Abi çok temiz ve titiz bir çalışma olmuş.Doğrusu ben folyoyla bu kadar temiz bir iş çıkacağını tahmin etmezdim.Demek olabiliyormuş.Gerçekten motosikletin havas değişmiş.Kazasız sorunsuz sürüşler.:cat:
Çok güzel olmuş gerçekten...
Ellerine sağlık...
Çok güzel olmuş ve yakışmış,
Eline, emeğine sağlık.
Çok şık olmuş. Güle güle kullan.
Dediğin gibi motoruna renk gelmiş ve gayet uyumlu, temiz bir çalışma olmuş bence.
Sele de maşallah tiril tiril.

Emeğine sağlık.
Gerçekten çok şık olmuş.. Elinize ve zevkinize sağlık:rendeer:
Çok orjinal olmuş Gercekten cok begendim ellerine sağlık. İşcilik çok iyi.
İnce, güzel ve titiz bir çalışma ürünü olmuş. Güle güle ,kazasız belasız kullanmanı dilerim..
çok göz alıcı ve güzel olmuş.
Çok güzel olmuş gerçekten.güle güle kullan.:cat:
Tebrikler kendi zevkine gore el becerin ile boyle seyler yapip paylasimci olmak takdir edilecek bir davranis.
topcase çok şık olmuş. zamanla atmazsa çok güzel duruyor.
Hepinize teşekkür ederim
Sağolun iyi dilekleriniz için.
Sele motorun tüm havasını değiştirmiş, çantada kendi has özel olmuş yolda görsem kappanın böyle modeli var mı derim kendi kendime, harika olmuş kazasız sürüşler
Teşekkürler.
Aynı çantanın benim folyo yaptığım kısmı boyalı(gri renk) olanı var ve fiyatı benim çantanın 2 katı
http://www.sahibinden.com/kappa_k30_gri_renkli_arka_canta-10WQQaXQQ24991794WQQpXQQdisplayitem?
döşeme işi zahmetli mi kendimiz yapabilir miyiz
Motoruna göre değişir fakat benim motorun sele döşemesi 3 parçadan oluşuyor.
Yeni bir döşeme için bu 3 parçayı dikmek ve sonrasında seleye zımba tabancası ile zımbalamak lazım.
Ha olmaz diye birşey yok ama eli bu işe yatkın ve alet edevatı olan birisi daha temiz iş çıkaracaktır.
Atalarımızın dediği gibi : "Alet işler, el övünür"
işte siyah ve kırmızının mükemmel uyumu

abi bu folyoların fıyatları ne kadar bende motorun bi kac yerine uygulamak istiyorumda.
Teşekkürler
Oto aksesuar işi yapan bir tanıdığımdan temin ettim folyoyu.
Kendisi bana 4 TL'ye geliyor bunun metresi dedi ve bana da 4 TL'den verdi.
Kaliteli mi bilmiyorum ama atıyorum kalitelisi 10 TL ise kaliteli bir folyo almak lazım.
Folyoyu oto aksesuarcılardan ve tabelacılardan temin edebilirsin.
süper olmuş ellerinize sağlık yanlız koltuk için çokmu para verdiniz ne?
birde bu folyo uygulamasını kaska uygulasam desenli kesip olurmu?
Teşekkür ederim.
Döşemeciye biraz fazla para verdim galiba.
Döşemeyi aldığım yer 50 TL'ye yaparım dedi. Bir ahbabımın selamı ile gittiğim döşemeci ise 60 TL'den açtı kapıyı. (motor ile alakalı herşeyin pahalı olmasına sinir oluyorum bu arada!)
Beni döşemeciye gönderen kişi ise "ben olsam en fazla 20 TL verirdim" dedi ama o kadar da değildir sanıyorum.
Çok kaliteli olmuş eline sağlık. Bende motora bu uygulamarı yapmak istiyorum ama motor gri olduğu için renk olarak tam bişey bulamadım heralde gene siyah olcak selesi.
Teşekkür ederim.
Esasında gri motorda siyah sele motoru çok boğmuyor fakat bence griye de bordo veya bej renk bir sele döşemesi iyi gidecektir.