selamlr arkadaslar

merhabalar oncelikleformda epeydir dolanmaktayım hoş bir sinerjiye sahip olunuğunu görüp üye oldum arkadaslar inşallah hoş paylaşımlarda bulunuruz
birde sorum olacak arkadaslr ben ehliyetine basvurmus bir ay sonra alacak biriyim motor almadan ehliyetimi alayım dedim simdide bana bir motor önermenizi isteyeceğim ben bisiklet ve kısa bir süre scuter ara arada eski puch morosikjletleren kullanırım şimdi bu işi ciddilerştirmek isterim boyum 190 kilom 100 yeni başlangıç motoru olarak vitesli ve cirkin dumayacak en az 200 cc hem üzmeyecek hem öğretecek bir motor ne olabilir fiyataralığı 500 2500 arası olabilir acil cevaplarınızı bekliyorm arkadaslar bu aradada ben forumdan sizin yorum ve tecrübelerinize bakayım tşk.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşeldiniz.

hoşgeldin arkadaşım. 200cc lik 500-2500 arası bi motor bulman zor bulsan bile o motor işe yararmı bilemem ama cbf 150 alabilirsin boy ve kiloda olduğu için her motor gitmez sana yine tavsiyeleri alırsın arkadaşlardan ama bence cbf tekrar hoşgeldin...

tşk arkadaslar hos bulduk aklımca 200 ccden aşşağı motor almak istemiyorum bide oellikle boy ve kilo durumu motor seçiminde belirleyici olacak kucuk motorlar tekerlek saplamıssın gibi duruyor kadro yok :) onerilerinizi bekliyorum zealsun un spor bi 200 cc si vardı hız mottoru gibi bide acer var sizce nasıl durur?? ve ya diğer onerileriniz neler sabırsızlıkla ekliyorum

tşk arkadaslar hos bulduk aklımca 200 ccden aşşağı motor almak istemiyorum bide oellikle boy ve kilo durumu motor seçiminde belirleyici olacak kucuk motorlar tekerlek saplamıssın gibi duruyor kadro yok :) onerilerinizi bekliyorum zealsun un spor bi 200 cc si vardı hız mottoru gibi bide acer var sizce nasıl durur?? ve ya diğer onerileriniz neler sabırsızlıkla ekliyorum

evet o zealsun modelleri nasıldır acaba fikri olan varmı??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldiin kardeş motosiklet olrk skyteam 200 öneririm

h.g. benim kuzende var zealsun 200 gs güzel motor 170 kmh kadar çıktı ve conta patladı fazla sıkıştırmazsan temiz kullannırsan güzel motor 3 sene oldu kullanıyo kuzen

tşk. arkadaslar şimilik oğrenelim işin inceliklerini diye java stil aldım görünümüde iyi fiyatta uygun inşallah sorun cıkarmaz

Yorulmaz Aldığın Motoru Güle Güle Kullan,iyi Günlerde,inşallahta Sorun çıkarmaz,bende Balıkesirden Yazdım,selamlar .

KORKUT250,
İYİ AKŞAMLAR,KALABALIK BİR GURUP OLARAK RESMİNİZİ GÖRMEKTEYİZ,SELAMLAR...:rendeer:

Son düzenleme:
hoşgeldin dostum aramıza...max 2500 ytl çıkabiliyosan 200 cc veya üzeri bi motor bulabilmen çok güç..ancak 2.el denk getirmen lazım onunda tabi model eski olacağından bitakım masraflar getireceğini gözönünnde bulundurmak lazım..eğer bu fiyatlarda olan ybr125 tercihini dikkate almıyosan cbf 150 yide pek istemiyosun bu yüzden sana tavsiyemn fiyat aralığını geniş tutup bi honda CBF250 alman...Eeeee Honda,Hayat Onda...

hocam öncelikle hoşgeldin bende topicin başından beri unknown07 arkadaşımın fikrine katılıyorum ve senin içn hem kalıp olarak hem 21hp gibi önemli bi gücün işine yarayacağını söylüyorum. hatta bu motoru senelerce kullanabilirsin yani o kdar iyi

ben kanuni seyhan 150cc al derim hem kalıplı hemde ekonomik bi motor sıfırı son indirinden sonra 2500 civarı olsa gerek 2el alıcana kesene göre sıfır motor,kardeşime aldık geçen sene saglamlıgından şüpeliydim ama,şimdilerde gözüme girdi rodajını biraz sabırla doldur,sonra motor açılınca süper bişe oluyo :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar