Selamlar :)

merhaba ben aranıza Edirne'den (Meriç) katılıyorum. Daha önce dışardan süreli takip ettiğim bir forum burası ve bir çok motor kullanıcısına çok faydalı bilgiler vermekte olduğundan tüm üyelere verdikleri bilgiler için teşekkürü borç bilirim. ilk motorum Lifan Discovery ile motor macerasına atıldım. 3700 km'lik bir tecrübem var haftasonları gezmeye çalışıyorum hafta içi şehir içindeyim daha çok. tecrubem fazla yok bu motorla birkaç defa acemilikten kaynaklanan düşmelerim oldu ufak tefek sıyrıklarla atlattım motorumda da fazla hasar oluşmadı çok şükür ama kaskım ve korumalı montum mevcut tabi. ehliyetimide temmuz da aldım. ben de yaşayacağım tecrübelerimi burada sizlerle paylaşmak ve bilgi alışverişinde bulunmayı istiyorum hepinize iyi forumlar :) ve hepimizi Allah kazadan beladan koruması dileğiyle..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@duanca, hoşgeldin aramıza...

hoşsbulduk :) hepinize teşekkürler Gökay bu arada Edirne'nin Meriç ilçesinde kalmaktayım

kujumax teşekkürler inşallah her motorcu bilinçli birer kullanıcı olarak kendini yetiştirir ve toplumumuz içinde iyi örnek olur. herkesin isteği bu şekilde..

biz çok eskiden edirne enezde 1 sene oturduk küçüktüm o zamanlar. ama 2012 yazı kesin oraya gazlıycam özledim oraları cbr 600 rr ı aldığım gibi soluğu edirnede alıcam :)

beraber gazlamak nasip olur umarım :) Enez ve Erikli oldukça revaçta bu aralar ben arkadaşlarım Erikli'de kaldığından ve yakınlığından dolayı Erikli'ye gidiyorum. Enez denizin daha temiz ve kalabalık açısından sakin olduğundan bahsedilir.. ki eminim öyledir çünkü son gittiğimde eriklide iğne atsan yere düşmez haldeydi çok motorcu gördüm ama tanışmak fırsat olmadı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar