Seleyi tırmıklayan kediyi tekmeledim pişmanım

Usta 2 paket likit konserve viskas'ı alıyorsun, bir kaba koyup o güzelim hayvanları 1 kerelik bile olsa besliyorsun. Belki bu sana biraz vicdanen rahatlama yaşatabilir. Yaklaşık 5 senedir biz de eşimle kedi bakıyoruz. Motorumun üstü hep pati izi ama bir kere olsun tırmıklama olmadı. Gel gör ki evdeki koltuklar falan perişan :) Bunu yapman belki bir dahaki seferleri de önleyecektir.

Hayvanların dili yok...çoğuda masum hayvanlar...hepsiyle aram çok iyidir...ama bu lanet kedileri nedense hiç sevemedim...rahmetli babaannemin köyde ki lakabıda "Kedi Esme" imiş...(adı Esma) namı değer ebem (babaanneme ebe deriz biz memleket de ) kedilere illet olurmuş ve tavuklarımı kovalayıp strese sokuyor yumurta vermiyorlar diye kedilere bir taş atarmış uzaktan ve mutlak bi zarar verirmiş hayvanlara...:p isabet oranı da çok yüksekmiş...:p

neyse muhtemelen benim genlerde bu var...biz kedilerden nefret ederiz...bende keza bu hayvanatlarla pek uyum içinde olamadım...belkide Kova burcu olduğumdanmıdır...çevremde kontrolüm dışında biri birşey olduğunda canım mı sıkılıyor ne...itaatsiz olması ve gamsız tavırları hep sinirlerimi bozmuştur...

geçen hafta içinde bir vesileyle motoru çok alakasız bir yere koydum...sadece 5-6 saatliğine...ve orası meğerse kedilerin beslendiği bir noktaymış...yani kedilere mama bırakılan bir nokta diyelim...şans işte...motoru almaya bir geldim sele üzeri kedi kılları...asabım bozuldu...hayvan işte dedim bir camsil bulup silmeye başladım ki ne göreyim...

selem tırmık izleri...selemide yeni kaplatmıştım...tırmık izleri çok bariz minik minik delikler açılmış..resmen biçmişler...o an bir kaç kediye çok sağlam tekmeyi vurdum...kedi mamalarınıda ayağımla dağıttım..zaten agresifim iyice dellendim iyi mi...çevrede esnaf bakıyor ters ters biri ters bişey desinde arızaya geçeyim diye bende vesileyle kedilerin acısını birinden çıkarayım dedim..

olaydan 1-2 saat sonra çok pişman oldum...tekmelediğim hayvanında bir canı var ...dili de yok...ve yaradanın gazabına uğramaktanmıdır bilmem bunun acısının bir şekilde çıkacağına ve o hayvanlara yaptığım zulmün bedelini eninde sonunda ödeyeceğime dair tezler...kuramlar ve varsayımlar üzerine hafif hafif kafamda senaryolar üretmeye başladım...ama işin gerçeği vicdanen harbiden pişman oldum..savunmasız bir canlıya karşı yapılmış olması sizi sonradan hüzne kaplıyor...hem tekmelediğim kedinin selemi tırmıklayan hayvan olduğu da belli değil yani...:p o bile olsa bu tekmeleri haketmesi için gerekçe değil...pişman olsam da kedilerden nefret etme hakkımı saklı tutarım...:p

bunu neden sizlerle paylaştım çünkü 4 Ekim günü hayvanları koruma günü...:cherry:

lütfen hayvanları benden koruyunuz...:p

mete_han yakışmadıı :(

onlar herşeyi hayatta kalabilmek için içgüdüsel olarak yapıyorlar ve dertlerini anlatabilmeleri mümkün değil...

bi dahaki sefere su fln dök hiç olmazsa hayvancağızlar zarar görmesin sende sinirini yatıştırmış olursun artık ne diyim :)

Yok abi photoshop falan değil...

"KEDİNİN İNTİKAMI"
Mete görünce rüyasına girsin...Sabah koşa koşa süt mama bişiler alsın dedim ama mete yok piyasada...

F54

Tam da senden bekledigim cevabi verdin. Artistligini git havali tufekle savunmasiz hayvanlara yap. Oyle uza falan diye posta koyup internet delikanliligi da yapmana gerek yok arkadasim.
posta koymak ne demek oluyor acaba ben böyle şeylerden anlamam kimseye de delikanlılık yapmadım sen olur olmadık yazınca benim böyle yazarım ben savunmasız kimseye zarar vermem o bana zarar verirse daha da bana yaklaşmasın diye gerekeni yaparım durup dururken kimseye zarar vermem:cat:

Moderatör
posta koymak ne demek oluyor acaba ben böyle şeylerden anlamam kimseye de delikanlılık yapmadım sen olur olmadık yazınca benim böyle yazarım ben savunmasız kimseye zarar vermem o bana zarar verirse daha da bana yaklaşmasın diye gerekeni yaparım durup dururken kimseye zarar vermem:cat:

Sana zarar veren akıl sahibi bir insansa onu uzalastirmak icin istedigini yapabilirsin, cok da takmam kafama, ama sana zarar veren bir hayvansa, bunu icguduleri ile yapiyorsa, tek amaci beslenmek ve uremek ise, heleki senin canina kastedmemis, sadece malına zarar vermisse (motosikletin sele kılıfı gibi 3 kurusluk sey ise ustelik) ve sen bu hayvani havali tufekle vuracagindan bahsediyorsan, kusura bakma ama ben sana karsi cikarim arkadas.
Konuyu daha fazla uzatmayacagim, istedigini yazip cizbilirsin, kufur bile edebilirsin, bu dusunce tarzinda olan birinin normal olmadigini varsayarak pekte takmam soylediklerini. 28 yasina gelmis, aile kurmus biriyse heleki, nasil boyle dusunebildigine hayret ederim....

Mersin İl Temsilcisi
pandaların kedi sevmediği bir kez daha kanıtlanmış oldu işte.
ama Allah da biliyo ki senin yumuşacık b,r kalbin var.
eğer ki sen de kalbin kadar yumuşak olsaydın...

töbe töbeeeeee....

:p

hem kedi sahibiyim, hem motosiklet tutkunuyum. Bundan 1 ay önce insan diyemeyeceğim bir şahsın saldırısına uğrayan kedimin bacağında 40 kırık tespit edildi. ameliyat edildi. yürüyememe riski söz konusu. şu an rüzgar esse ürküyor hayvan. yazınızı okuyunca içim acıdı..

Hayvanların dili yok...çoğuda masum hayvanlar...hepsiyle aram çok iyidir...ama bu lanet kedileri nedense hiç sevemedim...rahmetli babaannemin köyde ki lakabıda "Kedi Esme" imiş...(adı Esma) namı değer ebem (babaanneme ebe deriz biz memleket de ) kedilere illet olurmuş ve tavuklarımı kovalayıp strese sokuyor yumurta vermiyorlar diye kedilere bir taş atarmış uzaktan ve mutlak bi zarar verirmiş hayvanlara...:p isabet oranı da çok yüksekmiş...:p

neyse muhtemelen benim genlerde bu var...biz kedilerden nefret ederiz...bende keza bu hayvanatlarla pek uyum içinde olamadım...belkide Kova burcu olduğumdanmıdır...çevremde kontrolüm dışında biri birşey olduğunda canım mı sıkılıyor ne...itaatsiz olması ve gamsız tavırları hep sinirlerimi bozmuştur...

geçen hafta içinde bir vesileyle motoru çok alakasız bir yere koydum...sadece 5-6 saatliğine...ve orası meğerse kedilerin beslendiği bir noktaymış...yani kedilere mama bırakılan bir nokta diyelim...şans işte...motoru almaya bir geldim sele üzeri kedi kılları...asabım bozuldu...hayvan işte dedim bir camsil bulup silmeye başladım ki ne göreyim...

selem tırmık izleri...selemide yeni kaplatmıştım...tırmık izleri çok bariz minik minik delikler açılmış..resmen biçmişler...o an bir kaç kediye çok sağlam tekmeyi vurdum...kedi mamalarınıda ayağımla dağıttım..zaten agresifim iyice dellendim iyi mi...çevrede esnaf bakıyor ters ters biri ters bişey desinde arızaya geçeyim diye bende vesileyle kedilerin acısını birinden çıkarayım dedim..

olaydan 1-2 saat sonra çok pişman oldum...tekmelediğim hayvanında bir canı var ...dili de yok...ve yaradanın gazabına uğramaktanmıdır bilmem bunun acısının bir şekilde çıkacağına ve o hayvanlara yaptığım zulmün bedelini eninde sonunda ödeyeceğime dair tezler...kuramlar ve varsayımlar üzerine hafif hafif kafamda senaryolar üretmeye başladım...ama işin gerçeği vicdanen harbiden pişman oldum..savunmasız bir canlıya karşı yapılmış olması sizi sonradan hüzne kaplıyor...hem tekmelediğim kedinin selemi tırmıklayan hayvan olduğu da belli değil yani...:p o bile olsa bu tekmeleri haketmesi için gerekçe değil...pişman olsam da kedilerden nefret etme hakkımı saklı tutarım...:p

bunu neden sizlerle paylaştım çünkü 4 Ekim günü hayvanları koruma günü...:cherry:

lütfen hayvanları benden koruyunuz...:p

Olduma ya ama varya bu yaz bizim kumeste civciv bırakmadı şerefsizler sırf onlar icin havalı tuvek alcam varya bir kumes civcivi yedi serefsizler...

yazsamı yazmasamı yazayım 301mz vardı mahaleden öne yüklenerek kalkış yaptım yapmazolaydım birinci vitese birden asıldım paticekiyom bi nevi lastik yakıyom nerden cıkmışta nasıl girmiş anlamadım arkadan lastigin fırlatıgını hisettim taş dedim ama kedi cıktı ölmüştü cok üzgünüm
mete agam biz kesin cehenleme gidecez

Moderatör
Olduma ya ama varya bu yaz bizim kumeste civciv bırakmadı şerefsizler sırf onlar icin havalı tuvek alcam varya bir kumes civcivi yedi serefsizler...

Al bi havali tufekci daha.
Kardesim senin civcivlerin buyuyor, yumurta veriyor, yumurtalarini yiyorsun, sonra yetmiyor tavugu da kesip yiyorsun. Bunu kedi yapinca serefsiz oluyor, biz insanlar yapinca besleniyo oluyoruz. Hayvan o, icguduleriyle davraniyor. Civcivlerini yemesinler istiyorsan onlemini alacaksin, kedileri havali tufekle vurmak önlem degil canilik olur.
İsin ilginci sen ikinci havali tufek vakasisin, bir Allah'in kulu yazdiklarima destek olmamis, herkes geyik modunda biseyler karalamis.

F54

Sana zarar veren akıl sahibi bir insansa onu uzalastirmak icin istedigini yapabilirsin, cok da takmam kafama, ama sana zarar veren bir hayvansa, bunu icguduleri ile yapiyorsa, tek amaci beslenmek ve uremek ise, heleki senin canina kastedmemis, sadece malına zarar vermisse (motosikletin sele kılıfı gibi 3 kurusluk sey ise ustelik) ve sen bu hayvani havali tufekle vuracagindan bahsediyorsan, kusura bakma ama ben sana karsi cikarim arkadas.
Konuyu daha fazla uzatmayacagim, istedigini yazip cizbilirsin, kufur bile edebilirsin, bu dusunce tarzinda olan birinin normal olmadigini varsayarak pekte takmam soylediklerini. 28 yasina gelmis, aile kurmus biriyse heleki, nasil boyle dusunebildigine hayret ederim....
güzel arkadaşım bu kediler gitsin başka yerde üresin:cherry: hem benim motorda onların yiyeceği birşey de yog:farao: yani senin anlayacağın böyle bi durum olması için kedilerin çok özel bi çaba sarf etmesi gerek benim motora ulaşmaları için 2 tane demir kapıdan geçmesi gerek evde olduğum zaman durum bu.... fakat iş yerinde olduğum zaman işleri daha da zor 2 tane azman köpeğim var değil motoru tırmalamak 100 dönüm arazinin yanına yaklaşmaya cesaret edemezler yani 5.5 lik saçma yemek her baba yiğit kediye nasip olmaz yani:p sende kafana takma herkez ii geyik yapıyor aslında herkez benim kadar hayvan sevse dünyada bi hayvan açlıktan ölmez şu an beslediğim 15 tane balık ve 2 tane köpeğim var yabani kuşlara da ekmek vermeyi ihmal etmem bi damla ekmek veya yemek çöpe atmam hepsini hayvanlara yediririm....sen neler besliyorsun anlat bakalım kuru kuru sevgi olmaz yani....

bir Allah'in kulu yazdiklarima destek olmamis, herkes geyik modunda biseyler karalamis.

Sen doğru bir yerden bakıyorsun. Kendi adıma, tekrarlamanın gereği yok diye düşündüğümden birşey yazma ihtiyacı duymadım. Don Quijote gibi hissetmene gerek yok kısacası... Yalnız değilsin.

mete_han , sen yolda köpeğe tekme attı diye gidip adama sorgusuz tekme atan örnek vatandaş değil miydin ?

benim aklımda hayvanları seven örnek vatandaş olarak kalmışsın , yoksa yanlış mı hatırlıyorum...

Motosiklet karşıtı kedi örgütlenmesinin liderini bulmuşlar:
tumblr_ldgmfgJ2Gj1qd8cb2o1_400.jpg

Moderatör
güzel arkadaşım bu kediler gitsin başka yerde üresin:cherry: hem benim motorda onların yiyeceği birşey de yog:farao: yani senin anlayacağın böyle bi durum olması için kedilerin çok özel bi çaba sarf etmesi gerek benim motora ulaşmaları için 2 tane demir kapıdan geçmesi gerek evde olduğum zaman durum bu.... fakat iş yerinde olduğum zaman işleri daha da zor 2 tane azman köpeğim var değil motoru tırmalamak 100 dönüm arazinin yanına yaklaşmaya cesaret edemezler yani 5.5 lik saçma yemek her baba yiğit kediye nasip olmaz yani:p sende kafana takma herkez ii geyik yapıyor aslında herkez benim kadar hayvan sevse dünyada bi hayvan açlıktan ölmez şu an beslediğim 15 tane balık ve 2 tane köpeğim var yabani kuşlara da ekmek vermeyi ihmal etmem bi damla ekmek veya yemek çöpe atmam hepsini hayvanlara yediririm....sen neler besliyorsun anlat bakalım kuru kuru sevgi olmaz yani....

Kedim var, balkonumda su an 5 tane guvercin var, yavrular ucamayip baska bi balkondan asagi dusmusler, kedi beslememe ragmen kediler yemesin diye alip kendi balkonuma cikardim. Anasi babasi da geldi, simdi gitmiyorlar. Balkon onlarin .oklarindan gecilmiyo, ama yinede sikayet etmiyorum.
Bu arada 2 kedim vardi, biri kördü. Kör olan birgun teyzemlerin ciftliginde kayboldu. Yalovadan Adapazarina kedi aramaya gittim. Bahcemizde hep köpekte oldu. Abimde hala kopek var. Yarali sahin bile besledim ben salonumda. Ayrica hayvan sevmek anlatmakla olmaz, senin gibi havali tufegi eline alip kedi vurmak, ama kopek beslemekle de olmaz. Sana tek bedduam insallah tez zamanda nur topu gibi evlatlarin olur, hayirli evlat olurlar, iyi birer es ve is sahibi olurlar ve kedileri cok severler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------

Metehan'a hic dokundurmadim bile. Havali tufegi duyunca dellendim sira ona gelmedi. Yoksa onada giydirirdim de ondan daha beterleri de cikti.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------

Don Quijote gibi hissetmene gerek yok kısacası... Yalnız değilsin.

O da kim hocam, tanidiklardan ornek verseydin bari :)

F54

arkadaş ben kedi de besledim fakat nankör olduğu için artık beslemiyorum ve kedileri sevmiyorum ama düşman değiliz:pl:

değerli dostlar inanın tek tek cevap vermek isterdim ama bu aralar konsantre olamıyorum foruma...

ama bu foto gerçekten hoşum agitti...FınalCUP sağolsun nerden bulmuşsa artık...:p

Lukascım sende biraz sakin ol yav çocukken yaptığım psikopatlıkları anlatsam zaten benle selamı sabahı kesersin...:king::p

ama bu kadar aşırı hayvan dostu olmayı da zaten pek hoş karşılamam ve yadırgarım...bana saçma geliyor...evinde kedi köpek besleyenlerin evine damına zaten girmem ...bakteri ve hijyen açısından...yanlış anlaşılmasın...kediye köpeğe evini açan onları başköşelerde tepelerinde gezdiren insanları pek sevmem...çevremde bu tarz insanlar aileler olmadı...hayvanla mesafeli bir ilişkide kalmak lazım...evimizin bir parçası onsuz yapamayız diyenleride psikiyatriye gidip tedavi olmalarını tavsiye ederim...düşüncelerim bu...ha bahçen olur arazin geniştir uygun yerin vardır ama insanın kullandığı yaşam alanlarında kedi köpek bana biraz ters şeyler...güvercinin muhabbet kuşun olur papağanın olur bende keyif alırım ki çok besledik ama bu 4 ayaklılara baş tacı muamelesi yapanları pek hazetmem...

yaşandı bitti saygısızca diyelim...hayvan sevgisiyle medeniyet ölçmek de biraz ahmakca olur aman bu kriterlere bunu katmayın...

Kocaeli İl Temsilcisi
Kedim var, balkonumda su an 5 tane guvercin var, yavrular ucamayip baska bi balkondan asagi dusmusler, kedi beslememe ragmen kediler yemesin diye alip kendi balkonuma cikardim. Anasi babasi da geldi, simdi gitmiyorlar. Balkon onlarin .oklarindan gecilmiyo, ama yinede sikayet etmiyorum.
Bu arada 2 kedim vardi, biri kördü. Kör olan birgun teyzemlerin ciftliginde kayboldu. Yalovadan Adapazarina kedi aramaya gittim. Bahcemizde hep köpekte oldu. Abimde hala kopek var. Yarali sahin bile besledim ben salonumda. Ayrica hayvan sevmek anlatmakla olmaz, senin gibi havali tufegi eline alip kedi vurmak, ama kopek beslemekle de olmaz. Sana tek bedduam insallah tez zamanda nur topu gibi evlatlarin olur, hayirli evlat olurlar, iyi birer es ve is sahibi olurlar ve kedileri cok severler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------

Metehan'a hic dokundurmadim bile. Havali tufegi duyunca dellendim sira ona gelmedi. Yoksa onada giydirirdim de ondan daha beterleri de cikti.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------

O da kim hocam, tanidiklardan ornek verseydin bari :)

sevgili lucas arkadaşım sen bakma (f54) ve meteye :) filirlerine katılıyorum fakat insan olarak yaşayan canlılardada anlık ruhsal değişişimler olabiliyor hepimizin bildiği gibi ,günü gününe tutturmak imkansız helede bu zamanda :) bazen öyle anlar oluyorki bırakın kediyi , sizi sinirlendiren insanın bile boğazını sıkıveresiniz geliyor olmuyormu :) ?

işin sohbeti şakası bi yana mete zaten pişmanlışını dile getirmiş olayı şimdi hayvan sevgisine filan çevirip konuyu derinleştirdiğin an işin sonu gelmez :)
ama diyeceğim o ki hayvan sevmeyen insan yoktur her insan bir hayvanı muhakkak sever , ama bu sende kedidir bir başikasında başka bi hayvandır ,

meteyide f54 de yakınen tanırım burada (ben silahla kedi bile vurdum deseler şüphe ederim )

bu kanıya nereden varıyorsun dersen hayvanları sevmeyen insanlarıda sevmez sözüne bağlıyorum :)

ona bakarsan bende 120 nin üzerinde hamster var :) yani bu demek oluyorki kediler için mükemmel ötesi bir yemek , ama kedileri genede severim ,:)

önlemini aldığım halde kedi bi yolunu bulup hamsterlarımı kıymaya çevirirse bir anlık mete gibi cinnet geçirebilir , kendimi kaybedebilirim , olaya bu şekilde düşünürsen aslında senden başka herkezinde hayvan sevgisinin olduğunu görmen mümkün olabilir :)

ben çok hayvan sever gördüm ama her insanın zaafları, damarı var , hayvan hayvandır bilmez ağzı yok ama insan denen canlınında damarı var,

basıldığı an oda içgüdüsel olarak karşı saldırıya geçer değil havalı tüfek bazukayla bile dalabilir kediye :)

sağlıcakla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar