selamlar

ben geldim:) ben tuğçe..izmirde yaşıyorum..aslen kırıkkaleliyim..motorum henüz yok..aranıza katıldığım için şanslıyım:cat:umarım iyi vakit geçiririz:)saygılar..

hoşgeldin tuğçe formda kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle umarım iyi vakit geçirirsin:)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Eyvah eyvah tuğçeler ikilendi:p

Aramıza hoşgeldin:rendeer:

Umarım ilk motosikletin olarak avatarındaki yeşil lahmacuncu motorunu düşünmüyorsundur:silent:

abi yeşil motorları çok severdim benim için ayrı bir yeri vardı taki lahmacuncuyu görene kadar :)

Moderatör (forrap)
Sanmam, İzmir insanı akıllıdır; bak forrap'a :mrgreen:

Katılıyorum procum.. :p
Evet İzmir insanı akıllıdır..Hele ki İzmir MT insanı daha da akıllıdır :) Bir buluşmamıza bekleriz,daha sonra ki buluşmalara zaten gelmemezlik yapmazsın :)
Aramıza hoşgeldin:wiinkk:Görüşmek üzere Tuğçe..

Bugün gözüme bir farklı göründün:silent:

Avatar mı değişmiş desem, imza mı değişmiş desem, var bir makyaj ama:p

O senin güzelliğin :p

Aprilia'nın ikinci elini kıymetlendirme çalışmalarımdan bir örnek sadece :mrgreen:

forrap akıllı olmayanlar doğal seleksiyona uğruyor zaten sizin oralarda :cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
O senin güzelliğin :p

Aprilia'nın ikinci elini kıymetlendirme çalışmalarımdan bir örnek sadece :mrgreen:

Teşekkür ederim :p

Aslında fena fikir değil, dur bende çalışmalara başlayım, 4. ayda felan hurdayı satıp yeni kasa 1000RR alasım geldi, hurdayı iyi fiyata satmak lazım.:cherry:

okayyorukcuoglu teşekkürler:)
aYe hoşbulduk:) lahmacuncu motorumu?buda yeni mi çıktı:farao:tam tersi ilk motor olarak onu düşünüyorum...sonrası Allah kerim şöyle bir y2k :bounce:

forrap hoşbulduk..davetin için teşekkürler..:cat:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim :p

Aslında fena fikir değil, dur bende çalışmalara başlayım, 4. ayda felan hurdayı satıp yeni kasa 1000RR alasım geldi, hurdayı iyi fiyata satmak lazım.:cherry:

2007'ye hurda mı diyon sen dicem ama, söz konusu Nitro sahibi bi adam olunca sormak anlamsız kalıyor :mrgreen: :p

Tuuçe'nin başlığına da ettik.

Hoş geldin Vizontele Tuuçe :p :cherry:

Hoşgeldin Tuğçe.. Genel de herkes ilk motor olarak hayabusa filan düşünüyor forumumuzda. Sonra zaman geçiyor fikirler değişiyor.. :) Sen takıl bi kaç ay sonra tekrar konuşuruz bu konuyu.. :)

Bu arada yaş kaç ¿

2007'ye hurda mı diyon sen dicem ama, söz konusu Nitro sahibi bi adam olunca sormak anlamsız kalıyor :mrgreen: :p

Tuuçe'nin başlığına da ettik.

Hoş geldin Vizontele Tuuçe :p :cherry:

estağfurullah hoşbulduk:p

tubis yok bilinçli biri olarak hayabusayı ilk motor olarak tercih etmiyorum:)bu arada yaş 17 yakında 18 olacak:p

Hayabusa,Ninja,1000RR vs demek istedim.. 17 mi ¿ Hımm A2 de yok o zaman.. :)

yok:)çok yakın bir arkadaşımın 636 ninja var benim sayılır yani..o yüzden ilk motor olarak ninja dedim:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin tuğçe...... :cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
okayyorukcuoglu teşekkürler:)
aYe hoşbulduk:) lahmacuncu motorumu?buda yeni mi çıktı:farao:tam tersi ilk motor olarak onu düşünüyorum...sonrası Allah kerim şöyle bir y2k :bounce:

Bakınız lahmacuncu motoru başlığı;
http://www.motosiklet.net/forum/fotograflar/39419-lahmacuncu-motorcular.html

Boşver baba nitroyu, daha imzamıza bir resim ekleme yetkimiz bile yokmuş, boş geldik boş gidiyoruz:p

Sana özendim şunu ekliycektim imzaya ama kursağımda kaldı;
cbr1000logoor9.gif

:pr::pr::pr:

Eyvah eyvah tuğçeler ikilendi:p

Aramıza hoşgeldin:rendeer:

Umarım ilk motosikletin olarak avatarındaki yeşil lahmacuncu motorunu düşünmüyorsundur:silent:

bende tuğçe bende tuğçe... murat beni çok sever aslında şakacık yapıo:cherry:
aramıza hoşgeldin......:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar