Selamun Aleyküm

Selam Arkadaşlar..Umarım yanlış giriş yapmıyorumdur."Sayfa olarak" 8 yıl aradan sonra tekrar motosiklet,hastalıgım depreşti,Bende imkanlarım ölcüsünde,ikinci el bir seyhan 125t aldım.8 yıl aradan sonra unutkanlık olmuştur düşüncesiyle küçük hacimli bir motosiklet alayım dedim.Ama yanılmışım çünkü alışkanlıklar unutulmuyormuş,Hemen motosiklet bir numara küçük geldi.Hayırlısı artık bu yazı böyle geçirecegiz.seneye Allah kerim.

Aleykümselam dostum hoşgeldin motorun hayırlı olsun kazasız keyifli sürüşler dilerim

s.a.
bilmukabele bolu beyi abi...
diğer taraftan da özür dilerim,
bunu yazarken niyetim başkalarını eleştirmek değil tabi ki..
ben de yeniyim birgün eskiyecek veya eskimeden yok olacak her yeni şey gibi... aranız da olmak güzel... herkese kolay gelsin.. saygılar...

:rendeer: Hoşgeldin dostum
burası mevlana yeridir ne olursan ol gel yeterki rüzgar tutkunu ol:cat:

Moderatör (forrap)
Aleykümselam arkadaşım...:cat:Aramıza hoşgeldin...Karakız iyi birisidir ama bu sefer sanırım yanlış oldu söylediği,zaten mantıkca düşününce imzasında yazan ALLAH cc de arapçadır şimdi biz müslümanken türkçe olsun diye haşa Allaha başka ad mı takıcaz?Halbu ki burası Türkiye Cumhuriyeti demi Karakız:wiinkk:Allahın selamı her yerde aynıdır,Türkiye Cumhuriyetimiz laik hatta dünyaki diğer İslam ülkelerinden çok daha laik ama bu dinimizi unutmamız anlamına gelmiyor,aleykümselam Amerika Birleşik Devletlerinde de söylenir,Burçino Faso da da,Avustralyada da...Neyse uzattıkça arkadaşın başlığına yazık oluyor:cat:Bu arada Bolu beyi arka arkaya mesaj atmak site kurallarınca yasaktır,önceki mesajındaki değiştir butonunu tıklayarak mesajına eklenti yapabilirsin:cat:

aleyküm selam arkadaşım hayırlı olsun motosikletin karakıza da söylediği cümleden dolayı sadece SANANE diyorum belki anlar

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Aleykümselam kardeşim hoşgeldin. :rendeer:

hoşgeldin aleykümselam arkadaşim anlaşilan gelişin olay olmuş herkes diledigi gibi selam vermekte özgürdür oaly edcek bir şey yok derim sonuçta din dil irk bir olmasa da burada olmamizin bir sebebi var o da motosiklet sevgisi

hoşgeldin:cat:
motonet3yy.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar