selamualeyküm arkadaşlar

merhaba arkadaşlar ben ankaradan emrah.
inşaat mühendisiyim yaş 26.
bir motosiklet tutkunu olarak böyle bir forumda mutlaka yer almam gerektiğini düşündüm ve aranıza (kabul ederseniz) katılmak istedim.
hemen belirteyim kendime ait bir motosikletim henüz yok ama arkadaşlar saolsun hiç esirgemediler makinelerini.yamaha r1, yamaha r6, yamaha fzr600, honda cbr125r ve aprilia rs-125 e binme fırsatım oldu.ilk aprilia rs125 te kullanmayı öğrendim ve epey kullandım. ama içlerinden en çılgınına aşık oldum.bu da tabiki yzf-r1 di. şimdi tek idolüm r1 dir. şu ara honda civic marka bi otomobil aldım ve onun borcuyla cebelleşiyorum. bundan sonra da inşallah yatırımlarımı motora yapacağım.

herkese sevgiler saygılar.

Aleyküm Selam.

Aramıza hoş geldin. Faydalı bilgiler bulman, değerli arkadaşlıklar kurman dileğiyle...

hoşgeldin sefa geldinn umarım ıstedıgın motora bıran once kavusursun:mrgreen::mrgreen:

hoşgeldin arkadaşım kazasız bi motosiklet hayatı temennisiyle...( R1 konusunda hele çok çok dikkat gerekir...bence onun yerine turing tarzı bi motora aşık olsan daha iyi olurmuş hani :p )

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
aleyküm selam arkadaşım
hoşgeldin...:cat:

Aleyküm selam. Hoşgeldin. Ben de inşaat mühendisliği öğrencisiyim. Umarım hayallerine kavuşursun.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aleykum selam hoşgeldin. FR600 falan kullandıysan işi biliyorsun demektir.
İyi yazışmalar

iyi ya ylmzzz demek meslektaşız
sende inşallah uzatmadan takıntısız diplomayı alırsın.sana tavsiyem üniv.de imkan varsa kesinlikle en az 1,2 tane çizim programı öğren. autocad başta olmak üzere ide-sap-sta4 ne öğrenirsen kar.
ben şimdi idecad te statik betonarme proje çizmekle uğraşıyorum.
üniv.de kurs vardı gitmedim. şimdi paşa paşa öğreniyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ve Aleyküm Selam :)

Kalıcı Ve Katılımcı Olman Dileği İle :king:

aslında tam işi biliyo sayılmam deli gibi sürmeyi çok severim ama bu aralar arabayla bi kaza yaptım biraz tedirginlik var. özellikle kavşklara gelmeden önce çok dikkat ediyoum. yeşil ışık yansa dahi mutlaka hız kesiyorum. trafik çok bozuk motoru önemsemiyorlar. insanlarda hiç saygı yok. kırmızıda bile yola fırlayanlar olabiliyor. kaza yapıp cana veya mala bir zarar gelmesi söz konusu olunca sonra haklı olmanızın pek önemi kalmıyor.
motoru önemsemiyorlar. yani yoldan çok emin olmadıkça sürat yapmıyorum artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar