.. :p sana dokunmam makinana öyle fantaziler uygularım ki zaten anyayı konyayı görürsün ...:queen: dün akşamdan da kılım zati...:santa: gözüme batıyon hacı bu aralar...:sunny:

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi

valla bayadır takip edemiyorum kanka lucas ta toprağımdır fazla gazlamayın :cherry::queen: teker yapar sonra :) hayvanları seviyor, hepimiz seviyoruz arkideş kediye tekme atmış olmak hayvan sevmiyor olduğumuzu göstermezkine :)

bu arada kobra olayını çok düşündüm ulem gözlerimi yaşarttın şincik sevimli ayuuuu , bende seni çok seviyom...

valla bayadır takip edemiyorum kanka lucas ta toprağımdır fazla gazlamayın :cherry::queen: teker yapar sonra :) hayvanları seviyor, hepimiz seviyoruz arkideş kediye tekme atmış olmak hayvan sevmiyor olduğumuzu göstermezkine :)

bu arada kobra olayını çok düşündüm ulem gözlerimi yaşarttın şincik sevimli ayuuuu , bende seni çok seviyom...

Ganga ben bu Yalovalılara biraz uyuz oluyorum...:pkeza mezit denen zat da öyle...bu ikisini bi ara paket yapsak mı..çuvala koyarız sonra ver odunu çuvala...:king: yandım Allah dedikce vururuz keratalara...:p çok artizler aga ben sevemedim ikisini ısınamadım pek...:p

mete...

çizerim bak...

seleyi yani..:sunny:

---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:32 ----------

Sağolasın irfan...
Kolay gelsin ...
Ben uğraşıyorum işte...Pandadır...Kedidir...

Kocaeli İl Temsilcisi
Ganga ben bu Yalovalılara biraz uyuz oluyorum...:pkeza mezit denen zat da öyle...bu ikisini bi ara paket yapsak mı..çuvala koyarız sonra ver odunu çuvala...:king: yandım Allah dedikce vururuz keratalara...:p çok artizler aga ben sevemedim ikisini ısınamadım pek...:p

:queen::cherry: makaraya dolama beni akşam akşam ulem yatçam gece 1.5 ta işe gitçem ayuuuuu:)

mezite göre çuval yok yani 23 sene fırıncılık hayatımda öle böyük bi çuvala rastlayamadım sen maşka bi formül bul aga :cherry::queen:

lucasla meziti bi çuvala koymayalım :cherry::queen:

çok dikkat çekeriz ayrı günlerde ayrı ayrı paketleyelim :cherry::p

F54

mete abi sen bu konuyu kapattır yoksa sana saldıran çok olur veya o tekme attığın kediyi bul dön arkanı oda sana vursun:cherry: ödeşin en güzeli bu olur yoksa seni idam ederler haberin ola:p

:queen::cherry: makaraya dolama beni akşam akşam ulem yatçam gece 1.5 ta işe gitçem ayuuuuu:)

mezite göre çuval yok yani 23 sene fırıncılık hayatımda öle böyük bi çuvala rastlayamadım sen maşka bi formül bul aga :cherry::queen:

lucasla meziti bi çuvala koymayalım :cherry::queen:

çok dikkat çekeriz ayrı günlerde ayrı ayrı paketleyelim :cherry::p

doğru be aga ayrı ayrı paket yaparız...ve mezit lukası dümdüz eder ayu kişisi...:p hadi yat sen..pai paii...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------

mete abi sen bu konuyu kapattır yoksa sana saldıran çok olur veya o tekme attığın kediyi bul dön arkanı oda sana vursun:cherry: ödeşin en güzeli bu olur yoksa seni idam ederler haberin ola:p

hayatı çok ciddiye almamak gerekir dostum...sonucta hayvancıkların hiç günahı yok...günahkar olan bizleriz...

F54

abi ben zaten dünya işlerini kafaya takmam relax takılırım nede olsa dünya işleri bitmez yani:queen:

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Uzun süredir başına bir şey gelmedi Metehan'ın; kedi bahanesiyle gene banstar olmasın :)

Al bi havali tufekci daha.
Kardesim senin civcivlerin buyuyor, yumurta veriyor, yumurtalarini yiyorsun, sonra yetmiyor tavugu da kesip yiyorsun. Bunu kedi yapinca serefsiz oluyor, biz insanlar yapinca besleniyo oluyoruz. Hayvan o, icguduleriyle davraniyor. Civcivlerini yemesinler istiyorsan onlemini alacaksin, kedileri havali tufekle vurmak önlem degil canilik olur.
İsin ilginci sen ikinci havali tufek vakasisin, bir Allah'in kulu yazdiklarima destek olmamis, herkes geyik modunda biseyler karalamis.

Ya ben geyik olsun diye dedim ciddi ciddi hava tuvekle kedi vuran mı var :S Ben hic bir hayvana zarar veremem geyik olsun diye dedim ama uzuldum ciddi bunu yapabilcek birilerinin olmuş olmasına :(

kedi dediğin böyle sever motoru :p zarar vermez :mrgreen: bir kedinin ahı tutmuş abi sana :p

Moderatör
Metehandro, gel hele sen bi bu tarafa kim kimi paketliyo goruruz, irfan abiyi de al gel hatta, yanlizdim camuruna yatma sonra :)
Hayvan canisi insan, panda dedik bagrimiza,bastik bi de.

Benim brandamı eleğe çevirdi kedinin biri. ama yine de kıyamadım. Hatta delikleri ilk gördüğümde brandaya dokundum. İçeridende bişey dokundu önce irkildim noluyoruz oldum. sonra bir yokladım kedi. brandayı alttan açtım kedinin çıkmasını bekledim. Daha sonra eleğe dönmüş olan brandamı topladım. Motogaraj yapıcam bu gidişle :)

Motosiklet karşıtı kedi örgütlenmesinin liderini bulmuşlar:
tumblr_ldgmfgJ2Gj1qd8cb2o1_400.jpg

Abi süper bu yaa!! haaaahahah:) böyle bir kedim olsa adı adolf olurdu sanırım:)

Birde şöyle bir şey var daha önce gördün mü? kedi içinde kedi :)
228739_215422995148461_211985545492206_782410_813797_n.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar