- Konu Yazar
Selam arkadaşlar, ben foruma yeni üye oldum,adım Uğur, yaşım 25, İzmir Adliyesi'nde memur olarak görev yapmaktayım, çok kısa bir süre önce bir iki ekstradan eğitim alarak A2 sürücü belgeme kavuştum (Allah kaza bela vermesin), boyum 183 cm ve kilo 87, 3-4 ay içerisinde Allah nasip ederse ilk motorumu alacağım, ancak öyle alayım yükselteyim 1-2 sene kullanayım başkasına geçeyim falan istemiyorum ve doğru düzgün eğitim alarak gerekirse motoru beklemeye alarak 300 cc üzeri bir motor istiyorum ki, yazın uzun yolda yani 2-3 saatlik yolda beni götürsün, şehiriçinde de işime yarasın istiyorum ve en az 5-6 sene götürsün istiyorum, bu yüzden aklımda kaç aydır KTM 390 Duke var ve beni gayet cezbediyor, ancak olumlu olumsuz herkesin yorumlarını okudum ki pek satılmayan bir motor olduğu açıkça 2.el satış sitelerinden belli, bu yüzden git gel içerisindeyim ve olumsuz yorumlardan da karakterim gereği çok çabuk etkilenirim
mt07 istedim ama çok torklu olduğundan vazgeçtim ayrıca malum vergi dilimi sıkıntı, ama KTM Duke 390 ile Kawasaki Z300 arasında kaldım lütfen biriniz bana yardımcı olsun, aranıza katılıp uzun yıllar bu forumda sağlıklı bir şekilde yazmayı çok isterim... Öncelikle bu iki motor arasında boyuma ve kiloma göre bir yorumda da bulunursanız sevinirim... Teşekkürler...