Selamun Aleyküm ağalar :) ankaradan çaylak daha

ankarada öğrenci bi Eskişehirliyim. 7 aydır 4yıl hayalini kurduğum bi crossla motorculuğa adım attım.

Hoş geldin öncelikle. motorunla kazasız belasız bir hayat sürersin inş. Umarım ehliyetin ve koruma ekipmanların vardır.

Hoş geldin öncelikle. motorunla kazasız belasız bir hayat sürersin inş. Umarım ehliyetin ve koruma ekipmanların vardır.
ehliyetim iki yıldır var, arkadaşlarımın motoruyla az çok deneyimim de var. kask ve ekipman konusunda da çok disiplinliyim Allah bozmasın :)

---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post was at 00:08 ----------

Aleyküm selam hemşerim...
adını,yaşını yazsan daha güzel olurdu sanki...

haklısınız. adım safa yaşım 23
bi önceki msjımda adımı soyadımı yaşımı yazınca bu msjda atlamışım :)

ehliyetim iki yıldır var, arkadaşlarımın motoruyla az çok deneyimim de var. kask ve ekipman konusunda da çok disiplinliyim Allah bozmasın :)

---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post was at 00:08 ----------

haklısınız. adım safa yaşım 23
bi önceki msjımda adımı soyadımı yaşımı yazınca bu msjda atlamışım :)

sevgili genç arkadaşım yazmış olduğun mesajın altındaki ingilizce kelimelerle, kullandığın isimle ingilizleremi hitap ediyorsun ? eğer öyleyse mesajınıda ingilzce yaz ; o zaman kimsenin birşey diyeceği olmaz. Yok Türklere hitap ediyorsan anadiline saygısızlık etme....! Türkçe yazda bu siteye giren ingiliz olmayanlarda okusun anlasın . Herşey gönlünce olsun genç kardeşim. (unutmayalımki Dil ses bayrağımızdır .

ankarada öğrenci bi Eskişehirliyim. 7 aydır 4yıl hayalini kurduğum bi crossla motorculuğa adım attım.

Unutma bütün aşklar tatlı başlar nasılki eşler birbirine saygı duyar birbirlerini üzmezlerse mutlu olurlar sende motoruna saygı duyar hor kullanmazsan motoronlu mutlu olursun .

kazasız belasız kullanman dileğiyle hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar