Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
'' Üzerinde yürüdüğün o otlar birgün toprağın üzerinde bitecekler '' (Hz. Mevlana)... ben karakız' ın dediklerini eleştirmek değil kastım demek istemiştim bolu beyi abi aceleyle yazdığım için eksik olmuş biraz kusura bakma.... herkese saygılar... -''dağdan gelip bağdakini kovmak''- değil niyetimiz, sadece kabul ederseniz muhabbete ortak olmak isteriz... ((kendi adıma)) !!nokta!!
Tamam arkadaşlar konuyu daha uzatmayalım. Herkes demek istediğini anlattı sanırım. Gelen arkadaşlar da hoş gelmişler. Başımızın üzerinde yeriniz var..:rendeer:
ALEYKÜMSELAM. HER KİM OLURSAN OL HOŞGELDİN. Burası motorkardeşlerinin yeri. Dinkardeşi,v.b. gibi ayrımlar yok. Düşünceye ve yaşatıya saygı......
Gerçek Dostlar birbirine tahammül edebilenlerdir....
bu olay çok uzamış nasıl selamın aleyküm demek serbestse ben bu tür selamı sevmem demekte bir görüştür kimse buna muhalefet edemez ...bolu beyi arkadaşımız polemik yapmış ...ama yeni gelen aramıza yeni katılan birinede en hoşgörülü şekilde yaklaşmamız lazım karakız da burda hata yapmış ....konu dışı mesajları sildim ...
hoş geldin.
ayrıca bir ülke kesinlikle dinle değil, dille yükselir ve tanınır.
din tamamen kişinin kendi ibadetidir, türk ulusunun tüm dinlere saygısı vardır.
konu sitede tartışılacak bir konu değildir.
herkez sevgi ve saygıyla kalsın.