Hayvanların dili yok...çoğuda masum hayvanlar...hepsiyle aram çok iyidir...ama bu lanet kedileri nedense hiç sevemedim...rahmetli babaannemin köyde ki lakabıda "Kedi Esme" imiş...(adı Esma) namı değer ebem (babaanneme ebe deriz biz memleket de ) kedilere illet olurmuş ve tavuklarımı kovalayıp strese sokuyor yumurta vermiyorlar diye kedilere bir taş atarmış uzaktan ve mutlak bi zarar verirmiş hayvanlara...

isabet oranı da çok yüksekmiş...
neyse muhtemelen benim genlerde bu var...biz kedilerden nefret ederiz...bende keza bu hayvanatlarla pek uyum içinde olamadım...belkide Kova burcu olduğumdanmıdır...çevremde kontrolüm dışında biri birşey olduğunda canım mı sıkılıyor ne...itaatsiz olması ve gamsız tavırları hep sinirlerimi bozmuştur...
geçen hafta içinde bir vesileyle motoru çok alakasız bir yere koydum...sadece 5-6 saatliğine...ve orası meğerse kedilerin beslendiği bir noktaymış...yani kedilere mama bırakılan bir nokta diyelim...şans işte...motoru almaya bir geldim sele üzeri kedi kılları...asabım bozuldu...hayvan işte dedim bir camsil bulup silmeye başladım ki ne göreyim...
selem tırmık izleri...selemide yeni kaplatmıştım...tırmık izleri çok bariz minik minik delikler açılmış..resmen biçmişler...o an bir kaç kediye çok sağlam tekmeyi vurdum...kedi mamalarınıda ayağımla dağıttım..zaten agresifim iyice dellendim iyi mi...çevrede esnaf bakıyor ters ters biri ters bişey desinde arızaya geçeyim diye bende vesileyle kedilerin acısını birinden çıkarayım dedim..
olaydan 1-2 saat sonra çok pişman oldum...tekmelediğim hayvanında bir canı var ...dili de yok...ve yaradanın gazabına uğramaktanmıdır bilmem bunun acısının bir şekilde çıkacağına ve o hayvanlara yaptığım zulmün bedelini eninde sonunda ödeyeceğime dair tezler...kuramlar ve varsayımlar üzerine hafif hafif kafamda senaryolar üretmeye başladım...ama işin gerçeği vicdanen harbiden pişman oldum..savunmasız bir canlıya karşı yapılmış olması sizi sonradan hüzne kaplıyor...hem tekmelediğim kedinin selemi tırmıklayan hayvan olduğu da belli değil yani...

o bile olsa bu tekmeleri haketmesi için gerekçe değil...pişman olsam da kedilerden nefret etme hakkımı saklı tutarım...
bunu neden sizlerle paylaştım çünkü 4 Ekim günü hayvanları koruma günü...:cherry:
lütfen hayvanları benden koruyunuz...