Her grubun kendine özgü bir tarzı vardır.MD en yoğun olarak İzmir de olmasına rağmen(yani en çok burada aktif ve etkiliyken) ben MT ye üye oldum ve hep burada aktif oldum.Bunun sebebi oranın ortamının bana göre olmadığını düşünmemdi,ama aksi durumlar da söz konusu oldu.Bizden çıkıp MD ye gidenler de oldu,her insanın tarzı farklıdır,tabi bu sebeple her insanın benimseyeceği site de farklıdır.
MD ve MT Türkiye nin en büyük iki sitesidir.Tarzları farklıdır,umuyorum ki herkes mutlu olduğu yerde olacaktır..
Ben burada çoooook mutluyum(modum diye söylemiyorum,ki üye olduktan uzun süre sonra mod oldum,beni geç keşfettiler

)..
Bizim sitemize gelip,bizim aramıza katılmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık.Yalnız şunu belirtmek isterim,kötü site yoktur,farklı mantık türleri vardır..Uymuyorsa tabi ki en güzel yapılacak şey zorlamamaktır.Bütün siteler o veya bu şekilde dostlarımız,çünkü aynı yaşamı paylaşıyor,benzer problemleri yaşıyoruz.
Hoşgeldiniz dostlar..
Çekin birer tabure.
Yalnız baştan söyleyim,burada da gruplaşma var

Ama sadece illerde (bknz. MT İzmir,MT Ankara vs.) olur

En popüler grupta kendi grubum diye söylemiyorum MT İzmir dir

Acayip gezi ve mangal yapar,mantıksız yollara çıkarız
Görüşmek,tanışmak üzere..
--
Sizden kişisel ricam (yönetici olarak değil) lütfen MD den bahsetmeyelim.Orada da çok değerli dostlarımız var,isteriz ki kurunun yanında yaşta yanmasın..MD de kendi çizgisinde başarı ile ilerleyen bir kulüptür.
Siz çizginizi belirlediyseniz,bırakın başkaları kendi çizgilerinde devam etsinler,bizi bağlayan kendi kararlarımızdır:wiinkk: