Selektör Tesisatı

Motoruma Cok gerekli olan bişeyi takmayı unutmuşlar sanırım.:cherry: Selektör dügmesi yok.Yani Normal ışıklara bagımsız olarak yolda giderken dügmeye basınca sadece uzunların yanacagı bir tesisat nasıl cekilir.Bilen varsa paylaşabilirlermi acaba

Bu konu hep aklımdaydy ama Fırsatım olmamıştı. Kış Geldi oteldende cıktık artık motorla ugraşmanın vakti geldi :cherry:

Benimki de öyle ama yok normal uzun kısa yapan dügme var selektör dügmesi yok nasıl iş bu:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 ----------

_OLD_ abim anlıyordur bu konulardan şimdi Konuya El atar :)

o düğmeyi öne itince sürekli uzunlar yanık kalıyor. geriye basınca selektör işlevi görüyor. mondiallerin standart değil mi. ben öyle biliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoru buraya getirirseniz yaparım...:bounce:
böyle anlatamam yaw...:cherry:

motorda bi uzun kısa düğmesi var bide elciğin arkasında işaret parmağının erişebileceği tarafta swich var sellektör yapıyor bide onlara sis lambası bağlarsanız aynı araba gibi oluyor :queen:

_OLD_ (Mustafa) abimin yardımıyla Selektör dügmesini Yapmayı başardım :cherry:
Önce kontak açık konumda iken aktif olan (+) ucu bulmam lazım. Aklıma gelen ilk yer korna oldu kornada biri yeşil digeri siyah iki kablo var. siyah olan kablo (+). Bu + uçtan dügmeye kadar bir hat çektim. Şimdi sırada uzun farın baglı oldugu kabloyu bulmakta .Deneme yanılma yöntemiyle onuda buldum. Kablonun rengi Maviymiş. Anahtardaki diger ucu da uzun farın fişine bagladıktan sonra baglantı tamamlanmış oldu.

Baglantı icin kullandıgım buton (Sarı Olan)

http://img10.imageshack.us/i/grnt0465o.jpg/

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
mondıal servısıne gıt orjınal uzun kısa ve aşşa taraftada selektor olan butonlar var ufak bı tesısat cekmen yeterlı ama yaptıysan onemlı degıl yapmayanlar yapsın

Gittim ama ilgilenen olmadı.Hatta o söylediginiz dügmeden istedim. yok olmaz, uymaz, oraya röle filan baglanacak falan dediler.Bende, ozaman bi korna dügmesi verin ben kendim baglarım dedim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ıste bole servısler oldugu surece yazık derım baska bırsey demem

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Selektör

Korna butonu kullanman iyi olmuş.İyi günlerde kullanman dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar