Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum.Bana bu siteyi öneren abim (harfendaz), sitenizden ayrılmış galiba.Üzeri çizik olunca o manaya mı geliyor?
Benim henüz motorum yok ve seneye yaza kadar da olmayacak.Umarım beni de aranıza alırsınız.:wiinkk:
Aleykümselam, üzerinin çizik olması atılmış olması anlamına da gelebilir. Ama harfendaz kendi ayrıldı üstelik aramızdaki bir tartışmadan hemen sonra siyaset istemiyorum diyerek gitmişti. Bu vesileyle eğer burayı okuyorsa veya senin aracılığınla birşeyler söylemek istiyorum. Benim tepkilerim sert oluyor ve kendisi o gün ters tarafıma gelmişti onu kırdıysam özür dilerim. Özellikle o olaydan sonra çok az siyasete bulaşıyorum. Lakin bu sitede sadece ben yokum diğer motorcu kardeşleri de var. Beni engelleyip foruma devam edebilirdi. Benimle olan tartışması son noktayı koymuş olabilir ama bir doluluğu muhakkak vardır. Kısaca seçimini yaptı ama benimde üzerime yük koydu hain adaşta gittikten hemen sonra bunu yüzüme vurdu. Vicdanen bunları söylemek zorundaydım senin hoşgeldin konuna denk geldi.
Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum.Bana bu siteyi öneren abim (harfendaz), sitenizden ayrılmış galiba.Üzeri çizik olunca o manaya mı geliyor?
Benim henüz motorum yok ve seneye yaza kadar da olmayacak.Umarım beni de aranıza alırsınız.:wiinkk:
hoş bulduk arkadaşlar.harfendaz abimin de sizlere selamı var.Bıyıklı sadece seninle ilgili bir problem değilmiş.Olay sende patlak vermiş o kadar.Tekrar teşekkürler.