- Konu Yazar
Selamlar ben Eren aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. 24 yaşındayım Aibü İşletme 4. sınıf öğrencisiyim. Motorlara çok uzun süredir merakım vardı, artık ufaktan başlamak istiyorum, saygılarımla.
Hızlı bir araştırma içerisindeyim.Linuxville hosgeldiniz! Sitede faydali bilgi barindiran bircok makale ve mesaj goreceksiniz. Bolca okumanizi tavsiye ederim. Motor aldiginizda da simdiden gule gule kullanmanizi dilerim.
Not: Aa! ilk mesaji ben mi yazmisim? :bounce:
Teşekkürler.Hosgeldin kardesim. Kalici olman dilegiyle..
Selamlar ben Eren aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. 24 yaşındayım Aibü İşletme 4. sınıf öğrencisiyim. Motorlara çok uzun süredir merakım vardı, artık ufaktan başlamak istiyorum, saygılarımla.
Hosgeldin arkadasim, umarim sen de biz de hosnut kaliriz katilimindan. aargh'in da dedigi gibi sitede faydali cok sayida baslik var, bunlari yeri geldigince mutlaka oku. Ama henuz motorun olmadigina gore oncelikle yeni motor aliminda dikkat edilecek noktalara, ikinci el dusuneceksen bunun inceliklerine ve motorda guvenlikle ilgili basliklara bak derim..
Bir de, Aibu'nun acilimini bilmedigim icin nerede oldugunu da cikaramadim (Aibu'yu daha ziyade "Aibo"ya benzettim hatta, vardir ya Sony Aibo robotlar :queen. Hangi ilde oldugun bilgisini de paylasirsan guzel olur :cat:
hoşgeldinn aramızaaa kalıcıı vee katılımcı olmannn dileklerimleeee....