Selamün Aleyküm

Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum.Bana bu siteyi öneren abim (harfendaz), sitenizden ayrılmış galiba.Üzeri çizik olunca o manaya mı geliyor?
Benim henüz motorum yok ve seneye yaza kadar da olmayacak.Umarım beni de aranıza alırsınız.:wiinkk:

a.s. hoşgeldin aramıza :rendeer:
seneye ne motor almayı düşünüyorsun?

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Aleykümselam, üzerinin çizik olması atılmış olması anlamına da gelebilir. Ama harfendaz kendi ayrıldı üstelik aramızdaki bir tartışmadan hemen sonra siyaset istemiyorum diyerek gitmişti. Bu vesileyle eğer burayı okuyorsa veya senin aracılığınla birşeyler söylemek istiyorum. Benim tepkilerim sert oluyor ve kendisi o gün ters tarafıma gelmişti onu kırdıysam özür dilerim. Özellikle o olaydan sonra çok az siyasete bulaşıyorum. Lakin bu sitede sadece ben yokum diğer motorcu kardeşleri de var. Beni engelleyip foruma devam edebilirdi. Benimle olan tartışması son noktayı koymuş olabilir ama bir doluluğu muhakkak vardır. Kısaca seçimini yaptı ama benimde üzerime yük koydu hain adaşta gittikten hemen sonra bunu yüzüme vurdu. Vicdanen bunları söylemek zorundaydım senin hoşgeldin konuna denk geldi.

Hoşgeldin...

HoŞ Geldİn Harfendazi Da Burada Tekrar GÖrmek İsterİz Zaten O Ankİ Bİ Siknitidan Kaynaklanan Bir Durumdur TartiŞma İnŞallah HerŞey Unutulur..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoş geldin kardeşim eğer motorun yoksa gidersin bir milyoncuya fırça,kova,sünger alırsın detarjanı biz veririz sana ilk toplntıda başlarsın motorları yıkamaya.kızma yaaa şaka yaptım hoşgeldin sefa geldin şeref verdin.sivas zaradan selam.

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

a.s kardeşim, aramıza hoşgeldin :rendeer:

ya bu arada, aramıza yeni katılan arkadaşlar hep bu şekilde konular açıyolar.
ben böyle bişey yapmadım ya, acaba yapsam mı.üye olalı da 1 ay oldu ama :p

"arkadaşlar 1 aydan beri burdayım, beni de aranıza kabul edermisiniz" :cherry:

Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum.Bana bu siteyi öneren abim (harfendaz), sitenizden ayrılmış galiba.Üzeri çizik olunca o manaya mı geliyor?
Benim henüz motorum yok ve seneye yaza kadar da olmayacak.Umarım beni de aranıza alırsınız.:wiinkk:

Memleket Adana mı?

hoş bulduk arkadaşlar.harfendaz abimin de sizlere selamı var.Bıyıklı sadece seninle ilgili bir problem değilmiş.Olay sende patlak vermiş o kadar.Tekrar teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar