Selamlar

Selamlar ben Eren aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. 24 yaşındayım Aibü İşletme 4. sınıf öğrencisiyim. Motorlara çok uzun süredir merakım vardı, artık ufaktan başlamak istiyorum, saygılarımla.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Linuxville hosgeldiniz! Sitede faydali bilgi barindiran bircok makale ve mesaj goreceksiniz. Bolca okumanizi tavsiye ederim. Motor aldiginizda da simdiden gule gule kullanmanizi dilerim.

Not: Aa! ilk mesaji ben mi yazmisim? :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hosgeldin kardesim. Kalici olman dilegiyle..

Selamlar ben Eren aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. 24 yaşındayım Aibü İşletme 4. sınıf öğrencisiyim. Motorlara çok uzun süredir merakım vardı, artık ufaktan başlamak istiyorum, saygılarımla.

Hosgeldin arkadasim, umarim sen de biz de hosnut kaliriz katilimindan. aargh'in da dedigi gibi sitede faydali cok sayida baslik var, bunlari yeri geldigince mutlaka oku. Ama henuz motorun olmadigina gore oncelikle yeni motor aliminda dikkat edilecek noktalara, ikinci el dusuneceksen bunun inceliklerine ve motorda guvenlikle ilgili basliklara bak derim..
Bir de, Aibu'nun acilimini bilmedigim icin nerede oldugunu da cikaramadim (Aibu'yu daha ziyade "Aibo"ya benzettim hatta, vardir ya Sony Aibo robotlar :queen:). Hangi ilde oldugun bilgisini de paylasirsan guzel olur :cat:

Hosgeldin arkadasim, umarim sen de biz de hosnut kaliriz katilimindan. aargh'in da dedigi gibi sitede faydali cok sayida baslik var, bunlari yeri geldigince mutlaka oku. Ama henuz motorun olmadigina gore oncelikle yeni motor aliminda dikkat edilecek noktalara, ikinci el dusuneceksen bunun inceliklerine ve motorda guvenlikle ilgili basliklara bak derim..
Bir de, Aibu'nun acilimini bilmedigim icin nerede oldugunu da cikaramadim (Aibu'yu daha ziyade "Aibo"ya benzettim hatta, vardir ya Sony Aibo robotlar :queen:). Hangi ilde oldugun bilgisini de paylasirsan guzel olur :cat:

Teşekkürüler ilgin için. İkinci el olacak sanırım şimdilik yeni motor biraz bütçeyi aşacağı için hem de ısınma süreci için ikinci el düşünüyorum. Aibü, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bolu'nun İstanbul girişi tarafından gelenlerin Yumrukaya tarafındaki tepede gördükleri binaların ne anlama geldiğidir bir anlamda da. :queen:

Hoşbulduk tekrardan. Başlıyorum yavaş yavaş Honda CBR 125R ile kafayı bozmak üzeriyim, forumda da okuduğum kadarıyla gayet güzel ve başlangıç için ideal. Bir de Derbi GPR 125 var 2 zamanlı olması kafamı karıştırmıyor değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin aramıza,en kısa zamanda al bi makina :cat:

hoşgeldinn aramızaaa kalıcıı vee katılımcı olmannn dileklerimleeee....

Çok teşekkür ederim bu kadar sıcak karşıladığınız için.
Tecrübe var ama öyle aman aman değil tabi, çok bilmediğim şey varmış forumda makaleleri okuyorum sabah akşam. CBR 125'te karar kıldım bakalım hayırılısı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar