selamlar

lovableMD canım hoşgeldin :)burası motordelisi gibi değil bunu öğrendim.burda gruplaşma yok herkez seviyeli daha cana yakın ve üyesinin kıymetini biliyor:cat:motordelisinden bavulumu topladığım şu günlerde bavulumu buraya getireceğim :) 5000 e yakın mesajım da feda olsun:wiinkk:tekrar hoşgeldin :rendeer:

lovableMD canım hoşgeldin :)burası motordelisi gibi değil bunu öğrendim.burda gruplaşma yok herkez seviyeli daha cana yakın ve üyesinin kıymetini biliyor:cat:motordelisinden bavulumu topladığım şu günlerde bavulumu buraya getireceğim :) 5000 e yakın mesajım da feda olsun:wiinkk:tekrar hoşgeldin :rendeer:

motor delisinin mod burda tam arkamda okudu bu yazıyı:):):):):cherry:
hadi neyse şaka şaka

tugcetugce bende mod dum orada birzamanlar.hem okusun neolcak:)bazende gerçekleri söylemeli insan sonunu düşünmeden :cat:

Fulish hoşbulduk:)

aYe biliyorum arkadaşım dediğimde lahmacuncu motorunun sahibi zaten:cat:
tugcetugce tanıştığıma memnun oldum adaş:wiinkk:

söylemelide her nekadar baişa sitede olsanda diğer siteyi kızdırmamak lazım ... yoksa içindekini dışarıya çıkar saygı duyarım:cat:
üye değilim oraya ama ne dimek istediimi anladın zati:):mrgreen:

tuğçeee bende tuğçe hem bendede motor yok ama nisanda olcak:):bounce:

Fulish hoşbulduk:)

aYe biliyorum arkadaşım dediğimde lahmacuncu motorunun sahibi zaten:cat:
tugcetugce tanıştığıma memnun oldum adaş:wiinkk:

adaş bak iyi oldu:cherry:

Son düzenleme:

hoşbulduk:rendeer:

bu yüzden buraya geldim zaten tavsiyenle:cat:

tuğçeee hadi hayırlısı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motordelisi şu buluşmalarında sürekli içen insanların oldugu grup değil mi :cherry:

Moderatör (forrap)
Her grubun kendine özgü bir tarzı vardır.MD en yoğun olarak İzmir de olmasına rağmen(yani en çok burada aktif ve etkiliyken) ben MT ye üye oldum ve hep burada aktif oldum.Bunun sebebi oranın ortamının bana göre olmadığını düşünmemdi,ama aksi durumlar da söz konusu oldu.Bizden çıkıp MD ye gidenler de oldu,her insanın tarzı farklıdır,tabi bu sebeple her insanın benimseyeceği site de farklıdır.
MD ve MT Türkiye nin en büyük iki sitesidir.Tarzları farklıdır,umuyorum ki herkes mutlu olduğu yerde olacaktır..
Ben burada çoooook mutluyum(modum diye söylemiyorum,ki üye olduktan uzun süre sonra mod oldum,beni geç keşfettiler :p)..

Bizim sitemize gelip,bizim aramıza katılmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık.Yalnız şunu belirtmek isterim,kötü site yoktur,farklı mantık türleri vardır..Uymuyorsa tabi ki en güzel yapılacak şey zorlamamaktır.Bütün siteler o veya bu şekilde dostlarımız,çünkü aynı yaşamı paylaşıyor,benzer problemleri yaşıyoruz.

Hoşgeldiniz dostlar..
Çekin birer tabure.

Yalnız baştan söyleyim,burada da gruplaşma var :)Ama sadece illerde (bknz. MT İzmir,MT Ankara vs.) olur:)En popüler grupta kendi grubum diye söylemiyorum MT İzmir dir :p Acayip gezi ve mangal yapar,mantıksız yollara çıkarız :)

Görüşmek,tanışmak üzere..

--
Sizden kişisel ricam (yönetici olarak değil) lütfen MD den bahsetmeyelim.Orada da çok değerli dostlarımız var,isteriz ki kurunun yanında yaşta yanmasın..MD de kendi çizgisinde başarı ile ilerleyen bir kulüptür.
Siz çizginizi belirlediyseniz,bırakın başkaları kendi çizgilerinde devam etsinler,bizi bağlayan kendi kararlarımızdır:wiinkk:

forrap,abi çok haklısın.tabiki md kötü demiyorum kötülemek maksatlıda en ufak bişi söyliyemem ama yukarıda bahsettiğim sebebler insanı hem düşündürüyor hemde "sadece burda ben yalnızım heralde"gibi düşüncelere itiyor.neyse bu konuyu kapattık gitti.teşekkür ederim :rendeer:

Moderatör (forrap)
Ben teşekkür ederim :cat:
Kötü niyetle yazmadığınızı bildiğim ve durumun yanlış anlaşılmamasını istediğim için yazdım bende o yazıyı zaten:wiinkk:

Aramıza tekrar hoşgeldiniz,umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz..
Aradığınızı bulmanız ümidiyle.

Moderatör (forrap)
Kalıcı > Arada sırada saçmalayan,bazen site yöneticilerini delirten ve atılmasına ramak kalan üyeleri (sana tanıdık geliyor mu bu tanım :queen:) atarken acımamamızı ve rahat rahat atmamızı sağlayacak,mantıklı ve sürekli aramızda kalacak olan arkadaşlara denir.
Katılımcı ise> Mantıklı konular açıp,mantıklı mesajlar atıp,psikolojik deli arkadaşları ekarte etmemizde yardımcı olacak arkadaşlardır..

Nasıl ama :p Güzel açıkladım demi..
Sanıyorum başka sorun yoktur Tuğbaaaacım..
(Tanımayan arkadaşlar yanlış anlamasın,Tubiş i severiz,bir nevi köyün delisidir :queen: )
Bu arada konu dışı mesajlaşma yapmak yasaktır :) Benide kendinize suç ortağı yapıyorsunuz :)

Devam etmeyelim yav artık :)
Konu dağaldı zaten,daha fazla dağalmasın..

-Gerekli görüldüğü taktirde konu dışı mesajlar silinecektir..

Biraz evvel msn'de yazdıklarını buraya aktarmadıysam sırf seni sevdiğimdendi Tuncer.. :salut: :salut: Sen hain çıktın.. :salut: Bu arada imzan da güzelmiş, insan bi izin alır o benim sözüm.. :salut: Artı küstüm.. :salut:

Eyvah eyvah tuğçeler ikilendi:p
üçlendi murat abim şimdi hemen bir matematik formülüyle izah ediyim
lovableMD=tuğçe
tugcetugce=2xtuğçe
tugcetugce+lovableMD=
2xtuğçe+tuğçe=lahmacuncu :queen::queen::queen::queen::queen:
big5196050756332d3p4227rp9.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar